Slevy, výprodeje, bazary

Deefha: a čo keď TO na tvoju sumu neklesne a vypredá sa? :D
pošlú ti kondolenčný mail? :D
faster86 a ostatní : Jak na ty slevy třeba na booktooku přijdete ? Kdybyste to sem nenapsali tak o tom nevím.
Ten booktook, je super akce, nechal jsem tam při tom prvním kole nějaký ten peníz. Jen se mi asi třetina toho penízu zase vrátí, protože zásilky pořád nemám doma, a třetinu těch věcí nemají; poučení pro ty, kteří se chystají tohohle kola dnes využít - když objednáte něco, co mají inzerováno jako "Skladem u dodavatele", tak vám to podle mé poslední objednávky z osmdesáti procent nepřijde, protože to prý dodavatel skladem nakonec vlastně nemá. Takže jsem skončil jen s druhým dílem Husserlových Idejí k čisté fenomenologii stejně jako pouze s druhým svazkem Nietzscheho Pozdní pozůstalosti. Pokud vůbec alespoň ty přijdou. Sakra práce.
Jojo-už jsem to viděl. Super sleva! Měl to za 9999.- a teď slevnit na 9996.-
Fry: Koukám, že v té slevě mají z High Republic jen Do temnoty. Tato kniha se odehrává víceméně souběžně s knihou Světlo rytířů Jedi, kterou je dobré si k tomu pořídit a možná jí i začít číst příběhy z tohoto období. Mě to zatím docela baví. Doufám, že Egmont vydá i komiksy :-)
SomeOne: já zkusím asi tu Vrcholnou republiku, už po tom pár dní pokukuji a za tu cenu ani nebude vadit, kdyby to byl průser :)
U Dobrovského mají do středy velkou slevu na vybrané Star Wars romány + nějaké další produkty. Vyzdvihnul bych zejména obrazovou kroniku Rok za rokem, která je opravdu povedená.
https://www.knihydobrovsky.cz/akce/moudre-slevu-vol
faster86: Díky za info, z komiksů už si teda nemám co koupit, ale využiju to u beletrie.
booktook opet akce, do nedelen takze asi ro dneska 23:59 pri zadani SLEVA20 bude sleva 20 procent
Sleepless: Tohle musíme upravit, tohle se tak úplně nepovedlo.
flynander: super, díky. Zejména bych vypíchnul komplet Green Blood, kde to celkově vyjde na velmi pěknou 53% slevu :-)
Na e-shopu Krakatitu sleva 20% na vše. kód -> KRAKATIT :)
Tak oprava. Je to do konce února a každý den jde do speciální slevy jedna věc. Ale může to být cokoliv třeba teď je tam figurka ze Cyberpunku 2077
Ta sleva platila včera. Jedná se o středeční slevy. Takže další komiks se 40% slevou bude zas príští týden.
Hmm, tak to bylo asi jen do osme nebo do devate hodiny :D ja kdyz sem se dival pred osmu rano tak bylo jeste 299, to se omlouvam.
A kde to vidíš faster86?
Je tam cena 499.-
Gmork: Tenkrát ve Francii by bylo super.
Ten grant by se u Tenkrát dal taky asi získat, je to protiválečná věc. Žádný komiks se v Čechách nedá vydat bez rizika. Pan Vybíral ale podle zájmu nakupuje práva na další komiksy, zatím mu tenhle marketing funguje. Na konci roku taky vydá podobného tlouštíka jako Bomba, podle prodejů se uvidí, zda od stejného autora začne další jeho věc. Název se odtajní už za chvíli v únoru.
Bomba ale měla slušnou reklamu a hlavně díky grantu srazili cenu fakt nízko, což těm prodejům rozhodně pomohlo. Taky bych si úplně nemyslel, že to tady rozjelo nějakou velkou vlnu zájmu, prostě se to jenom dobře potkalo :)
Zack: Tenkrát ve Francii jsem přečetl už asi třikrát, je to tematicky hodně podobné Bombě, určené pro stejné čtenáře. Samozřejmě série od Nuryho je lepší než Bomba, je to pan scénárista, který dokáže napsat zajímavé postavy a kulervoucí příběh. Celkový zájem o daný žánr se těžko odhaduje, ale někdy to vyjde, viz. Murena a dobré prodeje u Orlů Říma. Nebo velký zájem o komiksový western, tam se prodávají dobře všechny série. Je třeba kout železo, dokud je žhavé.
Gmork: ono jde asi spis o to, jak si z uspechu jednoho comicsu vydedukoval zajem o cely zanr :)
radek: Když se u nějakého komiksu (Bomba) vyprodá celý náklad během čtyř měsíců, dá se říct, že je o něj zájem.
Gmork: Co myslíš tím "takovým zájmem o válečné komiksy"? Ty máš nějaká čísla?
Tak mě napadá, když je takový zájem o válečné komiksy, viz. Bomba a Zákopová válka... Jestli už konečně neuzrál čas vydat tu evropský kult Tenkrát ve Francii od Fabiena Nuryho. V překladu od pana Podaného by to byl jeden velký čtenářský orgasmus.
https://www.bedetheque.com/serie-16395-BD-Il-etait-une-fois-en-France.html
Koukám na momentální desítku nejprodávanějších komiksů na booktook a je to příjemný pohled. Snad vydrží tak vytříbený čtenářský vkus zákazníkům i v budoucnu.
https://www.booktook.cz/c/beletrie/sci-fi-fantasy-komiks/komiks-pro-dospele-a-mladez/
yogi: Před půlnocí jsem stihl v té akci na Booktooku (před)objednat toho nového Sacca, za 458,- s dopravou, dík.
SMSka na vyzvednutí Criminal 3 mi přišla už v úterý, šel jsem pro něj ale až dnes. Cenu 319 dodrželi. Mají za to u mne plus.
Ok, tak to vypadá, že jsem asi jedinej, kdo to ještě nemá doma :D Zkusím je popohnat, díky za info.
Booktook prestal dodávať cez zásilkovnu na Slovensko. Keď som sa ich pýtal čo sa deje, tak som sa dozvedel, že to plánujú obnoviť.. Na opakovanú otázku, že kedy to obnovia som dostal zaujímavú odpoveď: 1 až 3 roky..
Light z Luxoru to mám doma od středy za 398kč
Onkel: Já si ho objednal na booktook, tak ještě musím chvíli počkat. Což stejně nevadí, četl jsem to loni v létě. V češtině si to dám repete.:)
https://www.imgup.cz/images/2021/04/28/megaknihy.jpg
Gmork: Criminal 3 ve středu vyzvednut v brněnském Luxoru za 319,-
@Light: já objednával na pobočku Luxoru s osobním vyzvednutím a už je doma.
@Light dnes mi prišiel mail, že sa vydanie zas posunulo na 10.2.
Na té akci Booktooku jde předobjednat i nový Sacco, vyjde na 409 Kč.
Light: mne prišlo criminal 1 a 3 na dobierku zásielkovňa za tu zníženú cenu. Ale je pravda že sa pred mesiacom pýtali či chcem čakať. Som odpovedal že áno. Oni že dobre a prišlo
Někdo nějaké info ohledně Criminalu 3 z Luxoru? U mě zatím stále nic.
Sleepless: díky za tip. Nevěděl jsem o obchodu a určitě ho někdy v budoucnu využiji. Tentokrát jsem však odolal. Bylo to těžké... Hezkých knih, nejen komiksů, je víc než dost.
sleepless : Díky ti chlape , využil jsem to a nechal u nich 15 litrů.
sleepless: Díky, využil jsem to a objednal si u nich nový Criminal a modrou crew.
https://www.booktook.cz/
BLESKOVÁ AKCE do pátku 28. ledna 2022 do 23:59 - SLEVA 20 % NA VŠE > slevový kód = AKCEBLESK

Je to velmi výhodné, jelikož mají již i tak velmi zajímavé ceny. Např. "To byla zákopová válka" s touto slevou navíc vyjde na krásných 324,- Kč :-)
Ja hlavne doufam, ze vam to nesponzoruje nejaky chudak, kterymu to budou strhavat ze mzdy jeste nekolik let :)
farnhajt: tu zprávu o nedostupnosti (resp. čekání na naskladnění) zboží a možnosti případného storna objednávky nikdo nepíše v pravém slova smyslu, je to automaticky generovaná notifikace jejich systémem. Není třeba v tom hledat snahu Luxoru, donutit nás zrušit objednávky na titul, který původně zalistovali nejspíše omylem s takto nízkou cenou :-)
Je to tak…Moc se těšim až se na to večer vrhnu :)