Ikonková dílna Pro každého, kdo potřebuje ikonku.

Fry: Když už jsi v tom, nemáš nějakého Captaina Ameriku :)?
Sidi Santini: Vítej u nás :)
Zdravím a vše nej do nového roku vinšuji. Mohu-li býti tak smělý, tak bych si dovolil poprosit o nějakého Hellboye (Mignola). Předem děkuji.
Zdravím,
chtěl bych poprosit o ikonku s professorem pygem. Díky
Hawwwran: Se nezdáš, poslyš... :-)
Tento joker bude fajn :) dik
GWB, dik. Môže buty
maco: Aha, čtu až teď. Jokera jsem ti přeposlal, kdyby se nelíbil, vymyslíme medvěda.
GWB este keby bolo mozne nejaký návrh maca (medveďa) aby som sa mohol rozhodnúť medzi tým co som poslal a nejakou inou ikonkou. Len ma nenapada nic fajne ;) dik
Asi j. Som rozmýšľal komu napisat. Mam jednu vybratú len by som ju musel cez mail niekomu poslať ale neviem komu
Sice se ptas na uplne blbym miste, ale ok, mas to, maco.
Mohol by som poprosiť admina aby mi skratil meno na maco. Ked sa da dik
Kdyby někdo sháněl ikonku:

(Dělal jsem si ji pro účet jinde, ale házim ji i sem, třeba ji tu někdo využije)
Ahoj, mohl bych porosit o ikonku s Asterixem? Děkuji
Walome uz i dealuje? Ten clovek ma ruce ve vsem!
Ach, Colder, to mi prodal Walome (srdíčko). Třetí díl jsem si tedy dokoupila v Zürichu.
Super, díky! Jsem rád, že dílna žije vlastním životem. Ale kdyby něco, už jsem back :-)
V pravo nahoře máš vedle sbírky svou přezdívku, tak cvak na ni a pak vedle jména budeš mít ozubené kolečko, tak cvak zas tam a pak už budeš vedět ;)
A smím se taky zeptat,jak se dá ta ikonka nastavit?
Zacku, díky za pochvalu, s radostí zastoupím a když bude GWB chtít, rád mu pomohu i v budoucnu.
Faxim: pozde, ale super ikonky, ten zastup klidne necham na tobe :)
Sakra, pozdě...no, přidávám další, ať je z čeho vybírat :)

RadimNemec: random Crumb, si chtel underground :]
Colder je fajn oddechovka plná nechutneho násilí a brutálních výjevů...však jsem dával i do artu nějakou fotku z toho že dne 12.1. .... doporučuji
Ahoj,mohl bych poprosit o ikonku na motiv Samuraje Jacka z páté sezony?
Faxim: díky
ohledně dotazu na ikonku jsem myslel tu horní, černobílou. BTW Colder neznám, díky za tip.
T3ss book depository...bohužel je jen v paperbacku jako The Boys, ale nevadí, jinak i já mám tento komiks moooc rád.
Fimi: Colder je jedna z mých srdcovek. Můžu se zeptat kde jsi koupil Colder Omnibus? Vypadá to jako moc hezkej kousek, kterej by se mi líbil v knihovničce :D
RadimNemec: Nimble Jack z Coldera. Zatím tu neni přeloženej. Kdo ví jestli někdy bude. Je to docela nový. Já objednávala z Anglie přes Book Depository. A můžu vřele doporučit jak komiksy, tak ten e-shop :)
Radime, co třeba takhle?

RadimNemec: Jak si můžeš přečíst v komentáři od žadatelky, jedná se o postavu Nimble Jacka z komiksu Colder. Osobně jsem nečetl, takže nevím jaké to je.
Můžu drze chtít Fuzze z Fuzz & Pluck? A poprosím jen o info, kdo je v tom návrhu? ..díky
Jeee Nimble Jack, hezký
GWB je na par tydnu na dovoleny, tak at nemusite cekat:

Ráda bych se zapojila do konverzací s komunitou, tak bych tedy taky požádala o ikonku na míru od místního admina. Poprosila bych o Nimble Jacka z komiksu Colder. Předem moc děkuju :)
nesměle žádám o ikonku - něco undergroundového...
jh666: V mailu máš pět návrhů...