Slevy, výprodeje, bazary

Ví někdo jestli Kosmas Argu zaplatí?
Kosmas nabízí komiksy od Arga za zajímavé ceny; speciálně Josephine Bakerová a Kiki z Montparnassu za 99 Kč je povinnost.
http://www.kosmas.cz/vyklad/671
Seneke: Neboj, nejsi v tom sám 😉
Dalamar: Samý megakorporace. Kdo se v tom má sakra vyznat.
Seneke: stačí si pustit to 10 minutový video k tomu startovači 😉
Hawwwran: Moment, kdo je sakra Mall a Rockaway?
Napsal jsem seznam toho co nemam. Ruchard rikal ze z toho zvladnou vybrat, takze snad dobry.
Hawwwran: Jakoupak domluvu jste vymysleli :) ? Já jen napsal ten seznam co už mám.
Jinak do odvolani ma u mne Mall ban. To co Rockaway udelali a tak rychle... Alespon neco. Prijde mi to od nich jako dost svinarna.
Tak po domluve jsem to koupil 2x, tak uvidime.
Uz mi Richard napsal. Zjistil jsem ze mi chybi asi jen 6 knih od arga, takze tezko rict jestli je to pruchozi pres tuhle akci. Uvidime
Mně už napsali z Arga, abych do poznámky napsal co už mám doma.
Rozumim, tezko muzou dat na vsechno slevu 50%. Jeste nenapsal, tak uvidime.
Vzhledem k tomu kolik lidí se na to ptá a jaké jsou kolem toho dohady a složitosti. Bylo by lepší, kdyby napsali seznam komiksů ze kterých si můžeme vybrat a hotovo.
Já psal, odepsal, ale když sem napsal výběr věcí, který ještě nemám, tak mi řekl, že z toho seznamu se do balíčku zatím počítá jen s jednou :D takže s tím výběrem to pravděpodobně nebude tak horké, ale nevím, třeba se to ještě změní.
Hawwwran: A už ti něco odepsali? Já jim napsal ráno a zatím nic.
@Draco: napsal jsem Richardovi na messenger, tak uvidim jestli se ozve. Koukal jsem a asi bych si neco vybral.
Jestli tě to láká tak to zkus. Nikdo ti tu na sto procent neřekne, jestli tě to bude bavit nebo ne.
Že je to prý super dobrodružné scifko v klasickém stylu Starlina, viz jeho Infinity sága... Babo raď
Fimi: Na mě to působí jako taková osmdesátková "klasika"... která by tady v UKK dostala hodnocení 2.5. A v tom videu říká, že to asi 3x změnilo vydavatele, take nevím nevím jestli by to mělo být dobré, pokud nejsi pamětník co to čítával v dětství.
Lantan odtud jsem to právě objevil, zajímá mě zda to zná někdo odtud.. Prý je to skvělý
Hawwwran: Richard Klíčník nabízel na FB, že přes něj si lze v tom balíčku od Arga vybrat konkrétní tituly. Tak kdybys chtěl, stačí ho kontaktovat.
Na bookdepu jsou 30% na Omnibusy Dreadstar od Starlina. Znáte to někdo?
Já taky, už to mám objednané. U Zaniru jsou fofrníci, komiks vyšel ve Francii 11 března. Předpokládám, že elektr. podklady od Glénatu dostali s velkou časovou reservou.
Gmork Na to se hrozně těším....
Na stránkách Zaniru už se dá objednat Cesta meče 3.

http://www.zanir.cz/cesta-mece-3/
Asgard je už vyprodaný, v nabídce je posledních pár kousků a dotisk se v dohledné době určitě nechystá. A krátí se náklad i u Sykese.
Vybíral je super, sice jsem vše až na Murenu prodal ale vydává výborné komiksy.. Asi nejlepší rozhodně Murena, Asgard a Sága Valty
Vybiral uz taky slevuje. Tak kdo nemá (já Vybírala kupuju hned jak vyjde, takze smula :-/) tak dokoupit
http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/51-1-KOMIKSOVA-AKCE
Fimi: Mangu v těch lootboxech tuším ani nenabízí ... maji superhero box a box pro pokorčilé (horor, krimi ...)
Můj odhad? První čísla sérií mang a všeho možného od Skalpu, znovuzrození, mezi řádky ale superhero, potom takové ty špatně prodávající jako fell, vycházející hvězdy, batman země jedna, možná mdeky v paperbacich a pro děti Garfield, Bart s samozřejmě herní komiksy...pochybuji že tam bude Ross, manara
Lenny: BBart dává novou Harley nebo nedávný dotisk Jokera. Crew má taky plné sklady novinek, které nemůže rozvést do knihkupectví. Myslel jsem si, že se části toho pokusí "zbavit" takto. Ale asi mají ještě více těch prvních dílů starších sérií no.
Já si bohužel myslím, že tam budou ty věci o už byly zdarma u Pevnosti ... 1. díly Mýtů, Skalpů, Usagi, Kůstka, Mezi řádky atd + ten Parker možná nebo Muži hněvu
Tak ono moc nedává smysl, aby šly do 50% slevy úplné novinky, žejo...
Viděl bych tam Skalpy, něco od Ita, možná Parkera
No já do toho rozhodně nejdu, už vidím že mi přijdou věci o které absolutně nestojím
Taky se začínám bát, že vše co mi příjde od Crwe v tom lootboxu, poputuje na bazoš, protože většinu věcí už mám. Myslel jsem, že budou chtít ulevit skladům a dají tam novinky, kterých jsem teď moc nekuoupil. Ale starší věci, jak píše Hawwwran, většinou mám (to je ten pech, že od nich beru tolik věcí). No snad se tak dostanu aspoň k tomu Parkerovi třeba :)

Na druhou stranu BBart aspoň prozradil co by tam mohlo být .... Fatale bych bral všema deseti i víc dílů, Babylon Berlín taky ještě nemám a navrch novou Harley :)
Problem s podporenim touhle cestou je, ze vse co chci uz mam. Tezko by mne neco od arga nebo crwe potesilo. Jedine co mi od crwe chybi jsou komplety delsich serii jako myty, mezi radky a Walking Dead asi od pateho dilu, takze WD za 2k v cene 1k by slo, ale takova akce by davala smysl jen mne. Prurez Crwi pak logicky nevyuziju, protoze co jsem chtel uz proste mam.
U Arga a Bbartu to je jeste horsi. Vse co od nich chci mam. Chybejici budou jednotky kusu, nebo nedostupne tituly.
Dalamar: Těžko, jelikož netuším, co je zač Planeta9, když nepočítám ten černobílej biják od Wooda.
Na stránkách cdmc.cz je výprodej většiny NHM za 99 - 149 Kč a i nějaký UKK, navíc dnes s kódem "Dnes500" získáte slevu 5% ;)
Na bookdepu je v akci Animosity deluxe 1..
Asi budete ohronovat nos, ale já si vybral Planetu9 😉
Argo se da kdyztak domluvit, psal Richard na FB.
Taky jsem podpořil Crew i BBart, i když je to naslepo, tak stále s 50% slevou, knihy se neztratí :) Od dnešního rána 50 tisíc Kč, pěkný :D
Zcekujte Video blejt Najt sou ;) distributoři nebudou platit ani vánoční nákupy? :) Tak to jo
No já to zkusil a podpořil jsem Crew a BBart :)
Chápu, že je to pro dobro věci, ale souhlasím s Matthewem. Úplně nejlepší by bylo kdyby si člověk mohl vybrat sám co dostane. Má to naštěstí fajn řešení. Nakoupím si přímo u nich. :)
Ten Tintin se dá za pěkné peníze sehnat v češtině.