No doufám, že to tentokrát vyjde. Momentálně přemýšlím, co si vzít na podpis. Nejradši bych Kastu Metabaronů, ale táhnout to až z Ostravy a nosit to v batohu celý čtvrtek a sobotu... to se mi moc nechce :-)
Mimochodem co nějaké pivo večer, když už tam budu tři dny? :-)
Charvos: Tak na té mojí teda zrovna volného času moc nemám, pořád samé projekty, výkresy, zápočty ... ještě, že už bude zkouškové, které je alespoň pro mě klidnější než celý semestr :D
Jojo, syndrom vyhoření je nebezpečný snad pro každého :) Zatím se tedy ale držím a hlavně pracuji na CDB ve svém volném čase, kterého je bohužel stále méně a méně, nicméně to beru hlavně jako čas na relaxaci a ne jako "rychle musím něco napřidávat". Další úkoly jak píše Zack už bych určitě nestíhal, takže asi tak :)
Bez prehaneni, Fry je ted clovek, ktery ma na triku tak 90% dat CDB, ostatni mu jen tak pricmrdavame. I kdyby to chtel delat (coz nechce), tak mu to nedam, protoze uz takhle cekam absolutni burnout kazdym dnem :)
Zack: Vždycky mi to přišlo jako pěkné shrnutí uplynulého komiksového roku. Takový protiklad "intelektuálněji a umělečteji" zaměřené Muriel. A pokud se nepletu, tak kromě Tvého času to nic nestálo. Čímž nijak nechci snižovat cenu Tvého času :-)
charvos: Chce to "jen" cloveka, ktery tomu bude verit, bude mu to davat smysl a bude chtit konecne taky delat nejaky PR push na media. Nejsem ani jedno, ani ted neni v redakci nikdo, kdo by to chtel zkusit.
@Zacku: mozna by stacilo jen dat do vyberu vsechno co ma prumerne hodnoceni nad 80-90% a uplne zrusit nominace jako to byvalo, z tech dat bys vypsal kategorie pro komiks, serie, scenaristy, kreslire, vydavatelstvi, top publikace(tam asi dat jen limitky) ... hned by bylo mene dat a bylo by to citelnejsi a pro tebe mozna jednodussi
Mi spíš vysvětli, proč ti to přijde škoda a čím ti dává smysl. Podle mě se tenhle typ oceňování přežil, vidim to každý rok na číslech, na zájmu. Teda spíš nezájmu. Chci časem zkusit celoroční hlasování integrovaný v běžném provozu CDB, kdy se to hned v lednu přepočítá, lidi odhlasují a hned to i vyhlásíme bez ceremonii jen prostě jako další zajímavá data, která obecně neznamenají nic, ale někdo je určitě rád uvidí.
Lonska Fabula byla prozatim posledni. Pokud najdem formu, ktera nam bude davat vetsi smysl a bude bavit vic lidi, tak se k ni radi vratime, ale 2018 a 2019 bude urcite bez Fabuly.
seneke: Už nejen Francie, Německo a Itálie, i v Polsku vyšlo loni přes 330 manga knížek, což už je jedna manga denně. Do Německa jezdím často, líbí se mi, že tam mají
velký výběr mangy a US komiksů i na nádražích. Manga je ideální čtivo do vlaku.
seneke: Jojo... celá jedna pětina veletrhu, konkrétně jedna hala z pěti, jsou komiksy, manga a cosplay (fantastika zasahuje ještě do dalších hal)... a zdaleka ze všech nejnatřískanější, nedalo se tam hnout. Včera jsem tam byl odpoledne, tak to bylo cajk, ale dnes přes poledne smrt. Mluvím o tom, protože znám velmi dobře největší knižní veletrh na světě ve Frankfurtu, a v Lipsku se mi zdá, že je těch postaviček a puberťáků mnohem víc. Ale možná je to koncentrací, Frankfurt má těch hal k dispozici víc a třeba se to rozprostře.
GWB: To jsi tam v rámci toho knižního veletrhu? Jinak komiksy a hlavně manga se v Německu prodávají jak housky na krámě. A to není nic ve srovnání s Itálií a Francií. Amíci sice maj ty svoje filmy, co vydělávaj v průměru 800 mil. za film, ale Japonci je v množství prodaných kusů výrazně převyšují.
Nejste náhodou někdo v Lipsku? Málem jsem ve velké komikso-manga sekci chcípnul... tolik lidí?!! Tady se musí protočit ohromný prachy za takový blbosti...
Není to Mýtus, je to normální comic noc, stejná značka jako v San Diegu nebo Londýně. Bylo to ohlášeno letos na PragoFFestu a Fimi NEMÁ NAKOUKÁNO moje videa, páč jsem tam o tom mluvil.
Jen to tradičně má nulové PR, jak je u nás zvykem :D
všem z fota:je pěkné že takovou sešlost dokážete uskutečnit.
Měl jsem docela obavy že se nesejdete a že bude muset Draco zdlábnou všech deset objednaných obídků sama...
Fimi:dík za pozvání,ale jsem z Brna,mno možná v létě když jedou zahrádky tak bych si dal říct...
Jen takový dotaz-je mezi vámi někdo kdo taky jako já podpořil J.Hojera na Hithitu?
Fimi:vím co myslíš-když jsem si nechával na jednom conu od Tomana a Šorela podepisovat knihu byl jsem proti nim zajíc,spíš zajíček..mezi vámi bych byl ale dědek:D,je to relativní..
Draco:nevěřím..