Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Zbytecny ted vymyslet, co bude, uvidime v cervnu, co kdo kde toci, kolik kde jak muze byt lidi bez hadru pres hubu apod.
Oni nebudou točit? I teď točí do petek pro okolo chodce.
Pokud se do té doby konečně dostanu do ČR, a ještě si stihnu odsedět dva týdny zavřený v pražském bytě, taky se stavím. (zřejmě ještě otazníkovější než Fimi)
Já uvidím ještě, dejte ke mně otazník radši
seneke: To jsem vůbec netušil. Dík za info :)
Jo, pokud to pujde, tak dorazim.
Když mě někde ubytujete, tak si dám i pivo
Včera jsem psal dotaz, s tím Crweconem jsem to tušil. Škoda.
Jinak 6.6. jsem pro.
Jak psal Fimi, je to před výplatou a já si tenhle měsíc budu pořizovat Nintedno Switch. Pokud mi teda zbude na vlak i pivo tak rád dorazím :D
Jo, to je po zkouškovým. Pokud mě den předtím v televizi neuvidíte pobíhat polonahýho se sekyrou po Plzni, tak bych měl dorazit. :D
6. 6.? Den D?!

Komiksáci jdou ven:
Muzem to zkusit s tim, ze si to finalne potvrdime treba ten tyden podle pocasi a geopoliticke situce. Rezervaci delat nebudem, v nejhorsim popojdem na zahradku na Letnou nebo tak neco.
Sice nepůjdu do Vycházejícíxh hvězd ale i tak... 6.6. Zní dobře
nemas utracet za komiksy, pak by si mel na chlast cely mesic :)
6.6. Zní tak... Předvýplatově
Zack: No však já myslím na zahrádce ... ne uvnitř :) , 6.6. zní dobře
Jako mohli bychom zkusit minicrwecon a srazit se toho 6.6. na zahradce Crossu nekdy po obede ;)
Zatim se nesmi do hospody vubec, tak nevim odkud si cucas tyhle pravidla. Az budou hospody otevreny a budem vedet za jakych podminek, tak ma smysl resit nejaky sraz.
Zack: U stolu kde se pije a jí je mít nemusíme :)
Dokud nezrusi rousky, tak nikam nejdu.
CRWECON letos nebude ... no, tak kdy uděláme další sraz? červen? do 15 lidí se snad vlezem :)
To bude krásný Valentýn. Pravděpodobně poprvé. :)
Datum druhého ročníku pražského Comic Conu potvrzen. Uskuteční se 12 až 14.2. 2021
Darth Raelchi: No nevím. Většina lidí tady je z Prahy nebo okolí. Vzhledem k dopravě a množství hospod to vyhovuje. Já osobně se jiným městům nebráním. Například ve Slaném je taky, z čeho vybírat.
Bych to uz po zadnym conu nedelal, maximalne na conu, posledne sem mel pocit, ze jsme vsichni dost mrtvy.
Co to takhle trochu oživit a změnit lokalitu na Plzeň v době kdy bude Co.Con? :)
Bando, bude v blízké době zase nějaký sraz, nebo se počká na Crwecon?
4.4. se v Plzni uskuteční druhý ročník CoConu. S kým se tam uvidím?
Bude ještě někdo na conu i zejtra ? Ze by mi koupil birds od Prey? Pokud už to není vyprodany...
Omlouvam se za nedorazeni, ale zdrzel jsem se na Comic conu, bylo to necekane dobry tam.
Jen tak mimochodem potvrdili vám v Beergeeku tu rezervaci? :D
tukak: mě poznáš, tou dobou už tam budu, prostě prolez hospodu...
Tak já asi dorazím kolem deváté. Bude u stolu nějaké poznávací znamení? Poznám z vás akorát Zacka, Draco a Fimiho.
nenajde se někdo free už kolem pátý? :D žízeň je veliká život mi utíká :(
SNUFKIN: Já mám trošku větší batoh :D no bude to ještě sranda
Jako na festaku. Nesmi se petky a tak. Mensi batohy podle me jo.
Nějak to nikde nemůžu najít, nevíte jestli se může na Comic Con s batohem? popřípadě jestli je něco co tam nesmím nosit, když nepočítám nože, nebo zbraně celkově
Už se nám ty počty na sraz pomalu zvedají ... tak jsem zvědav kolik nás nakonec dojde :)
Seneke: Ve 21:00 Talk show: Rafa Garres. Zároveň bude talkshow s kocourem z Červeného trpaslíka, ale pokud tam tak dlouho zůstanu, tak půjdu na Garrese.
Norri: Co tě tam tak zaujalo?
Akorát Fimi, já se moc dlouho tak jako tak nezdržím.
Ha, přijdu bez dítěte, muž se rozhodl na jachtařskou konferenci odjet až zítra ráno, že dnes se tam akorát chlastá!
Teď se dívám, že v pátek je na Conu zajímavý program až do 22:00. Doufám, že v té hospodě ještě někdo budete, až tam dorazím :-D