Není to Mýtus, je to normální comic noc, stejná značka jako v San Diegu nebo Londýně. Bylo to ohlášeno letos na PragoFFestu a Fimi NEMÁ NAKOUKÁNO moje videa, páč jsem tam o tom mluvil.
Jen to tradičně má nulové PR, jak je u nás zvykem :D
všem z fota:je pěkné že takovou sešlost dokážete uskutečnit.
Měl jsem docela obavy že se nesejdete a že bude muset Draco zdlábnou všech deset objednaných obídků sama...
Fimi:dík za pozvání,ale jsem z Brna,mno možná v létě když jedou zahrádky tak bych si dal říct...
Jen takový dotaz-je mezi vámi někdo kdo taky jako já podpořil J.Hojera na Hithitu?
Fimi:vím co myslíš-když jsem si nechával na jednom conu od Tomana a Šorela podepisovat knihu byl jsem proti nim zajíc,spíš zajíček..mezi vámi bych byl ale dědek:D,je to relativní..
Draco:nevěřím..
Bych to nehrotil, za par tydnu sem proste nekdo hodi termin dalsiho srazu, uvidi se zajem, kdyz bude, tak se zabookuje misto a sejdem se. Bych z toho nedelal pravidelne schuze domovni rady.
Hele hospoda byla minutu přes silnici od zastávky metra...a metro je úplně v pohodě, já nastoupil na Strašnické, což je skoro opačná konečná...a Petřiny jsou od zastávek metra v centru přibližně čtyři nebo pět dalších zastávek metrem čili asi 12 minut navíc...není o čem
Až se bude příště něco plánovat, tak to prosím směřujte na centrum/širší centrum. ... Já se prostě jinam neukecám. Nebo pak do ciziny (jak se dělávalo dříve) Brno, Liberec,..... atd:)
Fimi: No když ty se kompletně vyhýbáš stereotypu komiksového fanouška. Vlasy ti furt rostou a tukových zásob máš, co by se za nehet vešlo. :D
Když už jsme u těch srazů... Nějaký teoretický předpoklad pro příští datum srazu? A případně místo konání, jestli se to nebude konat ve stejném lokálu.
Radim: no taky se divim, že jste použili fotku se mnou...
GWB: to se nedá nic dělat, příště
každý si vezme svůj oblíbený komiks, a půjčíme ho kolegovi co bude sedět po pravé ruce. Budeme si tam všichni číst, mlčet a nebavit se...a pak si řekneme dojmy :-D
kecám, normálně se zase ožereme, ale musíme zase ve stejném termínu, to má komiksák narozeniny a dlužíme mu rundu