Slevy, výprodeje, bazary

radek: Tak jsem ještě ten jejich výprodej využil a objednal si ještě pár kousků. První balíček už přišel a jako první jsem si vzal na paškál Kořist. A dobrý, je to jiná Darcy Coates, než jakou ji známe, odklon od strašidel jí prospěl.:)
https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/korist-292560800

Dívka v pavoučí síti ­ David Lagercrantz
Až moc blízko ­ Eleanor Moran
Pohřbení ­ Ellison Cooper
Dívka na kolejích ­ Heather Gudenkauf
Dcery jezera ­ Wendy Webb
Ztraceni ­ Frank Anita
Temné vábení ­ White Loreth Anne
Bílá tma ­ Danielle Girard
Zimní lidé ­ Jennifer McMahon
Mé lži ­ Heather Gud
Gmork: Tak si k Azimutu kup i ucpávky do nosu. Docela by mne zajímalo čím to. Papír, barvy, lepidlo? Naštěstí nic netrvá věčně...
Slýplez, lantan, gmork - díky za tipy , kluci... ;)
+ ještě nekomiksový tip na gamebook - Přístav nebezpečí od Livingstona
tak si nejspíše zkusím připomenout časy, které jsem v mládí trávil u série Lone Wolf :-)
Milo: Se zajímavou slevou navíc ještě Umění války
Milo: U Dobrovského jsem v tom Black Friday viděl komiksy akorát Střet králů 1 a 2 a Tajemný rytíř po 149 kč.
Milo: U komiksů to mám momentálně jednoduché, jediný v češtině co chci je Azimut, jinak nic.
Gmork - komiksy tam jsou taky? Případně můžeš je vypsat? Ehm, prosim a díky :D
radek: Tak jsem si to tam ještě jednou prohrabal. Snad jsem se tedy u žádné knihy nesekl a všechno to bude záživná četba.:)
Strom přání ­ William Faulkner
100 fotografií, které změnily svět ­ Giacosa Margherita,Federica Guarnieri,Roberto Mottadelli
Loutkové divadlo ­ M. W. Craven
Bird Box ­ Josh Malerman
Pozvaní ­ Jennifer McMahon
Stíny jezera ­ Rachael Blok
Černé léto ­ M. W. Craven
Osudný pád ­ Christina McDonald
Lockdown ­ Alexander Gordon Smith
Rybář ­ John Langan
Elementálové ­ Michael McDowell
Kulturní dědictví UNESCO ­ Sophie Thoreau,Julien Pichené
Řeka života a smrti ­ Cchaj Ťün
Italské kulturní dědictví UNESCO
Kořist ­ Darcy Coates
Kill Creek ­ Thomas Scott
radek: Od Darcy Coates se mi ty její strašidelné baráky už začínají zajídat, tak snad Kořist bude trochu odlišná. Jinak od Fobosu je dobrý i ten Rituál, je to lepší než film, který podle knihy natočili, i když ty black metaláky na konci si mohl Nevill odpustit.:)
Gmork: Kořist jsem bral včera, spolu s Prokletím rodu Usherů a dalšími knihami. No vyklikal jsem si tam i teď pár věcí (zkusím tu Řeku života a smrti, pak Elementálové, Ledové peklo, Zimní lidé a prostě pár věcí čistě odhadem). Tak teď ještě najít čas na čtení :D
radek: Je tam sice hodně ptákovin, ale přece jen jsem si vybral... Kill Creek, Kořist, Řeka života a smrti, Hořící kůň, pár audioknih a velkoformátové cestopisné knihy. Vybrat se tam dá.:)
A doporučuji Zimní přízrak od Simmonse, což je tak trochu pokračování Temného léta. Četlo se to dobře.
Gmork: sakryš, zrovna včera jsem si tam udělal objednávku hororů :)
Dobrovský má na svých stránkách Black Friday na fantasy, sci-fi, horor...

https://www.knihydobrovsky.cz/akce-a-slevy/detail/black-friday-prave-dnes
Do 10. listopadu mají na eshopu Dobrovského sebrané vydání Batman / Fortnite za 299 Kč.

https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/batman-fortnite-365929563
Pokud náhodou neznáš , dej si geniální trilogii , 7. - 9. epizoda 17. řady South Parku , pochopíš co je Black friday . Ale u Dorta v krámě to takhle nebude , neboj .
radek: Aha, tak to jsem totálně pomotal, myslel jsem, že se to vztahuje k Černému pátku na Wall Streetu na konci října 1929. Teď jsem tomu snad už porozuměl...
mcleek: To sis asi popletl. V ČR je Black Friday snad každý pátek. Jinak klasický Black Friday v USA bývá na konci listopadu (po Dni díkůvzdání), letos je to 26.11.
Omlouvám se, mea culpa... teď si vybavuju, že CC má Black Friday vždy o měsíc déle než zbytek světa... ;-)
Řekl bych , že bude 26.11. , alespoň v tu dobu vždy býval .
Neměl by být zítra v Comicscentru Black Friday? Žádné informace nikde nenacházím...
Prdele! Ja už na ten Criminal počítal dny!:/
A neví někdo jak je to u Luxoru s Criminal 1?
Tak Luxor píše v reakci na moji dva týdny starou objednávku Criminalu 3, že půjde do tisku až 20. 1. 2022. O ceně nepíší nic...
Někdo musí na Zahradu a někdo musí na zahradu... ;-)
Aha, tak proto mě kytičky netrápí, mám zahradu, ale ta manželka chybí. Sem netušil, že pro kytičky na zahradu potřebuješ manželku.
Darker: My co máme zahrady a manželky, nemáme na vybranou.:) Já zase "musel" na Zahradu Čech do Litoměřic.
Gmork: Tak kytičky jsou prostě lepší než komiksy, to je jasné :D
Měl by být na Comic-Conu v únoru. Tak uvidíme, jestli vůbec něco uvidíme :-)
Darker: Byl na Floře Olomouc. Já taky nebyl na knižním veletrhu, protože jsem byl ve Francii. Holt nežijeme jen komiksy.
Gmork: Proč nebyl Vybíral na ComicsComu?
Na https://www.booktook.cz/ mají slevový kód 10% nad 500 nebo 15% nad 1000 kč na vše
Tady nekdo nebyl na Svetu knih, tststs.
Ano, třetí díl je poslední.
Tak se dnes ve 35% slevě spustil prodej Siegfrieda a zbývajících dílů Danthrakonu.

https://www.verneovky.cz/
Na Humble Bundle jsou komiksy s Bondem (včetně těch, co vydalo Comics Centrum), zbývá posledních 24 hodin.
Kapis: Aby se strejda ještě nenaštval na tebe, že si mu říkal, že do konce roku a že si teda myslel, že má ještě čas.
Kapis: aspon se od nich dostanou i lidi, kterym to nestacilo rict, za me cajk :)
Zack: Ano, tu Bohemia Energy, před kterou jsem varoval každého poslední měsíc, kudy jsem chodil - a přesně před týdnem jsem na strejdu naléhal, ať ve vlastním zájmu od nich utíká jak nejrychleji dovede - říkal jsem mu, že do konce roku nemají šanci přežít - neposlechl, že to riskne a no vida - trvalo to pouze týden. Mohl mít trochu náskok.
...Takže neboj, já jim nikdy nezaplatil ani halíř a ty jejich "sjednávače výhodných smluv" jsem vždy hnal sviňským krokem :) Pravda, mám kapku výhodu, že vidím trochu za oponu.
Kapis: myslis tu Bohemia Energy, ktera pred par hodinama s politovanim oznamila, ze konci? :) Tem uz nic neplat...
Hmmm, tak už tam je 792 - včera jsem objednal za 319, tak to jsem zvědav.
Ale spíš počítám, že se k tomu postaví jako Bohemia Energy, takže se bude platit 1200 ;)
Luxor trojku Criminalu nabízí už za vyšší cenu a Booktook jedničku taktéž. Na Luxoru je ještě pod pětikilo ta jednička, ale jak se ty ceny změnily během dne, tak to možná dlouho nevydrží. To kdyby někdo chtěl váhat.
Tak ceny u předobjednávek jsou ceny předběžné, nemusí to pak za tu původní cenu poslat. Jenom pak napíšou informaci, že cena je vyšší než ta předpokládání, s tím, že předobjednávajícím nabídnou slevu.

Ale je to prča vidět komiks, za který někdo dával i několik litrů (snad pět), za pár stovek :-D Přitom se dalo předpokládat, že bude dotisk nebo nové vydání, protože zrovna Criminal se nikdy ve slevě neobjevil. Podobně jako Rudá hvězda. Co jde od BB artu do Levných knih nebo nabízejí s obřími slevami, tam je dotisk velmi nepravděpodobný, co do slev nejde a navíc se dobře prodává, to se dá v dotisku očekávat.