Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

já teda můžu i v pátek...a rybník se napouští s nutností přítomnosti lidí i večer a přes noc?
Jinak jako Holešovičák hlásím, že zahrádka Crossu funguje Bueno excellente
My máme v sobotu napouštět rybník... nemůžeme se sejít v pátek jako dycky?
u mě prosím do závorky podtržítko, vykřičník, podtržítko a konec závorky....
Na sraz jdu, otazník pryč pls
Tak nakonec můžu. Na poslední chvíli upravili termíny a posunuli zkoušku o dva dny.
seneke: ono to vyjde nastejno
Fimi: Školu života si do životopisu napsat nemůžu.
Neuč se, život tě naučí
seneke: ale ... zkoušky nejsou to nejdůležitější přece :/
Ruším účast. Potřebuji se plně soustředit na zkouškové.
Zbytecny ted vymyslet, co bude, uvidime v cervnu, co kdo kde toci, kolik kde jak muze byt lidi bez hadru pres hubu apod.
Oni nebudou točit? I teď točí do petek pro okolo chodce.
Pokud se do té doby konečně dostanu do ČR, a ještě si stihnu odsedět dva týdny zavřený v pražském bytě, taky se stavím. (zřejmě ještě otazníkovější než Fimi)
Já uvidím ještě, dejte ke mně otazník radši
seneke: To jsem vůbec netušil. Dík za info :)
Jo, pokud to pujde, tak dorazim.
Když mě někde ubytujete, tak si dám i pivo
Včera jsem psal dotaz, s tím Crweconem jsem to tušil. Škoda.
Jinak 6.6. jsem pro.
Jak psal Fimi, je to před výplatou a já si tenhle měsíc budu pořizovat Nintedno Switch. Pokud mi teda zbude na vlak i pivo tak rád dorazím :D
Jo, to je po zkouškovým. Pokud mě den předtím v televizi neuvidíte pobíhat polonahýho se sekyrou po Plzni, tak bych měl dorazit. :D
6. 6.? Den D?!

Komiksáci jdou ven:
Muzem to zkusit s tim, ze si to finalne potvrdime treba ten tyden podle pocasi a geopoliticke situce. Rezervaci delat nebudem, v nejhorsim popojdem na zahradku na Letnou nebo tak neco.
Sice nepůjdu do Vycházejícíxh hvězd ale i tak... 6.6. Zní dobře
nemas utracet za komiksy, pak by si mel na chlast cely mesic :)
6.6. Zní tak... Předvýplatově
Zack: No však já myslím na zahrádce ... ne uvnitř :) , 6.6. zní dobře
Jako mohli bychom zkusit minicrwecon a srazit se toho 6.6. na zahradce Crossu nekdy po obede ;)
Zatim se nesmi do hospody vubec, tak nevim odkud si cucas tyhle pravidla. Az budou hospody otevreny a budem vedet za jakych podminek, tak ma smysl resit nejaky sraz.
Zack: U stolu kde se pije a jí je mít nemusíme :)
Dokud nezrusi rousky, tak nikam nejdu.
CRWECON letos nebude ... no, tak kdy uděláme další sraz? červen? do 15 lidí se snad vlezem :)
To bude krásný Valentýn. Pravděpodobně poprvé. :)
Datum druhého ročníku pražského Comic Conu potvrzen. Uskuteční se 12 až 14.2. 2021
Darth Raelchi: No nevím. Většina lidí tady je z Prahy nebo okolí. Vzhledem k dopravě a množství hospod to vyhovuje. Já osobně se jiným městům nebráním. Například ve Slaném je taky, z čeho vybírat.
Bych to uz po zadnym conu nedelal, maximalne na conu, posledne sem mel pocit, ze jsme vsichni dost mrtvy.
Co to takhle trochu oživit a změnit lokalitu na Plzeň v době kdy bude Co.Con? :)
Bando, bude v blízké době zase nějaký sraz, nebo se počká na Crwecon?
4.4. se v Plzni uskuteční druhý ročník CoConu. S kým se tam uvidím?
Bude ještě někdo na conu i zejtra ? Ze by mi koupil birds od Prey? Pokud už to není vyprodany...
Omlouvam se za nedorazeni, ale zdrzel jsem se na Comic conu, bylo to necekane dobry tam.
Jen tak mimochodem potvrdili vám v Beergeeku tu rezervaci? :D
tukak: mě poznáš, tou dobou už tam budu, prostě prolez hospodu...
Tak já asi dorazím kolem deváté. Bude u stolu nějaké poznávací znamení? Poznám z vás akorát Zacka, Draco a Fimiho.