OTAZKA DO PLENA: Plánuju zdrcnout Forum do několika hlavních vláken, čím míň, tím líp. Osobně si myslim, že by stačilo jedno, ale nechci být moc hrrr. Stejně máte většinou problém rozlišit, kam co patří a provoz je tu teď naprosto minimální, aby bylo víc vláken potřeba. Někdo něco zásadně proti?
Bylo by možné přidat komiks "Velké dobrodružství Čtyřlístku" co nedávno vyšel. Pokud je potřeba něco z tiráže, můžu na večer nebo zítra poslat. To samé u Veverky a myšky.
Walome je o pár kanceláří dál :) Jenže se stará o jiné věci a obecně je o něm známo, že se nepřetrhne... :-D Anyway, nevím vůbec o čem je řeč... Jaký Šmelhaus?
Se k tomu asi ještě nikdo nedostal. Jestli to máš, tak k tomu pošli data. Možna GWB může mrknout v knihovně, netušim, jestli tyhle studentské práce musí taky posílat povinné výtisky.
Hodím tam i poznámku, tohle je potřeba do poznámek, jinak to někdo v budoucnu prověří dle tiráže a bude si myslet, že je to chyba a vrátí se to zase zpět :)
Hola, mám technický problém - ve dvou dílech NHM jsem uveden jako redaktor, ačkoli jsme na knížce reálně nedělal (redakcoval Changer the Elder). Bylo by možné to opravit, případně tam dát alespoň nějakou poznámku? Díky
Jde o:
Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
Nejmocnější hrdinové Marvelu #064: Red Hulk
o zařazení tohohle se neuvažuje? Je to kresba doplněná textem - celkem 3 knihy, první z nich ve dvou vydáních - viz. odkazy na konci článku.. http://www.baobab-books.net/frank-tashlin
Normalne pisu, tohle mam teda pocit, ze slysim prvne, ale jsem starsi clovek, co si nenapisu, to nevim. Tak si to pisu ted, neni to spatny napad. Kdy to muzes ocekavat netusim, na tohle ted nemam zadny system, kam bych to pripojil. Ale chci v dohledny dobe delat aviza do posty u oblibenych autoru/vydavatelu/serii, kvuli tomu nejaky system udelat musim, tak to k tomu pripojim. Takze rekneme v druhem kvartalu 2019? Ted mam ve fronte nejaky interni administracni veci, pak jsou hned ty notifikace.
Btw Zacku nevím jestli si to někam píšeš nebo ne, ale kdysivá jsi mi odsouhlasil, že by bylo možné si u sérií automaticky zaškrtnout CHCI, abych to nemusel dělat ručně u každého dílu. S tím se nějak počítá nebo ne? Netuším v jakém časovém horizontu to mohu očekávat :)
Poslus: Aha. Tak jen pratelsky varovani, my tu nemame moc radi tyhle 'stahl jsem nekde na internetu'. Co se tyce pridani, tak tyhle neofi preklady scanu sem taky nepatri. Sorry.
Zack: No já to četl a bylo to přeložené do češtiny. v mobilu ve formátu cbr. Ale nikde v obchodě to česky nemůžu najít. Koukni kdyžtak na ten odkaz, který jsem přidával pod minulý komentář. Začínám tady s komiksama a nevím co kde jak hledat. Sorry a dík :-)
Asi bychom pak ale měli mít označení V2, V4... V8 (což ale zase moc neřekne nic běžnému člověku mimo tisk). Přičemž Flexa by asi byla součástí V8 nebo jak to oficiálně je, nejsem si jistý, jestli je flexovazba vůbec oficiální název, jestli to prostě není V8 s flexo deskama :) Základ je totiž stejný jako u V8, liší jen ty desky...
Bych se snazil s ta informacema co nejvic priblizit holym faktum, pocity bych resil az nasledne. V tech vazbach je ted strasny bordel, treba paperback jsem myslel, ze mame redakcne 'zakazany' a stejne to pravidelne vidim :)
Tak kapitálek mě právě vůbec nedocvakl, já to mám v knihovně vedle brožek a kdyby s tu flexu nenapsal, tak jsem si to ani neuvědomil :) Ale jasan, zatím necháme takto...
Otázka je, jestli někdo Flex pozná. Ona by měla být podobná pevným deskám, ale protože je levnější (a při použití nižší gramáže ještě levnější), vypadají desky spíš jako brož, ať už je vazba lepená nebo vázaná. Málo kdo si pak všimne zalomení desek ze všech stran uvnitř. Páč toho tady může být víc, řekl bych že třeba Ibikus bude stejný případ... A je pak na otázka, jestli neuvádět "pocitovou" vazbu a to že je to Flex jen do poznámky... No zatím toho tolik asi nebude.
Jelikož nemáte co dělat, tak nadnáším takovou blbost - zvažuje se v "nabízí" možnost odfiltrovat členy, co se naposledy přihlásili třeba před pěti lety? Jde mi o to, že stále ještě něco hledám a mám teď v seznamu při kontrole shání/nabízí odkazy na spoustu lidí, co už nejsou aktivní a nabídka je neaktuální, přesto trvá...
Spíš poprosím o obecnou odpověď stylu - blbost, minoritní zájem, nebudu řešit / už jsem na to myslel, nevím co s tím / a hele, to mě nenapadlo - dobrý podnět
:-)
Nějak blbne zobrazování komiksů - chtěl jsem si vyjet všechny věci, co vyšly v roce 2018. Šel jsem na Přehledy -> Comicsů a klikl na rok. Problém je, že se mi některé komiksy opakovaně zobrazují (např. NHM Elektra mám na stránkách 1, 5 a 6). Po přihlášení už se to jeví OK...
Využíváte někdo pravidelně přehled YT videí na hlavní stránce. Jsem trochu v pokušení tu sekci zavřít, videa přímo o comicsech přesunout k nim a z ostatních vybírat sem tam něco a dát to spíš do pravý lišty. Co vy na to?