Hudbu jsme fakt nedokázali zařadit. Z jídla bylo těžko vybírat (ale burger jsem si okořenil…). Taky jste díky systému placení ztratili přehled konzumace (rozlité pivo nepočítám)? Příští sraz čím dřív tím líp, návrh byl s ohledem na okurku. Draco tedy asi tu Vltavu nestihla vypustit. prej …Liči…
Nějak dneska se to rychle rozpadlo, najednou celý stůl zmizel a tak já a Deefha jsme aspoň drželi čestnou stráž až po 22. Škoda že jsme se ikonicky nevyfotili před Crossem. Bude-li chuť, tak další sraz vychází na cca přelom září říjen (?). Díky všem …
Naopak v sobotu pršet nemá, ale v neděli ano. Že by v Praze pršelo celý den až tak, že by se nedalo sedět pod stříškou, je nepravděpodobné. Rezervace není a stejně vevnitř je to teda nic moc na posezení. Shrnuto podtrženo nejdřív pivo a pak se uvidí…
Tak mně se včera v noci konečně podařilo vrátit se do Prahy, ale mám nařízené dva týdny karantény, a tedy ani sobota, ani neděle se do toho nevejde (vychází mi domácí vězení do 10. 6.). Tak třeba příště. Přitom toho Rumcajse bych i bral.
no, když jsme u toho, já teda mohu prodat, pokud byste chtěli od crwe to obří DC od Rosse jak Ligu tak Supermana, Země Nezemě 1-4, Tales of DC Dark Multiverse,Daredevil omnibus Brubaker 1 a 2 (kompletní), Daredevil box set komplet od Frank Miller, Superman Pro zítřek 1 a 2 (BB art), Batman Ticho (souborné), Invincible Deluxe 1-3 a 5,
Dokud nad tím přemýšlím, tak opět exkluzivně pro vás co přijdou na sraz ... přemýšlím, že bych pustil do světa prvního Rumcajse od Michala Opitze.
Měl by z vás vůbec někdo zájem? Koukám, že shání RadimNemec (který sice nejde na sraz, ale to by problém nebyl) tak kdyžtak PM a nějak se dohodnem :)
Souhlasím se sobotou, prostě to necháme na sobotu ne? Draco holt přijde na příští sraz pokud vyloženě nemůže.. Škoda no tak budou holt parkové slavnosti
Draco, Draco … OK, mohu i v neděli.
Takže prozatím je nás teoreticky pro přesun na neděli 4 (Zack, Fimi, Draco nobilis, komik.sx).
Zbývá „demokraticky“ minimálně tři z (Fry, Hawwwran, deefha, karl173, Darth Raelchi, cyboy, seneke, Velkej šéf), tak jak jste na tom?