Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Zapomněl jsem napsat. Nevím jestli budu na konci měsíce jet.
Viděl jsem to 50/50, teď se to snížilo na 48/52.
Každopádně ubytko bych si řešil sám.
Draco a ostatní: Ahoj, nakonec, byť na den mých narozenin, také se rád zúčastním. Aspoň bude co zapít.
Draco ještě nikdy se nestalo aby to nějak nedopadlo
GWB: věřím, že vy hoši už se nějak obstaráte...
Draco to už si nepamatuju já ... místnost jen pro mě? Beru, v ložnici? Hmmm :-D
Fimi: Místa mám, budeš mít ložnici sám pro sebe :D tak v mezičase jsi dostal i nabídku na odvoz... pokud se dobře pamatuji
Gwb neříkám že ne..
Draco já myslel že potvrdil tak nějak na začátku hned...jsem jediný? Jsi říkala že máš asi šest volných míst
Fimi: Takže spíš u mě? protože doteď jsi to nepotvrdil :D OK rezervuji!
Mně jde o metro tam abych se dostal, však spim u tebe, to už je mi jedno do kdy a kam potom půjdeme ale samotný sraz aby byl někde u metra abych se tam dostal
Petřiny mám na metru z buržoazních Dejvic, případně přijedu autem a budu pít coca colu, no problem :-))
Fimi: Poslední metro vyjíždí o půlnoci... jasně že se můžee zdržet, to ty tady celou dobu argumentuješ metrem :D
Cože, do půlnoci a pak domu?... Ve výsledku je mi to jedno kde to bude, hlavně u metra
Petriny me serou, ale trochu citim, ze bych dorazit asi mel.
Já si taky myslela na širší centrum nebo Holešovice (ty by zajisté nevadili ani bratřím z Letňan, ale zase na Petřinách dojde Fry a u metra to koneckonců je a my už jsme staří páprdové, dp půlnoci vypadnem všici... případně potáhneme na centrum! Tak Hawwwran nebo Fry až půjdou okolo můžou rezervovat stůl pro cca osm lidí? Zatím to vidím já, Hawwwran, Fimi, Fry, seneke, to je pět, andre a Zack by se teoreticky mohli přemoct, GWB, ClimbVibe, Velkej šéf semožná přidají? DEmnoG si může připomenout časy, kdy tam chodil cvičit do Nema a tak vůbec :D
Prosím Petřiny a podobná getha mimo civilizaci nebrat. (ideálně centrum až širší centrum)
Draco: kreslit chodíme buď k Míráku do http://www.napasece.cz/ nebo kousek dál po kolejích u Krymský jsou super Sberné suroviny http://www.facebook.com/Sb%C4%9Brn%C3%A9-suroviny-431593820259885/
at je to hlavně metro, to dojedu kamkoliv u metra
Ano, tu jsem mel na mysli. Je minutu od metra a je slusna. Normalni restaurace, typ potrefrna husa. Chodivam tam na obed.
Kdyby to bylo na Petřinách, tak bych asi možná i na chvilku dorazil, jelikož to mám asi 5 minut pěšky :)

Při výstupu z metra je restaurace Nad Alejí (http://nadaleji.wixsite.com/nadaleji), ale nikdy jsem tam nebyl :)
Hawwwran: Hlavně nějakou dobře dostupnou metrem.
Co třeba jednu na Petřinách? Čistě sobecky, mám to nejblíž :-)
Hele chlapi, řekněte mi nějakou hospodu, jsem ženská na rodičovský co navíc půlku z roku pendluje po Evropě, mě vůbec ale absolutně nenapadá kam jít (kromě lokálů kam jsem chodila před těhotenstvím). Já tam zarezervuju stůl atd., ale jsem moc vymletá na to to vybrat.
Jak to vypadá s výběrem lokálu?
Já už určitě... nikoliv možná
Můj tip je, aby pivo nestálo 50 Kč..jinak je mi to celkem u zádele..podívám se do plánu a dám vědět ale na 90% 25.1. můžu r
Shoda panuje na 25.1. zdá se a teď jakou hospodu preferujete? Máte někdo nějaké specifické požadavky na kuchyň, pitivo atd? Zásadní předpoklad je, že musí být blízko u metra, aby minimálně dva osazenci jedoucí na Slaný dobře stíhali :D tipy uvítám, tento týden bych ráda udělala rezervaci.
Hlásím možná, pokud to klapne, pak určitě bez noclehu.
Možná!

Ale zatím nemám diář na příští rok a taky nevím, jestli nebudu u našich severních sousedů... przepraszam bardzo.
a, DN: Nevim, nevim, videl bych vas rad, ale jeste je brzo, dyt to je AZ pristi rok;)
DN: jak jsem již naznačil nahoře na Hoře, tak asi dorazím ..... aby v tom Idiocismu nebyl Kapis sám:)
Kapis: Zrobí vyprážaná vajíčka. Na cibulce. A palačinky, když budete hodný. Přijeď.
A zrobi ovcomrd rano vyprazany karfiol aspon?
Draco klidně v ten 25 a spím u tebe...počítej s tím
Pokud na sraz pujdu (pokud se nestane neco co bude mit prioritu, tak pujdu), tak odejdu max abych sjel poslednim metrem na Petřiny a odtud na Slaný. Takže jestli ti to vyhovuje, můžeš s tím takhle počítat.
Hawwwran: Jinak řečeno, přespávání nemusím řešit. O starost míň. Díky.
Ja se ridim poslednim metrem a jedu autem. Senekeho do slaneho muzu hodit.
Já bych se asi taky stavil, pokud budu v Praze. Větší pravděpodobnost Prahy je pro mne toho osmnáctého, ale ježto zatím vůbec nevím, je možnost, že mi nakonec šestadvacátý leden bude vyhovovat.
Draco: Mně poslední autobus zpátky do Slaného jede v 11 hodin, takže o tom přespání přemýšlím.
Hele Fimi má tam nějakou tu rodinnou akci a já za sebe zjištuji že 25./26. by se mi hodilo líp. Bude chtít někdo spát u mě? Protože jestli jo, tak vyberu knajpu v Holešovicích (počítám, že trojboj pivo, maso, vodka uspokojí většinu a podle toho vyberu hospodu). A jestli u mě nikdo spát nechce (vy, drazí mimopražští), tak jsem spíš pro širší centrum, už jen kvůli koncentraci dobrých hospod.
Hlašte to sem, dam to do hlavičky fora.
Jo, správně. Chtělo by to, aby se to napsalo... Draco...
Chtělo by to seznam kam se lidi napíšou a přihlásí zda přijdou nebo možná přijdou
Vzhledem k tomu, že se zatím hodlá dostavit 3 a půl člověka, tak jsem žádnou hodpodu nebuchovala. Na FB jsem neházela, je to tu naše, cdbácký.
Díky. Já nevím jestli se to organizuje na fb (nemám) nebo jen tu.
Sraz u koně... nevím, Draco organizuje
18.1.? A kde přesně, v kolik?