Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Budu tam, vstupenku mám už měsíc.
Pravda, měl bych si ji konečně vytisknout. :D
Když to teď Darth připomněl. Kdo všecko jde na Talbota? Několik z vás už svoji neúčast nahlásilo, ale stejně ještě jednou pro přehled.
Od poradatelu:

Přestože se navenek nic neděje, na přípravě Comic-Con Prague pilně pracuje spousta lidí. Zatím pro vás máme finální logo a pár zákulisních informací:
- jsou podepsané smlouvy s několika herci (už jsou i zaplacené zálohy) a další jsou před podpisem (besedy v ceně vstupenky, fotky a podpisy placené)
- jsou podepsané smlouvy s několika comicsovými tvůrci a další se připravují
- web na adrese www.comiccon.cz bude spuštěn do konce září, spíš dřív
- spolu s webem se spustí i FB stránka, kde se budete dozvídat všechny informace (sem budeme sdílet jen hlavní z nich)
- spolu s webem bude spuštěn prodej vstupenek
- fanouškovský program se začne tvořit na konci září
Víc nemůžeme zatím prozradit :-)
Razíte někdo na Svět knihy do Plzně?
Hawwwran: ne myslím, nějaké ty příběhy, co vyšly snad minulý rok
Jen se tak zeptám.. náhodou nechce někdo z vás, když už je ten sraz, koupit

Batman Rebirth Deluxe 1, Tokijský Ghúl 1,2, MDEK moebius v pevné, green lantern 2,3, ceny nabídněte...
hawwwran: dobrá, přinesu ti to
Zack: Tak dobře, budu ti věřit :)
@fimi: Black science klidne vezmu
Fry: ja tam normalne delam rezervace par dni dopredu i pro vic lidi a pohoda.
mám takovou prosbu, budete chtít někdo za 150 kč první díl Black Science? že bych to tam donesl...už je nás jinak celkem dost, tak paráda...ale vždy to někdo odřekne tak snad se nás sejde co nejvíce
deefha: No já ti nevm, raději dřív ne :) ať máme jistotu, že si sednem, přece jen parta 10 lidí už je dost :D
Hawwwran najdi ženě ubytku někde
Dojezd u havrana nepujde, zena by se zlobila, kdybych domu pritahl tolik lidi :D
Zack: ..jak to do sebe všechno krásně zapadá, co? :-)
To bys tam pak mohl i skocit a udelat rezervacku, co?
hospoda OK, termín zatím taky:)
Super...už si to nepamatuju, není to to samé co posledně?
Je to u metra? Dojedu kamkoliv
27.9. bych měl dát.. Díky Zackovi za rozlousknutí!
Draco je jedina, kdo tu planuje takhle dopredu, zbytek si to proste zaridi nebo nezaridi, jinak o tom budem pindat cely srpen.

Hospoda: Co Na Pasece http://www.napasece.cz/, s pripadnym dojezdem u Havrana http://www.restauraceuhavrana.cz/?
Zack....ty máš koule, takhle to rozhodnout. Kdo souhlasí? Já ano, zatím nic nemám
Takze 27.9. a je vybrano a ani to nebolelo :)
20. mám být v Istanbulu tak to prosím vás lidičky neé
Tak tu pak oznamte výsledek. Když budu mít čas, tak rád dorazim. Teď ovšem dál než na příští týden nevidím.
Co je ten doodle? Jen mi řekněte kdy a kde pokud to neplánuje že plánovat zde
dopsal jsem se podle Frye a Zacka - bez nich nejdu :-) ...termínů je víc, doupravím dle vývoje...
Já bych to omezil alespoň až od toho září ... v srpnu se to počítám 100% nestihne :)
Mi to prijde overkill, ale mas to tam :]
Mně je to jedno, kdekoli v Praze hlavně blízko metra...
Na sraz bych určitě dorazil a deskovkou bych také nepohrdl. Ale u té deskovky by už záleželo na tom, co by se hrálo.
Já se na Talbota taky nechystám, takže za mě spíše nee.
13. zari jsou Borderlands 3, takze ja nehrozim.
Jestli je to víkend tka klidně...ale přijdu až tam, Talbota tak nějak nevyhledavam
A co se sejít 14. září po Talbotovi?
Haww: Super, tak ještě alespoň jeden a můžeme o tom začít víc uvažovat :D