Filmový a hudební klub Diskuze o hudbě, filmech, TV.

On sweettooth je dost neschopa, takze se mi zda ze ho hraje dobre :-)
Kdyby to nedělal NETFLIX tak bych se možná i těšil... Ten malý klučina vypadá už v traileru jako herecký neschopa a že to asi pojede na rodinné vlně - Downeyovic si asi přečetli po večeru jednu sebranou knížku a řekli si, že by to i pro ostatní mohla být zajímavá rodinná podívaná :D Ale tak rád se nechám překvapit...
Darker i ty jeden. Jsi mě předběhl
Ne, ještě ne. Poslechnu ;)
Darker, gmork, slyšeli jste už novou Gojiru? Akorát vychází... Hodně z toho cítím Panteru
Fimi: já recenze a celkově ohlasy na internetech nesleduji... podle mě to dobře pracuje s aktuálními tématy a v době stále aktuálního xynofobizmu je Sam Wilson jako Captain America tím ideálním symbolem, ke kterému ta celá série vlastně směřovala.

Ohledně castigu k čemukoliv dalšímu... upřímně ani nevm jestli budu na ten film v budoucnu koukat, takže tak :)
Fry a co říkáš na odhalenou roli Russella Crowa v Thorovi 4?
Fr no reakce jsou spíše průměrné či negativní.. Za mě to bylo celkem fajn. Líbilo se mi to víceméně. Každopádně Sam jako Cap byl výbornej a předvedl více akce než jako Falcon za celou svou dobu. Dokážu si představit celou další trilogii s ním, když už Teda potvrdili capa 4 s ním v hlavní roli
Tak co říkáte na závěr seriálu 'The Falcon and the Winter Soldier'? Mi se celý seriál líbil hodně, možná nejlepší Marvelovka so far...
Zack jj nevěděl jsem.Budu pamatovat.
Future-Death: linky na webshare apod. na CDB nechceme, dik.
Gmork, Darker mám pro vás další zajímavé kapely, Blood Red Throne, Lost Soul a Sunless Rise
Future-Death: Jak jako máš doma. Ono to někde vyšlo na BD?
Nejvíce se mi líbil díl s Rusáky proti monstrům, ten s Třemi roboty byl taky docela dobrej
Tak za mě Tři roboti, pak ta Arénová řežba a Rusáci na Sibiři s monstrama. Víc si už taky nevybavím :)
Jmena nevim, je to davno, ale jasne si pamatuju, ue cim min lidi a cim vic robotu, tim lepsi epizoda :)
Mega se těším :D Za mě je nejlepší epka prvního svazku Zima Blue a těsně za ní Beyond the Aquila Rift. Co vy? :D
Mám doma první serii .Podle ukázek to bude parádní jízda.
ach, to bude zas krasa s nadherou, nemuzu se dockat
Fimi: A koukám, že je pod příspěvkem i tvůj komentář. :D Vypadá to lákavě.
Semeke - nejmilejší člověk na planetě je celkem silný tvrzení, i když jen jeden Z nejmilejších :D
Fimi: Když se to tak vezme, tak je Millar jeden z hlavních důvodů, proč vůbec existuje MCU. Bez Ultimate univerza by myšák vybíral popelnice.

Jinak jsem s ním parkrát kecal na Twitteru. je vtipný, jak člověk, který se proslavil hromadou "edgy" komiksů je jeden z nejmilejších lidí na týhle planetě.
Seneke nemá...

Jasný jupiters legacy, těším se.. Každý millar, dobrý millar... Tedy až na Wanted. Mimochodem se chystá ještě adaptace jeho Nemesis a Reborn
Má Millar ještě vůbec nějaký filmový práva, který nestřelil?
Tohle vypadá dobře, dokonce je pod tím podepsaný Mark Millar:
https://www.youtube.com/watch?v=TY3IAqm-gpE
Ani bych neřekl varianta jako spíš adaptace, akorát je tam ten dnešní korektní notorický trend
Sleduje někdo seriál Irregulars? Docela zajímavá varianta na Čtyřku z Baker Streets, až teda na tu debilní hudbu, za kterou bych tvůrcům nechal lamát prstíky. Jak může někdo do hororového seriálu z viktoriánské anglie dát rap?!
Darker: Zrak tě nešálil. Byl to vskutku Potápěč.
Zdálo se mi to nebo je ve třetím dílu Invincible narážka na komiks Potápěč? Ještě jsem ho nečetl, ale hned se mi to vybavilo, když popisoval, o čem ten komiks je :)
Netflix zaplatil nové anime podle Godzilly. Zatím jsou venku 2 díly a vypadá to luxusně.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MGjU5UOfVxU
znělka: https://www.youtube.com/watch?v=LmUrOXKHZiM
Výborný, ale víc se mi líbila ta scéna, kde Omniman zlikviduje tu planetu.
Já to viděl včera, celkem blbost, nejslabší z té monster série
Kde ses na to podíval, když to není dostupné na HBO GO?
Dnes jsem se podíval na Godzilla vs Kong... a jak to říct kulantně... na některé věci už jsem asi fakt moc starej.:)
Fimi: Fiat Multipla je mé nejoblíbenější auto. Scifi na kolečkách! A z metalu znám asi jedině Kiss. Na mě si nepřijdete, ha!
Podle mě bude hrát Cula Borsona nebo Dia.. Ještě by se měla ve filmu objevit Isla Fisher
Tak prej v novým Thorovy bude hrát i Russell Crowe. Co myslíte, zahraje si starou verzi Thora?
Zorn tu má více fanoušků, než bych původně čekal.

nejakdivne: The Big Gundown je super. Ale říkám to možná trochu nekriticky, protože jsem v Zornových předělávkách asi nikdy nenarazil na nic, co by se mi nelíbilo. Kdysi jsem trpěl obsesí pouštět každému fanouškovi Jamese Bonda znělku, kterou nahrál spolu s Naked City (součástí i Yamatsuka Eye).
O spolupráci Pattona a Zorna vím, ale znal jsem dosud jen Moonchild: Songs Without Words. Koukám, že už to dohromady dává nějakých osm alb, tak díky za tip, mrknu na to.
To je milé zjištění, že tu někdo zná Johna Zorna :-)
@Velkej šéf: od Johna Zorna ja mam nejradeji to nejmirnejsi - The Big Gundown (Morricone naruby) a zaroven naopak to nejdrsnejsi - Six Litanies for Heliogabalus (fantasticky Mike Patton, videl jsem nazivo, neskutecny).
Co říkáte na to kvičení Mery coby komunikace atlantanu pod vodou? Dokážete si představit. Že by Wan respektoval Snyderovu vizi a celý jeho film by atlantane pod vodou kvičeli jak delfíni
Nám s manželkou se to také líbilo podstatně více než Whedonova verze (dobrá otázka je, co by dokázal při možnosti 4hodinové verze), bylo tam toho vysvětleno o mnoho více a celkově plány DCEU dávají více smyslu.
I záporácká stránka filmu vzbuzuje větší respekt, a i když nám chyběli jisté původní komediální scénky, dokázal nám je Snyder nahradit.
Pravidelně koukáme na prodloužené verze (maraton LoTR nám zabere celý den), toto však uteklo jako nic :)
Za mě celkem fajn ale je tam tolik zbytečností, hovadin a zpomalovaček až to bolí... Jako je to stejný jako Whedon je toho všeho víc.. Ale rozhodně se nejedná o nějaký mistrovský kus, není to nejlepší dc s není to nejlepší superhero film