Choze v tomhle máš pravdu ale podle mne by stačil menší odklik.Konec konců je aspoň znát to jak se vyvíjí čtenářův vkus.Osobně bych zmněnil taky pár svých komentů plus hodnocení ale je lepší když to tak zůstane a člověk přidá dodatečný komentář.
Já sem toho názoru že je totakhle lepší alle nebylo by odvěci tam přidat možnost dalšího procentního hodnocení které by bylo pro tyto důvody.Jinak je totu super!A řekl bych i více navštěvovaný.
choze: dalšího Extra Spider-Mana přídávat nebudeme, jelikož nejde o jiné vydání. ISBN tohoto titulu je uvedeno na poslední straně obálky (neplést si s ISBN jednotlivých svázaných čísel) a předpokládám, že i to ten tvůj tam má ISBN 80-7147-126-7.
Maximálně můžeme dopsat do poznámek tuto verzi souboru (tudíž nebude nutné mazat tvůj komentář).
Jo, mohl bych požádat o smazání svýho komentu a hodnocení u toho Záhadnýho Spider-mana Extra, jelikož jsem hodnotil jinej speciál stejnýho jména? A nebylo by od věci přidat ten co jsem měl na mysli, obálka a cena je stejná, ISBN 80-85 163-26-8, obsahuje sešity 1, 6, 7 a 8.
Tenhle vikend, pokud nebude nejak extremne hezky, bych chtel dodelat to nejpodstatnejsi na cdb (vcetne lepsi prace se sbirkou). Potrebuju to mit z krku, abych se mohl pustit zas do neceho dalsiho... Minimalne vznikne seznam toho, co mam na n todolistu, to tu pak povesim.
choze: no myslel jsem souboj Spider-mana s Hydromanem (č.4), kde začíná příběh Tajemný vynález (začíná osvobozením vězňů z vězení). Takže myslím jiné vězení :)
V každém případě mám soubor složený z těchto čísel (1,4-6). Porovnáno se sešity.
AZTeck: ale souboj Sandmana s Hydromanem je přece v sedmičce (Z písku a vody vzniká Marast ) a vězení je v osmičce (Peter Parker - zločinec), ve čtyřce byl jen Hydroman
Nějak mi tu nesedí popisky u Záhadný Spider-man Extra, teda držím ten book v ruce a jsou v něm obsažený čísla 1, 6, 7 a 8 a ne 1, 4-6, jak stojí v popisku.
to Andre: dyk ti to povidam, v poznamce proste musis neco mit napsany:) Je jedno, jestli to je link nebo mezera
to Zack: vskutku, pokud nemas v poznamce vlozen zadny znak, tak proste nelze nic zpetne editovat... reseni je jednoduche, staci pastnou do poznamky par mezer, ale mate to:).
to Andre: tak ja si dnes prijdu jak help-linka:). Mne to taky "nefunguje", ale uplne staci, kdyz do pole "poznamka" napiseses treba mezeru a potom se ti nove zeditovanej profil ulozi.
Zack: už si připadám jak debil. Někde je nějaká chybka. V mém profilu, v mé sbírce "zahraniční komiksy" se mi občas stane, že nemohu dotačně editovat. Třeba tam u jednoho nemohu přidat stát (vlaječku) a u long H. nemohu přepsat "2" na "02"
Demnog: to nejde ani tak o cas, ale o rozvoj CDB jinym smerem, nez je ted prioritni. Pokud se bavime o nejakym nesystemovym reseni, kde mi nekdo posle haldu obrazku a ja jen uploadnu na server a dam prislne linky, to by zas takovy problem nebyl :) Nebo by se na to dalo udelat FTPko, kam bude mit pristup par sberatelu, co si odprisahaji, ze si to nebudou vzajemne mazat... a pak me k tomu nepotrebujete a mazani nemusite resit, ja na serveru mazu veci jen vyjimecne a to vzdycky omylem :)
andre: to jo, vykradacky comicsovych sbirek jsou dneska na dennim poradku :) No problem je, ze ve vsech razenich jsou cisla pred mezerou... tim padem se to radi spravne. Nuly pred cislo to resi (delame to tak i pri normalnim plneni CDB).
DEmnoG: no to mě taky napadlo, ale co když začnu s 001 a vono se to přehoupně přez 1.000ks :) .... I když je pravda že zrovna u Long H. se to už asi nesatane, tak já to tedy přepíšu;-) ...... mně šlo o princip. Ikdyž vono když už je tam větší číslo, tak to utnou a začnou "novou serii"
Zack: nešlo by aby se mi jednotlivá čísla rovnala opravdu zasebou "1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,....." A né "1, 10, 11, 12,..., 110,111,2,3,4,..." jestli mi rozumíš.
DEmnoG: chápu, kolikrát jsem byl někde v zahraniční komiksárně bezradný zda mám či ne. A doufal jsem v něco podobného. Ale s těmi obálkami (linky) by to chtělo pro mě nějak změnit. Tak až budeš mít vlastní server, tak bych si ty obálky taky k tobě šoupl:)
to Andre: na druhou stranu muzes, chces-li, svoji zahranicni sbirku kdykoliv "skryt", takze prehled budes mit pouze ty a teda admini. Ja se s timhle seru, pac jsem za posledni rok lehce ztratil prehled o tom, co vlastne mam a tenhle odkudkoliv pristupny seznam je na idealni.
DemnoG: já vím, proto je linkuju ze stránek, který už jsou nějakej pátek starý a doufám u nich, že hned nezaniknou. Taky sem nedávám vše, jenom to co mi připadá zajímavé, a třeba HC a podobné sem vůbec asi nedám:) ..... Nikdo si mě najde a vybere.... to leda hovno
to Zack: nebo bys nam mohl ty stazene obalky hodit na comicsd.cz server? Co se tyce tvorby webovek tak jsem totalni lama, takze nevim, jak moc by tohle bylo pro tebe casove narocene se timhle zabyvat:)
to Andre: spis doplnim roky, pac jsem byl linej otvirat sprcky + dohodim autory + specifkuji, co je TPB + zkontroluju chyby... no a co na webu nanajdu, tak to holt doma otevru, snad toho nebude moc:). A s tema linkama na obalky... no tak jako ty to delat nechci, to si prvne obalky postahuju a potom hodim nekam na svuj web. Pac kdyz takhle linkujes z ciziho severu, tak ti to treba jednoho krasnyho dne prelinkujou, nebo sever proste shotnou a ty tvoje linky budou na pytel:)
No tak to hoodne vyhledove. To byste za chvili chteli moznost vytvaret pro svy comicsy klasicky db karty, jako maj ty cesky a to se dostavame uplne jinam. Si ty obalky davejte nekam k sobe a linkujte do poznamek :)
ad zahranicni comicsy... co si tam date, to tam budete mit... pro me za me, si tam dejte i kucharku Varime z domacich mazlicku. Je teda fakt, ze monografii Ashley Wooda sem tam nedal (ale dam :)
to admins: ad zahranicni comicsy, je mi jasny, ze takovy T.O.T.T. nema ve sbirce co delat, ale co takovy Art of Hellboy ci Art of Sin City? Vim, ani jedno neni comics, ale v obou pripadech je to kniha plna kreseb k danemu comicsu. Tak ted nevim, vloziti ci nevloziti?:)
návrh do databáze: COMICS KÁJI SAUDKA ( 1989), připravil: Ivan Vápenka, ilustrace: Kája Saudek - vydal Dům kultury kovoprůmyslu v roce 1989 v nákladu 500 výtisků, neprodejné
- Červený Amadeus - jednotlivé sešity
- Pes Novák speciál - 1997
- Loutkové divadlo Hvizd uvádí: Jak Ivan do světa šel
- Blair co?
- Ohníček s Barbánkem
- Ronald Mc Donald č. 2 - reklamní komiks
- Marťanský deník: Havárie na Zemi - reklamní komiks
- Souboj s časem - reklamní komiks