Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Draco: V ty druhy pulce cervna klidne, ale jestli zas neprijdes a budu nucen s nerdama resit comicsy, tak te vyndam ze zaveti.
Draco: Ale jedině pokud to bude buržoázní sraz kde se budou podávat jen ty nejlahodnější nápoje a vybraná krmně. Musíme tomu dát trochu důstojnost!

a mohli bychom si zahrát toho tvého Batmana :)
Zack: Uděláme si malý, soukromý, komorní srazíček. Já, ty, Fry, Velkej šéf a kdo ještě nedorazil? A na Hradbách!
Cross byl ted specialne protoze Crwecon. Priste dame treba Hradby, at taky poznate krasy mesta :) Tam se vari hlavne grilu :)
Hudbu jsme fakt nedokázali zařadit. Z jídla bylo těžko vybírat (ale burger jsem si okořenil…). Taky jste díky systému placení ztratili přehled konzumace (rozlité pivo nepočítám)? Příští sraz čím dřív tím líp, návrh byl s ohledem na okurku. Draco tedy asi tu Vltavu nestihla vypustit. prej …Liči…
No nebudu vám lhát, mrzí mě že jsem nakonec nedorazil, ale jak to tak v životě bývá, na poslední chvíli mi do toho něco vlezlo :/ ... tak příště
Tak doufám, že jsem to svým odchodem neurychlil. Jinak červenec/srpen jsem pro.
Dame zas nejakou zahradku cervenec/srpen, si zas reknem zacatkem leta.
Nějak dneska se to rychle rozpadlo, najednou celý stůl zmizel a tak já a Deefha jsme aspoň drželi čestnou stráž až po 22. Škoda že jsme se ikonicky nevyfotili před Crossem. Bude-li chuť, tak další sraz vychází na cca přelom září říjen (?). Díky všem …
Tak já teda pomalu pojedu, když jinak nedáte...
,, dobrý den, máte rezervaci?"

,, vypadám snad jak nějakej indián?"
Presne, rezervace je pro duchodce.
Zack: A tak to má být, náčelníku :D
Technická. Na čí jméno je rezervace (pokud tedy nějaká je)?
Fimi: Vezmi sešit na sraz a domluvíme se.
Chce někdo koupit ten sešit supermana co by jako bonus pro předplatitele dckk?
Naopak v sobotu pršet nemá, ale v neděli ano. Že by v Praze pršelo celý den až tak, že by se nedalo sedět pod stříškou, je nepravděpodobné. Rezervace není a stejně vevnitř je to teda nic moc na posezení. Shrnuto podtrženo nejdřív pivo a pak se uvidí…
Celou sobotu má prochcat.. Máme když tak rezervacku i uvnitř?
Hm, podle reakcí na přesun na neděli je (domluvená) sobota prostě vhodnější - nakonec i pro mne.
Zack: a všichni za to ComicsDB a Michalovi neskonale děkujeme...
Ty pdf, co tu k Rumcajsovi mame, jsou dost kvalitni i na tisk, just saying... :]
Rumcajs souborné vydání s největší pravděpodobností nebude - kdo váhá se získáním dospupných dílů, snad ho to "popožene".
Tak mně se včera v noci konečně podařilo vrátit se do Prahy, ale mám nařízené dva týdny karantény, a tedy ani sobota, ani neděle se do toho nevejde (vychází mi domácí vězení do 10. 6.). Tak třeba příště. Přitom toho Rumcajse bych i bral.
Ja bych toho rumcajse moc chtel, ale nechci platit raketu. Nevim co si predstavujes za cenu?
no, když jsme u toho, já teda mohu prodat, pokud byste chtěli od crwe to obří DC od Rosse jak Ligu tak Supermana, Země Nezemě 1-4, Tales of DC Dark Multiverse,Daredevil omnibus Brubaker 1 a 2 (kompletní), Daredevil box set komplet od Frank Miller, Superman Pro zítřek 1 a 2 (BB art), Batman Ticho (souborné), Invincible Deluxe 1-3 a 5,
Fry: kdyby to nikdo nechtel, tak to vemu, za to si jednou vnoucata koupi ostrov i s puvodnim obyvatelstvem!
Fry díky, už mám, navíc tenhle sraz 100% nedám...
Dokud nad tím přemýšlím, tak opět exkluzivně pro vás co přijdou na sraz ... přemýšlím, že bych pustil do světa prvního Rumcajse od Michala Opitze.
Měl by z vás vůbec někdo zájem? Koukám, že shání RadimNemec (který sice nejde na sraz, ale to by problém nebyl) tak kdyžtak PM a nějak se dohodnem :)
Souhlasím se sobotou, prostě to necháme na sobotu ne? Draco holt přijde na příští sraz pokud vyloženě nemůže.. Škoda no tak budou holt parkové slavnosti
Očividně kvůli jednomu člověku co nemůže v sobotu nepřijde X lidi co nemohou v neděli.. Rozhodnete to už někdo pls
Já v neděli nemohu, ale patřím očividně k menšině, tudíž se uvidíme až na dalším srazu.
Ja muzu v nedeli stejne jako v sobotu. To znamena ze muzu, pokud do toho nevleze neco jineho.
Draco, Draco … OK, mohu i v neděli.
Takže prozatím je nás teoreticky pro přesun na neděli 4 (Zack, Fimi, Draco nobilis, komik.sx).
Zbývá „demokraticky“ minimálně tři z (Fry, Hawwwran, deefha, karl173, Darth Raelchi, cyboy, seneke, Velkej šéf), tak jak jste na tom?
Hele zda to bude v neděli, vezmu si na pondělí dovolenou.. Je to na vás
Tak ja na vas mrdam, dohodnete se a pak mi dejte vedet, kam mam prijit :)
Já další týden nemůžu, zařídil jsem si volno na tento víkend potažmo sraz
Nebo to muzem posunout o tyden, uz takhle je to trapna sausage party, jeste to zacit delat bez Draco :)
No já bych rád chlastal a pak se vyspal, v neděli nebudu moct chlastat protože v pondělí jdu do práce a budu muset řídit domu
Já můžu kdykoliv, ale jako raději bych byl pro sobotu :/
Za me klidne, bych te tam samozrejme radsi mel nez nemel.
Můžeme tedy prosím jít chlastat v neděli?
Ok... Těším se na točené
Navrhoval jsem zahradku, protoze chci na zahradku, opatreno jsou porad vsude stejne neprijemny, odstupy, rousky kdyz jdes na hajzl apod.
Už se nechá sedět i uvnitř když skončily ty opatření..
V sobotu, protoze pres den, protoze na zahradce. Takze pokud posouvat, tak max na nedeli, coz nakonec vlastne proc ne.