Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Nakoukano mám, jen jsem to tedy asi přehlédl nebo vypustil z hlavy...no tak snad se tam uvidíme
Není to Mýtus, je to normální comic noc, stejná značka jako v San Diegu nebo Londýně. Bylo to ohlášeno letos na PragoFFestu a Fimi NEMÁ NAKOUKÁNO moje videa, páč jsem tam o tom mluvil.
Jen to tradičně má nulové PR, jak je u nás zvykem :D
Fimi: Aha, chápu. Čekání na Godota.
Seneke to je Yeti, manželka Petra Novotného nebo Colomba... mýtus
Co má být zač ten Comic Con Prague?
Nezapomeňte na Comic Con Prague!
Na Crwecon se rád podívám. Nikdy jsem tam nebyl, tak mám co dohánět.
jo tak by se to taky dalo říct
Draco: Jestli to tedy chápu správně, tak bude další sraz CDB na Crweconu. :D
Prosím vás, už ta Crew vypustila datum Crweconu?
Pupu no vždy se dá někde nějak přespat...no jo nakonec to bylo dobré, nebylo nás ani hodně ani málo
všem z fota:je pěkné že takovou sešlost dokážete uskutečnit.
Měl jsem docela obavy že se nesejdete a že bude muset Draco zdlábnou všech deset objednaných obídků sama...
Fimi:dík za pozvání,ale jsem z Brna,mno možná v létě když jedou zahrádky tak bych si dal říct...
Jen takový dotaz-je mezi vámi někdo kdo taky jako já podpořil J.Hojera na Hithitu?
pupu: no jo, ale stejně, příště přijd
Fimi:vím co myslíš-když jsem si nechával na jednom conu od Tomana a Šorela podepisovat knihu byl jsem proti nim zajíc,spíš zajíček..mezi vámi bych byl ale dědek:D,je to relativní..
Draco:nevěřím..
to foto:jůůů vy jste ještě mladí a Draco je kočka...
No jo. To jsou ti influenceři. :D
Gwb jo takhle...ok, však mrkni na ty má videa...
Fimi: Ne, v pohodě:-))) Jen jsem rád, že si tě můžu lépe vizualizovat. Příště snad i na živo.
Gwb to jsem já... promiň, mám to zhasnout?
Fimi: Ty seš ten Ratemus, co mi furt svítí na csfd, že s někým diskutuje?:)
Zack: nekaz detske nadseni :(
Ještě se nikdy nestalo, aby to nějak nedopadlo...crwecon to jistí
Bych to nehrotil, za par tydnu sem proste nekdo hodi termin dalsiho srazu, uvidi se zajem, kdyz bude, tak se zabookuje misto a sejdem se. Bych z toho nedelal pravidelne schuze domovni rady.
Ono je tu celkově několik otázek: Jak často ty srazy budeme dělat? Budou všechny na stejném místě? Určitě tady bude něco dalšího, na co jsem zapomněl.
Hele hospoda byla minutu přes silnici od zastávky metra...a metro je úplně v pohodě, já nastoupil na Strašnické, což je skoro opačná konečná...a Petřiny jsou od zastávek metra v centru přibližně čtyři nebo pět dalších zastávek metrem čili asi 12 minut navíc...není o čem
andre: Centrum je na pí*u v tom, že je tam povětšinou draho ... ale rád se nechám někdy příště přesvědčit o opaku :)
Až se bude příště něco plánovat, tak to prosím směřujte na centrum/širší centrum. ... Já se prostě jinam neukecám. Nebo pak do ciziny (jak se dělávalo dříve) Brno, Liberec,..... atd:)
Seneke: tak tohle jsem ještě neslyšel :-D
Fimi: No když ty se kompletně vyhýbáš stereotypu komiksového fanouška. Vlasy ti furt rostou a tukových zásob máš, co by se za nehet vešlo. :D

Když už jsme u těch srazů... Nějaký teoretický předpoklad pro příští datum srazu? A případně místo konání, jestli se to nebude konat ve stejném lokálu.
A já dle Senekeho zbořil komiksové předsudky...
Bylo to dobré, příště snad větší účast
Fry: Nejvtipnější zhodnocení večera. Jenom ty ses moc nehýbal, asi jsi byl osa :D
Toe: Jsme hráli kolotoč :D
Jak jste se z tama dostali na záchod?
Gwb jsem na kraji, žluté tričko, naproti číče
GWB: Se to dozvíš, když přijdeš na další sraz.
GWB: lidi, co tam byli, vedi, zbytek at si nasere :)
Popisky k fotce kdo je kdo nebudou?:) Poznám jen Frye, Zacka a tu copatou číču...
Radim: no taky se divim, že jste použili fotku se mnou...

GWB: to se nedá nic dělat, příště

každý si vezme svůj oblíbený komiks, a půjčíme ho kolegovi co bude sedět po pravé ruce. Budeme si tam všichni číst, mlčet a nebavit se...a pak si řekneme dojmy :-D
kecám, normálně se zase ožereme, ale musíme zase ve stejném termínu, to má komiksák narozeniny a dlužíme mu rundu
GWB: Jo, ale chtělo by to více organizátorů, jinak se z toho Draco zvencne.
Wow, hojná účast. Pěkné! Já se ještě opožděně omlouvám, přijel jsem z Kladna pozdě, zmrzlej a zlámanej... doufám, že z toho uděláte tradici.
nakonec se použila ta fotka, kde je i Fimi?
Zack: budu to brát jako kompliment :-D