Od pátku 12.3. je na Apple TV+ dostupný film s Tomem Hollandem v hlavní roli a od režisérů bratrů Russovích film jménem Cherry. Všem mohu vřele doporučit. Kdo by se na něj chtěl podívat a nechce nic platit, tak nemusí. Může využít trial verze Apple TV+ na 7 dní zdarma a kouknout i na další věci. Tady ještě přikládám trailer - https://www.youtube.com/watch?v=H5bH6O0bErk
že Wanda nebude hlavní padouch se tak nějak čekalo, byla to spíš jen vlhká představa a přání fanoušků. Wanda se má objevit ještě v SM3 a DS2, tyhle tři věci mají tvořit takovou pomyslnou trilogii. Na druhou stranu věřím, že z konce tohoto všeho jí fakt jebne a zešílí a padouchem nebo nějakou zlou bytostí se teprve stane. Má k tomu všechny předpoklady.
**Možný spoiler na konec 7. epky WandaVision** Mně se fakt nelíbila teorie, že hlavní záporák bude celou dobu Mephisto, protože jsem chtěl, aby tohle byl trošku odlišnej Marvel.. Aby třeba Wanda zůstala hlavním záporákem a pracovalo to s tím, co to již má a né klasicky: "Je tady skryté větší zlo, spojme se!".. Prostě aby to bylo trochu jiný, nový.. a že ty odkazy na Mephista a na komiksy byly jen drobné velikonoční vajíčka. Proto mě trochu zklamal závěr epizody, protože mě to zatím fakt bavilo a bojím se, aby tento, z počátku originální projekt, nedopadl klasicky tuctově.. Názor??
Carnage už je potvrzené že je to fake, nicméně zákulisní insider potvrdil účast v mcu, nejspíš už ve wandavision jedné další postavy z Fox Xcu, tentokrát postavy fakt obří velikosti.... Ale nebudu spojlerovat
Laka mě to juknout, ale asi odolám a nechám se překvapit. Jako, že Wanda využijou pro implementaci mutantů sem si myslel. Ale, že u dveří bude stát zrovna ...... v této podobě mě vůbec nenapadlo.
Ahoj všem, na instagramovém profilu instageek_cz právě probíhá tak trochu retro anketa o tom, jestli byl lepší Spider-Man/Peter Parker Tobey Maguire, nebo Andrew Garfield. Zatím drtivě vede Tobey Maguire, ale třeba komiksoví fandové s výsledkem ještě zamávají!:)) Tak budu rád, když se zúčastníte, jsou tam i recenze na všechny "předhollandovské" Spider-Many:)
Fimi: Akorát jsem se na to chtěl dneska zeptat ... WandaVision je teda dle mého prozatím snad to nejlepší (přes všechny filmy i seriály), co se pod značkou Marvel Studios objevilo. Líbí se mi jak si to hraje na strašně béčkový sitcom, ale v pozadí to úplně vře a divák tuší že je něco špatně. Navíc těsně před koncem každé epizody nastane nějaká scéna, která krásně zvrátí a potvrdí tuto myšlenku a už už byste chtěli shlédnout další epizodu. Upřímně teda zatím úplně poslední epizoda [E04] byla trochu meh, ale věřím že je to spíše snad jen výjimka ...
Zacal jsem mazat ty reci o rase, hispanskych prodavackach a uplny blouzneni o celych narodech fetaku. Zkuste ve filmovem a hudebnim klubu resit filmy a hudbu. Nechci o tom diskutovat, proste to tu nechci cist, jsem si jisty, ze si na tyhle temata najdete lepsi platformu.
Casting na seriál Sandman
Tom Sturridge je Sandman
Gwendoline Christie hraje Lucifera
Charles Dance je Roderick Burgess
Sanjeev Bhaskar, Asim Chaudhry jsou Abel a Kain
Boyd Holbrook je Korintan
Vivienne Acheampong je knihovnice Snění Lucienne
Taron Egerton je nejspíš John Constantine
Milo_Harwey: To s těma kecama o dabování černochů je jenom výkřik do tmy. Většinu dabingové práce v Americe kontroluje unie a ta je horší než mafie. Je po volbách, takže jsou BLM a podobné organizace všem ukradený.
Mi tam vadily hrozně všechny ty efekty. Pusobily hrozně divně a nepřirozeně. Třeba jak se chytla té letící rakety... to bylo jak z animáku, ne z hranného filmu. Jako by tam fyzika a gravitace fungovaly nějak jinak...
Něco je tady v tom videu: https://www.youtube.com/watch?v=IUySVwdBSqI
Hey presne 80. leta pro ne znamenali, ze tam staci dat trochu sytejsi barv,, z rusaku udelat sovety a hotovo :-D Jako me uplne nesedla ani jednicka, ale rekl jsem si ok je to origin. Tohle bylo ale uplne mimo. Fajn chci tomu dat nejakou message, ale tak spatne, zdlouhave a hlavene nudne to snad NE!!!
Matthew: nejhorší je že ty 80. léta z toho nejsou kromě začátku v obchoďáku vůbec cejtit... nějaká hudba tam vůbec neexistuje, ta super písnička z traileru tam snad ani nehrála a celkově to zasazení do 80. let bylo nevyužito. Postavy se teleportují po světě jak nic, příběh je strašně naivní a vůbec ten film je prostě špatnej :D
Miluju DCEU! Kdyz uz to vypada na vlastovku, ze se na jejich filmy bude dat divat, tak dodaji bizar, jako WW84! Ten rok k tomu sedi, protoze to bylo osmdesatkove misty trapne a trikove odflaknite. To jak Gadotka vyskoci z auta a predbehne ho z hlavy asi uz nevymazu :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
seneke: už přece před nějakou dobou pustili hraný kraťas, se divím, že jim celovečerák zabral takový čas. Ale jsem rád, že bude další, může to být sranda. Ještě aby udělali další a někdo to u nás i vydal. Pár komiksů mám, paráda.
Bubble Comics (velké vydavatelství v Rusku, jejich komiksy seženete v angličtině na Comixology) hodilo ručník do ringu a taky se dalo na filmové adaptace.
A začali svojí nejprofláklejší sérií Major Grom. Zas tak blbě to nevypadá.