Hmm, včera mi borec z pošty přinesl 2 balíky až před dveře (pravda, otevřel mu malý Kapis a řekl mu do toho sluchátka tak roztomile dobrý den, že se sam nabidl:)) v pátek v 6 vecer, pohoda. Zásilkovnu až do domu jsem zkusil jednou a byl to nějaký typek ve Fabii, který bloudil a nevěděl jak se k nám dostat. Asi to bude o konkrétních lidech.
Scarface: moznosti s dopravou ne az k rukam jsou pro mne komplikovane. Se mi nechce verit ze crew shop by nedosahl na nic jineho nez postu kdyz i male shopy s lecčím umi jine sluzby. Pokud se to tyka predvanocniho silenstvi, tak to preziju, ale dlouhodobe to je opruz.
Hawwwran: Zdar - ptal jsem se přímo v obchodě a odpověděli mi: Kurýrní službu jsme byli teď nuceni přerušit, neb si vymysleli denní kvóty na svozy (10 kusů denně) které nejsme schopni dodržet. Jinak máme ještě zásilkovnu, a od pošty i levnější varianty (balíkovna, na poštu).
Mydlo s jelenem mne k tomu pobavilo. Objednano.
Hele taky vas stve ze ma Crew jako moznost doruceni (do ruky) jen ceskou postu za 120kc? Je to ten nejhorsi dopravce s nejvyssima cenama, sakra. Se mi vzdycky krouti prsty kdyz to zaskrtavam. Nebo jsem jediny? Luxusni je doprava po praze od CC.
Vzhledem k ceně tohoto "balíčku", která je stejná jako cena samotného komiksu a ještě na to je sleva 20%, bych se nedivil, kdyby to mýdlo bylo velké jako ta, která dávají v hotelech.
Ten Chlad mě odpuzuje i fascinuje zároveň. Půjdu do toho :-) V tomto případě půjdu do standardní verze, připadá mi nejlepší. Z limitek se mi líbí nejvíc B a tipnul bych si, že o ni bude největší zájem.
Je to robene cisto for fun
Podla velkosti mojich prstov vidis, ake je to malicke (cca 2,5cm).
V pripade zaujmu mozem za miernu financnu odmenu posunut par kuskov v resine, pripadne aj namalovane.
Staci mi napisat sukromnu spravu a vieme sa dohodnut.
Tak jsem si Colder omnibus stáhl a začetl se do toho... a musím souhlasit, je to takový průměr, hlavně mě bohužel vůbec nezaujaly hlavní postavy. Ještě si pár stránek dám (jsem u strany 110), ale nejspíš to nedočtu a smáznu to, hlavně osud hlavních postav je mi naprosto buřt. S horory jako Revival, Gideon Falls se to vůbec nedá srovnávat.
PS- Kdyby radši CC vydali za daleko menší peníze Severed, to je podařený horor se zajímavými postavami.
Matthew: cital som v anglictine, nie je to zle, rozmyslal som nad tym, ale kedze to CC vyda v tom megaobrovskom formate, to ma odradilo
ale je to vec na jedno precitanie, druhykrat ma to uz nebavilo a predal som to
nedalo mi to a otravoval jsem Centralu... Ptacatko by jim melo prijit v patek, takze pristi tyden by melo byt v prodeji kdo nad tim premysli. A Rusty Browna premysleji ze daji pres crowdfounding pristi rok.
Deefha - věnuji se finančnictví. Kdybys chtěl, nebo někdo další poradit, probrat, něco zjistit, zařídit, jsem tu. ;) Mam v merku celý trh (téměř) a můžu sepsat cokoliv: život, úraz, investice, hypo, odpovědnost, pov, apod. ;)