Slevy, výprodeje, bazary

Hawwwran: volal jsem do CC a cena je stejná jen musíš mít tu rezervaci variantní obálky.Se standardní obálkou mají dost výtisků.
Hawwwran :podle mě cena bude stejná.
Rekl bych je to logicka snaha nehnat prazaky k nim na kram kvuli 10% navic. Vsak vzhledem k tomu, jak vsude brali vsechna narizeni vlazne, me pri vyzvedavani objednavky v Comicscentru vzdy prekvapilo, ze opravdu platil jen vydej ve dverich (a tak to ma byt ;-))
Nevíte jak to bude s cenou za variantní obálky Chladu?
Zdravím, objevil jsem skvělou možnost, jak legálně a zadarmo pořídit nový komiks Hellblazer: Vzlety a pády - můžete ho vyhrát v soutěži na mém instagramovém profilu instageek_cz !:)) Více info o soutěži najdete tam, díky!:)
Thorgal za super cenu, objednáno.
Je zajímavé, že jediná Zlatá klasika, která u Albatrosu nikdy nebyla ve výprodeji je #04: Victor Arriagada Ríos. Buďto to vyšlo v dramaticky malém nákladu, anebo se to výborně prodává.
Na albatrosu mají v Black Friday (70% sleva):
Thorgal omnibus: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/50472536/thorgal-neviditelna-pevnost-omnibus/
Zlatá klasika Carl Barks: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/40248828/disney-zlata-klasika-carl-barks/
Prokletí: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/35117270/prokleti/
Ale je tam i spousta jiných ne-komiksových věcí, tak mrkěte :)
Slevové kódy do Luxoru platné do konce listopadu:
PM100 - sleva 100 z nákupu > 500
PM200 - sleva 200 z nákupu > 1000
Draco: tak puvodne to vyslo v sesitech, az ty kolekce jsou spalky a ne vsechny maj hard back.
deefha, mcleek: Cages přece nejsou kolosálka, ten komiks v tom formátu vyšel v originále.
Fimi: kurva to sem se hodne minul, to sorac
ah, ok, já šel pátrat po nápovědě a viděl jenom tohle, tak jsem se chtěl ujistit, jestli budou na černý pátek ty kousky rovnou dva a jsem ujištěn :)
Valon: behem listopadu by mela vyjit ta Lady Killer a prekvapko, coz dle praporcika fimiho je colder a ja se k tomu tipu priklanim taky.
Tak zatím mají propálené Lady Killer (Vražedně dokonalá). Má být ještě i něco jiného nebo jenom jedna věc?
Colder jsem měl v kompletním souborném vydání jak vyšlo..ono se to dá..zas tak dlouhé to není
Fimi: ted je otazka jestli to bude ve velkem formatu jak klece, takze by to asi pojmulo vsech 15 sesitu, nebo normalni velikost, coz by asi byly 3 knizky?
Já to neodhalim ani s tou nápovědou...
yogi: Špeha ani tak ne, ale obrázek na svém FB s nápovědou má.
Spawn, ale pšššt, nic jste neslyšeli
A co bude to překvapení ComicsCentra na Black Friday? Máme u Dortů nějakého špeha?
deefka: Já taky kolosálky nekupuju (nedá se to normálně číst, sorryjako, je to velký a těžký jaxfiň), ale tady do toho asi půjdu...
lantan1: Jo, to tak bývalo, já kopíroval co psal deefha, že by to tak letos být nemuselo. Tak uvidíme.
SSP: Black Friday u ComicsCentra je každoročně buď 40% plus doprava zdarma a nebo 50% při osobním odběru.
Nicméně: dneska jsem byl v ComicsCentru pro třetí Bestie burdenské a jen tak mezi řečí jsem se dozvěděl, že 26. listopadu budou mít black friday - všechno kromě kolosálek za polovinu. Pokud jsem to správně pochopil, tak jen na prodejně a jen v hotovosti.
Mě tyhle kroky, které dělají čáru přes rozpočet těm, co považují něco za jistotu (u CC 40% sleva vždy jednou v roce), vždycky potěší (minimálně někoho to naštve), ale když se v podstatě mění jen to, že na tu tradiční slevu budou mít nárok jen ti, co přijedou osobně do prodejny, tak mi to přijde pro ty z daleka jako takové menší Fuck you, you're not worthy.
Na Eshopu Crwe je právě zdarma k přečtení celý první díl Mýtů: Legendy v exilu. Platí pro tenhle víkend. Konkrétně do pondělí do devíti myslím.. https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-530457-myty-1-legendy-v-exilu-startovaci-sleva.
radek: Já poslední dobou četl většinou jen fantasy, horor, komiksy. U detektivek a thrillerů jsem byl docela dlouho mimo, tak se zase rád vrátím ke kořenům. Docela žasnu, kolik toho tady v posledních dvou letech v tomhle žánru vyšlo. Ale už mám taky četbu alespoň na dva roky, nakoupil jsem snad třicet knih, to myslím stačí.:)
radek: Tak nějaký průnik s tím tvým výběrem tam mám. Většina už je v knihovně a víc to asi nebudu hrotit, protože bude zázrak, když tohle do tři let přečtu :) A teda jednu knihu mi stornovali, neřádi, že už prý není u dodavatele. Oni ji tedy mají prakticky na každé pobočce v několika kusech, ale není e-shop, není možné poslat... :/
radek: Tak jsem ještě ten jejich výprodej využil a objednal si ještě pár kousků. První balíček už přišel a jako první jsem si vzal na paškál Kořist. A dobrý, je to jiná Darcy Coates, než jakou ji známe, odklon od strašidel jí prospěl.:)
https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/korist-292560800

Dívka v pavoučí síti ­ David Lagercrantz
Až moc blízko ­ Eleanor Moran
Pohřbení ­ Ellison Cooper
Dívka na kolejích ­ Heather Gudenkauf
Dcery jezera ­ Wendy Webb
Ztraceni ­ Frank Anita
Temné vábení ­ White Loreth Anne
Bílá tma ­ Danielle Girard
Zimní lidé ­ Jennifer McMahon
Mé lži ­ Heather Gud
Gmork: Tak si k Azimutu kup i ucpávky do nosu. Docela by mne zajímalo čím to. Papír, barvy, lepidlo? Naštěstí nic netrvá věčně...
Slýplez, lantan, gmork - díky za tipy , kluci... ;)
+ ještě nekomiksový tip na gamebook - Přístav nebezpečí od Livingstona
tak si nejspíše zkusím připomenout časy, které jsem v mládí trávil u série Lone Wolf :-)
Milo: Se zajímavou slevou navíc ještě Umění války
Milo: U Dobrovského jsem v tom Black Friday viděl komiksy akorát Střet králů 1 a 2 a Tajemný rytíř po 149 kč.
Milo: U komiksů to mám momentálně jednoduché, jediný v češtině co chci je Azimut, jinak nic.
Gmork - komiksy tam jsou taky? Případně můžeš je vypsat? Ehm, prosim a díky :D
radek: Tak jsem si to tam ještě jednou prohrabal. Snad jsem se tedy u žádné knihy nesekl a všechno to bude záživná četba.:)
Strom přání ­ William Faulkner
100 fotografií, které změnily svět ­ Giacosa Margherita,Federica Guarnieri,Roberto Mottadelli
Loutkové divadlo ­ M. W. Craven
Bird Box ­ Josh Malerman
Pozvaní ­ Jennifer McMahon
Stíny jezera ­ Rachael Blok
Černé léto ­ M. W. Craven
Osudný pád ­ Christina McDonald
Lockdown ­ Alexander Gordon Smith
Rybář ­ John Langan
Elementálové ­ Michael McDowell
Kulturní dědictví UNESCO ­ Sophie Thoreau,Julien Pichené
Řeka života a smrti ­ Cchaj Ťün
Italské kulturní dědictví UNESCO
Kořist ­ Darcy Coates
Kill Creek ­ Thomas Scott
radek: Od Darcy Coates se mi ty její strašidelné baráky už začínají zajídat, tak snad Kořist bude trochu odlišná. Jinak od Fobosu je dobrý i ten Rituál, je to lepší než film, který podle knihy natočili, i když ty black metaláky na konci si mohl Nevill odpustit.:)
Gmork: Kořist jsem bral včera, spolu s Prokletím rodu Usherů a dalšími knihami. No vyklikal jsem si tam i teď pár věcí (zkusím tu Řeku života a smrti, pak Elementálové, Ledové peklo, Zimní lidé a prostě pár věcí čistě odhadem). Tak teď ještě najít čas na čtení :D
radek: Je tam sice hodně ptákovin, ale přece jen jsem si vybral... Kill Creek, Kořist, Řeka života a smrti, Hořící kůň, pár audioknih a velkoformátové cestopisné knihy. Vybrat se tam dá.:)
A doporučuji Zimní přízrak od Simmonse, což je tak trochu pokračování Temného léta. Četlo se to dobře.
Gmork: sakryš, zrovna včera jsem si tam udělal objednávku hororů :)
Dobrovský má na svých stránkách Black Friday na fantasy, sci-fi, horor...

https://www.knihydobrovsky.cz/akce-a-slevy/detail/black-friday-prave-dnes