Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Fimi: SABRINA !! jedině SABRINA !!
By mě zajímalo který komiks vydaný v 2019 by vyhrál... Rváč, Essex County nebo Murena..
Po Červenáčkovi jsem měl pocit totální prázdnoty, aj slza ukápla. Přirovnal bych to pocitově ke knize Na východ od ráje. Také doporučuji.
charvos červenáčka si přečti sice velmi krátký ale pravdivý příběh o tom že lidi dospívají
Bych to nedramatizoval, Draco je na volny noze, Fry na skole a ja na dovoleny a zbytek se neozval.
Vy si dáváte sraz ve všední den ve dvě, potažmo ve štyry? To je buržoazie tyvole.
Tak jest, Darth je v tom zcela nevině, to jde za mnou ...
Pro ostatni, jen aby bylo jasno, to neni privatni party, co tu trochu zbytecne zahystercil Darth, tak se nikdo neozval a mne az ted doslo, ze to mysli mozna vazne :) Ja sem se 4 lidma v pohode, jen aby nekdo nemel pocit, ze ho tam nechceme :)
Jasne, zahradka Na Hradbach.
Tak jsem rád, že jsme to konečně nějak dali dohromady :)
... jen pro upřesnění "Na Hradbách" se myslí Vyšehrad, žejo
Te nic nemusi napadat, bylo to tam dva tydny napsany. Takze 16h? Co Sef? Z toho to taky leze jak z chlupaty deky.
Mě nenapadlo, že odpoledne je 14.00. Tak se vidíme zítra.Dřív jak ve 4 nedojdu
Jezis, tak proc to delame od 14h, kdyz nemuzes? Tak to nechame na ctvrtek a urci cas, kdy tam budes, delame to kvuli tobe :)
Dřív jak ve 4 tam nebudu...můžu zítra i čtvrtek
A koukám, že sraz je ve dvě. To nikdo nechodíte do práce?

(jde tedy ještě někdo, nebo je to vážně až takhle komorní?)
Ted to vypada, ze bude chcat spis ve ctvrtek, tak to nechame na stredu :)
Ježto se mi to zítra s něčím trochu krylo, se čtvrtkem asi nemám problém. Ale klidně bych zvládl i ten zítřek.
Co to posunout na dnesek, dokud neprsi? EDIT potom co mi doslo, ze dneska nemuzu: Co to posunout na ctvrtek, treba uz zas prset nebude?
Draco: Trochu se bojím že bude pršet, ale každopádně s tím počítám :)

Vemeš s sebou Batmana?
Dame 24. a kdyz to bude vypadat, ze bude snezit nebo neco, tak to presunem, ale at si to muzu dat do kalendare.
Nebo to rozhodneme až o víkendu předem podle počasí?
Mi taky všední dny nevadí, možná ještě lepší volba, než pátek :)
Já na všední dny 22. - 26. zatím nic nemám, byť není vyloučené, že mi tam něco vleze.
Kdyz to bude 22-26, tak klidne v tydnu, pristi tyden mam nejaky naplneny uz.
A všemocnému Zackovi vyhovuje jaké datum? Já bych potřebovala v příštích dvou týdnech pracovní den, ne pátek... oba pátky vypadají že odjíždím za focením.
Na zveřejněný (soukromý) sraz(íček) s příznakem komorní nakonec přijdou nezávisle na sobě všichni :)
Mohu 19. 6. i 26. 6. V tom pozdějším termínu bych musel docela brzo odcházet, což ale, když si čtu o předchozím srazu, není až takový problém.
Já bych se přimluvil o týden později, 19.6. se mi moc nehodí :/
Tak já nemůžu bohužel, jedu na kurz
Tak co patek tusim 19.? Hradby, klidne uz nekdy odpoledne.
Tenhle týden mi vyprší karanténa, takže pokud mi bude vyhovovat datum (sedmadvacátého opět odjíždím), klidně přijdu.
A samozřejmě Butchers babies
Ted se mi vratilo, ze tam taky nekdo prohlasil, ze Grunge neni zanr. Ja vlastne s vama uz nikam nechci...
No to ja vim, ze ty to chapes, ale byli u stolu lidi, kterym vysvetleni 'metal, kde jde predevsim o techniku' privodilo krvaceni z usi :)
Metal, co se hraje technicky vzato?
To mi ani nepripominej, ze nam sem chodi lidi, co nechapou, co je technicky metal :)
Zack můžeme řešit hudbu, rozdíl mezi technickým metalem a metalem :-D
Draco: V ty druhy pulce cervna klidne, ale jestli zas neprijdes a budu nucen s nerdama resit comicsy, tak te vyndam ze zaveti.
Draco: Ale jedině pokud to bude buržoázní sraz kde se budou podávat jen ty nejlahodnější nápoje a vybraná krmně. Musíme tomu dát trochu důstojnost!

a mohli bychom si zahrát toho tvého Batmana :)
Zack: Uděláme si malý, soukromý, komorní srazíček. Já, ty, Fry, Velkej šéf a kdo ještě nedorazil? A na Hradbách!
Cross byl ted specialne protoze Crwecon. Priste dame treba Hradby, at taky poznate krasy mesta :) Tam se vari hlavne grilu :)
Hudbu jsme fakt nedokázali zařadit. Z jídla bylo těžko vybírat (ale burger jsem si okořenil…). Taky jste díky systému placení ztratili přehled konzumace (rozlité pivo nepočítám)? Příští sraz čím dřív tím líp, návrh byl s ohledem na okurku. Draco tedy asi tu Vltavu nestihla vypustit. prej …Liči…
No nebudu vám lhát, mrzí mě že jsem nakonec nedorazil, ale jak to tak v životě bývá, na poslední chvíli mi do toho něco vlezlo :/ ... tak příště
Tak doufám, že jsem to svým odchodem neurychlil. Jinak červenec/srpen jsem pro.
Dame zas nejakou zahradku cervenec/srpen, si zas reknem zacatkem leta.
Nějak dneska se to rychle rozpadlo, najednou celý stůl zmizel a tak já a Deefha jsme aspoň drželi čestnou stráž až po 22. Škoda že jsme se ikonicky nevyfotili před Crossem. Bude-li chuť, tak další sraz vychází na cca přelom září říjen (?). Díky všem …