Darker: Tak jsem ještě jednou neodolal a pořídil si Spiral tričko Cthulhu, které je prostě boží. A poslední triko u Stranger Things. Jinak zítra tam končí ta slev. akce - druhé tričko za 50%. https://www.emp-shop.cz/p/cthulhu/332651.html
Darker: Taky jsem milovník fantasy artu, průběžně si z netu stahuji nejlepší práce a nechávám si je pak vyvolat ve fotolabu. Naposledy jsem si posbíral kolekci Legend of the Cryptids, některé arty jsou tam sice už trochu kýčovité, ale co, mám to komplet. Taky si pravidelně kupuji ročenku Spectrum, mám ji od volumka 16.:)
Tak DINOPEDIA je na svete. Aj sa čudujem, že mi to dokázali vytlačiť načas, tlačiareň nemala źiadne problémy ani "vadné papíry". Pritom dnes je to pri tlačení komiks trend.
Seneke: no jo, zajo je riadne vychcaný zmrd :D ale prezradím, že v druhej časti ožije nielen les, ale aj zopár ušatých zombíkov... a bude to riadna sekaná :D
Hele kluci, pokecejte si v poste (nebo Pindarne), tady ma byt jen art.
Ter, furt ne a moc neposlouchas, co ti pisu, tak si to pls zkusej v poste a dokud se ti nepovede poslat sam sobe obrazek, tak sem nic nedavej. Ted to po tobe jeste opravim, dalsi budu mazat at nedelam pul dne jen to, ze po nekom opravuju tagy :)
Sv1hl1k09: ja svoj štýl priebežne mením - záleží od toho čo idem robiť a aký art by sa mi hodil k danej téme. Hej, radím sa do kategórie old school (ja sám nemám rád ilustrácie umelé ako kozy Pamely Anderson)