Slevy, výprodeje, bazary

Ja furt uvazuju jestli si je nechat nebo ne - ale myslim ze v teto dobe to moc na odbyt nepujde, tech sberatelu u nas, kterym jde o 1.vydani atd... tu moc neni a cena hraje zasadni roli.
jeste ne, se to chystam hodit na aukro, ale vzdycky si je zapomenu vyfotit :), a jenom s videem se mi davat nechce :)
charvos: a povedlo se ti prodat ty 4 cb Sandmany? Jsem si onehda vsiml, ze to prodavas
v podstate mas za 800,- celou serii najednou, a to bych rek ze je hodne dobre,
taky v tehle akci koupil treba transmetropolitan, (prvni me prisel docela draho, ale i tak to bylo jako celek vyhodne)
pecka to je, ted si do zrovna davam tak poctvrte cele v kuse :)
Hitman je 20 let starej, od té doby tady vyšlo milion jiných věcí. A zas taková pecka to zase není. Možná, když tu toho bylo málo.
jn, taky nechapu, stejne tak hitman, ktery je tam komplet
Zítra končí ta slev. akce u Comics Pointu, tak jsem si ještě objednal celý Transmetropolitan. Doteď jsem se téhle sérii bránil, ale za tyhle peníze to risknu. Jinak moc nechápu, že je v té nabídce pořád Batman - Temné vítězství, to už má být za tu cenu dávno vyprodané.
Fimi: zkus lovce aspoň první book, mě to hodně příjemně překvapilo. Stát Tě to bude mrzkej peníz a když budeš mít kliku, prodáš to za stejnou cenu o pár měsíců později.
Darker až na lovce mám vše...teď kupuju téměř vyprodané Valiant Deluxe takže peníze půjdou tam...lovec mě upřímně nezajímá, z Hellboyeverze zůstanu nejspíš jen u Hellboye a UPVO...
Chybu děláš, Baltimore, Černá Palice i Lovec Čarodějnic jsou super :)
Laik když na to tak koukám tak mě nic nezajímá...možná myší hlídka
Sbírá někdo komiksy HALO? Chci je prodat - mám skoro všechny
Temné vítězství v DCKK (základních 60 knih) určitě nevyjde. A tuším, že ani v rozšířené verzi 120 knih nefiguruje. V CP teď objednávat nebudu, ale určitě se někdo najde :)
Dotaz - vyjde Temné vítězství v DCKK? V případě, že ne - bude-li někdo objednávat ještě něco na CP akci více je méně, mohl bych se přifařit? ..nějak jsem na ně zapomněl.
Dnes jsem byl v CC a ta jejich akce je sick. Odesel jsem s knihama v puvodni cene 5080kc a zaplatil jsem 1089kc. To uz se snad ani nezda fer :D Jimmy Corrigan za 99?
Kapis: jo stoji, obcas je trochu slabsi, ale jako celek je to super
Lantan je promiň já na to úplně zapomněl...napiš mi do mailu nabídku. Sorry nestíhám vyřizovat maily
Fimi: Já ti psal předevčírem email :)
Nechce někdo Punisher Na začátku a Kolébku? A ještě 1-4?
Kapis tonje ten typ komiksů co buď miluješ a sereš z něj blahem a nebo ho nenávidíš
Podarilo se mi jeste koupit Punishera Maxe 0, takze asi tam necham 2,4 litru... Jeste ze tu nechodi zena, aby si to precetla
Charvos: a stoji to Y za to? Mam z komentu rozporuplne pocity
Tak jsem nasbíral Hitman a Y ....transka mě nebavila už tehdá...jinak nic zajímavého snad kromě bandy
Když vidím ty ceny, tak je mi smutno, takové skvosty a prodává se to za cenu papíru a barvy :(
Jop, nejdou ti oči šejdrem. Máte tu příjemně teploučko a smrádek, přesně jak mi to vyhovuje, asi se tu na čas zabydlím.
Vidí to správně oko mé? Gmork se rozhodl rozšířit pole působnosti.:D
Zkompletován Hitman a Punisher MAX. A doplnil jsem i Batmana. Příjemné ceny.
To vím,jen mě to napadlo jako dobrý tah
Fimi: Tohle není akce, aby to lidi začali kupovat, takovéhle akce slouží k vyčištění skladů.
charvos to je pravda, ale BB art se vyjádřili k tomu, že jak Fatale tak GC se neprodává nějak bravurně a tohle by byl skvělý tah k tomu aby si to lidi koupili a tím pádem měli o serii zájem protože obě jsou to skvělé serie....rebirth ještě chápu, to ano.
tak fatale a gotham central jsou docela nove veci,
to co tam je zacalo vychazet pred 10-ti lety
Právě že jdu taky do Y, Hitman a transmetropolitan, Punishera ještě uvidím nejspíš si koupím jen baracudu, vdovy a otrokáře...škoda že se to netýká Rebirthu, trinity War..taky nechápu že tam nedali fatale a Gotham Central když se to prý mizerně prodává...
Kapis: Y a hitman urcite kup, je to pecka, za ty prachy to je bomba, sem objednal transmetropolitan :) tak sem na to zvedav
punisher max je docela dobry, ale je to vylozene jen rezba
Fimi: V levných knihách skončilo, co si pamatuju i Planetary.
DMZ uz davno skoncilo v Levnych knihach a teda dovolim si zapochybovat, ze by prodeje v teto akci nejak nastartovaly dovydani toho co pises.
Taky se chci zbavit Punishera a zrovna mám 1-4, na začátku a kolébku ale ještě popremyslim...hlavně kupujte bandu a Země jedna ať se vydají další díly...proč tam není planetary, dmz nebo americký upír? Myslíte že kdyby se to prodali že by to dovydali?
A dívám se, že 100 nábojů v této akci nenabízejí - ne že bych to potřeboval, ale snad to znamená, že se prodává dobře a třeba BBArt změní názor s vydáním Bratra Lona - v diskuzi pod 13.dílem na jejich stránkách píšou, že to vydat nemají v plánu. Asi tam taky napíšu, třeba když je tam zasypeme prosbama, tak změní názor. Nic, jdu ten hotspot vypnout a zapnout si nějaký dláždící přístroj :)
Norri: zdar, dával jsem to asi čtyřikrát za sebou na aukro za litr a nikdo to nechtěl..... teď si to všechno musím nechat projít hlavou.
Kapis: Aby ses netrápil, tak toho Punishera od Tebe vezmu ;-)
Jo jsem :) U nás v ocelovém srdci republiky je dlaždič každý :)
Kapis: Co děláš za povolání, nejsi ty dlaždič? :)
kurvakurvakurva - mám doma Punishera Maxe 1, mám první díl Y a mám první dva díly Hitmana a všechno jsem chtěl odprodat, doprdele, tos tu neměl dávat ten seznam deefha.... mám teď zcela opačné nutkání než odprodávat první díly...asi bude třeba děcka poslat vybírat popelnice, ať si seženou oblečení a jídlo....
Fimi: Na začátku by mě taky zajímalo, Od kolébky do hrobu jsem naštěstí sehnal v antiku.
Kolik asi lidi budou nabízet za kup Punisher Na začátku a Od kolébky do hrobu...
deefha, Walome: tušíte co v tom je?
deedha: dokonce až do 31. 11., takže o den déle!