Mně jde o metro tam abych se dostal, však spim u tebe, to už je mi jedno do kdy a kam potom půjdeme ale samotný sraz aby byl někde u metra abych se tam dostal
Já si taky myslela na širší centrum nebo Holešovice (ty by zajisté nevadili ani bratřím z Letňan, ale zase na Petřinách dojde Fry a u metra to koneckonců je a my už jsme staří páprdové, dp půlnoci vypadnem všici... případně potáhneme na centrum! Tak Hawwwran nebo Fry až půjdou okolo můžou rezervovat stůl pro cca osm lidí? Zatím to vidím já, Hawwwran, Fimi, Fry, seneke, to je pět, andre a Zack by se teoreticky mohli přemoct, GWB, ClimbVibe, Velkej šéf semožná přidají? DEmnoG si může připomenout časy, kdy tam chodil cvičit do Nema a tak vůbec :D
Hele chlapi, řekněte mi nějakou hospodu, jsem ženská na rodičovský co navíc půlku z roku pendluje po Evropě, mě vůbec ale absolutně nenapadá kam jít (kromě lokálů kam jsem chodila před těhotenstvím). Já tam zarezervuju stůl atd., ale jsem moc vymletá na to to vybrat.
Shoda panuje na 25.1. zdá se a teď jakou hospodu preferujete? Máte někdo nějaké specifické požadavky na kuchyň, pitivo atd? Zásadní předpoklad je, že musí být blízko u metra, aby minimálně dva osazenci jedoucí na Slaný dobře stíhali :D tipy uvítám, tento týden bych ráda udělala rezervaci.
Pokud na sraz pujdu (pokud se nestane neco co bude mit prioritu, tak pujdu), tak odejdu max abych sjel poslednim metrem na Petřiny a odtud na Slaný. Takže jestli ti to vyhovuje, můžeš s tím takhle počítat.
Já bych se asi taky stavil, pokud budu v Praze. Větší pravděpodobnost Prahy je pro mne toho osmnáctého, ale ježto zatím vůbec nevím, je možnost, že mi nakonec šestadvacátý leden bude vyhovovat.
Hele Fimi má tam nějakou tu rodinnou akci a já za sebe zjištuji že 25./26. by se mi hodilo líp. Bude chtít někdo spát u mě? Protože jestli jo, tak vyberu knajpu v Holešovicích (počítám, že trojboj pivo, maso, vodka uspokojí většinu a podle toho vyberu hospodu). A jestli u mě nikdo spát nechce (vy, drazí mimopražští), tak jsem spíš pro širší centrum, už jen kvůli koncentraci dobrých hospod.