VIECC Vienna Comic Con ohlásil Mahmuda Asrara. Už dříve ohlásili Donnyho Catese. Vypadá to zase zajímavě. A to ještě nemají ohlášené všechny. https://viecc.com/guests/
Zack: Já se to kdysi učil ve zbožíznalství a ta vejce jsou docela věda. Je tři prdele slepičích plemen a každé snáší nějaký typ vajec, liší se velikost, barva, tvrdost skořápky a kdo ví co ještě, prase aby se v tom vyznalo. Ta maloprdelní od mladých bílých slepic z vesnice jsou křehká a liší se od těch bílých v krámech. Která jsou sice křehčí než hnědá, ale vydrží víc než od těch mladých. Nebo by to tak nějak mělo přibližně být.
Netusim, treba ve velkochovu mlady snasi na chov ne na prodej. Ja tomu teda nerozumim, ale predstavuju si, ze ve velkochovu jsou ty slepice tak naprany drogama, ze maj roztazeny nejen prdele uz od utleho mladi.
Hawwwran: Ty malý vejce by do běžného prodeje asi ani nešly, protože malý jsou zároveň i křehký a nejspíš by se rozflákaly. Jinak žádný předchov není nutný, na ty vejce pro prodej se většinou chovají šlechtěný slepice, co snášejí vejce tak akorát už od prvního vejce, aby mohly jít rovnou do krámu. Výhodou takových slepic je schopnost snášet hodně vajec během krátké doby, nevýhodou, že to moc dlouho nevydrží a musí být vyměněny. Maloprdelní vejce asi seženeš u soukromníků, na těch farmách apod., v obchodě nejspíš ne.
No jo, ale porad. Mi nerikej ze mnozstvi nosnic potrebne pro velkovyrobu vajec predchovavaji na farmach kde ty maloprdelni mikrovejce rozprodaji joudum jako ty. Otazka stoji. Kde jsou moje maloprdelni vejce, kdyz nejsou v prodeji?
Doufám, že opustí koncept dvou knih v jedné a přejdou na tři v jedné, nejmíň. To aby až jim to spadne na hlavu se jim rozvístilo :)
Teď to zrovna čtu, mno, je to pěkný opruz ta bichle.