Ja k tomu zadnou citovou vazbu nemam, pokud prijde kdokoliv s rozumnym navrhem, jak by si to oziveni predstavoval, tak nemam problem to jmeno symbolicky poslat dal.
Lenny: Nemyslel jsem to zle :-) Loni jsem stál přes hodinu ve frontě na podpis od Balenta, protože jsem si konečně pořídil tu jeho Catwoman, a přede mnou strálo asi 10 lidí se sešitama a Balent kreslil jak o život. :-)
Norri: Hele, mám zkušenosti s USA, tam se tohle neřeší. Běžně byli přede mnou ve frontě lidi s celým runem v sešitech. Pokud autor nekreslí do knížky a nepíše věnování, je to navíc hodně rychlý (rychleji podepíše 10 věcí než se s tebou vyfotí).
Pakliže Con bude, tak si z domu povezu jen brožovaný Skalpy 1, neboť a protože tu v HC nevyšly. A na místě si koupím Conana a Parchanty z jihu, či jaký je finální název. Přece jen, jedu vlakem, musím s rozvahou :D
Z toho, co u nás vyšlo, tak nejlepší Skalpy a Punisher. Nejhorší Avengers a ani Thor mne nezaujal. Ke ComicsConu asi Crew vydá Southern Bastards, tak ti by asi také stali za podpis:).
No, mně se to líbí, je to takový pravěk zasazený do biblických událostí, první kniha se věnuje Kainovi a Noemu... Není to úplně špatný. Za nejhoršího Aarona to rozhodně nepovažuji navíc je to oversize a vypadá to fakt pěkně.. Nestojí to moc
Fimi: Určitě Conana, protože to je jediné HC, které u nás vyšlo. A asi pár dílů Skalpů, když tam bude i R. M. Guéra. Možná ještě prvního Doctora Strange. I bych si koupil nějaké HC v angličtině, ale není dostupné nic, co by stálo za to.
Já dosud myslel, že je to až zítra, tak jsem se pro svou plánovanou neúčast nevyjadřoval. Když je to dnes, tak se tedy také stavím, byť možná přijdu o chvíli později.
Minulé setkání s hip hopem v Crossu mi bohužel uteklo , i když jsem byl zrovna v Praze . Tak dnes aspoň na chvíli , jedno , dvě či tři piva , víc než čtyři určitě ne . Najdu ty Hradby ? Co tam bude hrát , metálek ? Spíš na world music bych to viděl ? A po kolika pivech odtajní mocní kluci první připravovaný titul ?