seneke: Tohle sem moc nepatri, comicsova publikace to neni ani s rezervou, ale uz pred casem jsme se nejak shodli, ze proti pridani vlastne nikdo zasadne neni, tak to nekdy jednou casem BlackJag prida. Nejaky comics tam je, uplne mimo to tim padem neni, jen to logicky nema tu spravnou prioritu.
Comicsovy kalendar jsme sice vykopavali, ale je to verejnosti otevrena platforma, ktera nema kuratora a je plnena s uplne jinou volnosti nez jak treba resime pridani do databaze v redakci.
Čau. U Harley Quinn jsem si všiml chyby u hodnocení. Trochu se tam ztratil kamarád. Tedy lépe řečeno, nějak se tam zatoulal do hodnocení komiks Ztracený kamarád.
Alfi: malokdy tu padne neco novyho, tim se vubec netrap, od toho tu tohle forum je, ja si dokazu odfiltrovat prispevky s nulovou pridanou hodnotou. Lepsi nez kdyby se sem bali lidi neco napsat :)
S narůstajícím počtem comicsů, které vycházejí v různých variantách, se stala fragmentace komentů a hodnocení hmatatelným problémem, na který jste nás nezapomněli aspoň jednou týdně upozornit. Prošli jsme těch několik tisíc comicsů, pospojovali do skupin a výsledek je ten, že od teď jakoukoliv variantu comicsu otevřete, uvidíte komenty a hodnocení i z ostatních. Plus je u každého i seznam variant a za celkovým hodnocením najdete v závorce průměrné za celou skupinu.
Propojování comicsů byla čistě manuální práce, takže určitě narazíte na comicsy, které jsou buď zařazeny špatně nebo vůbec. Dejte, prosím, vědět, opravíme, doplníme, děkujeme :]
Jaka uvaha? Nabidl jsem, ze vam udelam forum na diskuze serii, pak padlo par zbytecnych poznamek, ale zadna odpoved, tak jsem to pustil z hlavy. Primo diskuze u serii je na seznamu, ale prioritu to nema. Jestli sem mel uvazit neco dalsiho, tak jsem to nejak vytesnil :)
To se tu parkrat resilo, pokud te zajimaj detaily, tak zalistuj. Ve zkratce, smysl by to melo a je to v procesu. Optimisticky bych to videl tenhle tyden, realne tenhle mesic :)
Ahojte, len návrh na zmenu funkcionality. Nemalo by zmysel, ak ide o to isté dielo skopírovať komentáre v rámci rôznych vydaní?
Príklad: Hellboy kniha jedna je v troch záznamoch, DC Rebirth je kazdá kniha 3x, pricom komentáre zvycajne hodnotia dej ktorý je pre vsetky vydania identický.
Napríklad ich dat na spodok s tým, ze je to komentár z knihy Hellboy Seme skazy druhé vydanie.
Walome: no nevim, behem Fabuly byl hodne prekvapeny a pri "dekovacce" dost unavene celou kauzicku pripomnel, coz mi neprijde jako reakce nekoho, komu reakce nejakyho Lennyho vrasky nedela.
Doppel: týpek z egmontu byl na Crweconu a je evidentní, že mu nějaký Lenny a pár hardcore komiksáků vrásky nedělá - a to nemyslím zle. Je mu jasné, že cílovku to tady má obří (překvapivě děti) a vydává to prostě tak, jak je potřeba, aby si to ta cílovka koupila.
mcleek: Je to mozny, on je v tech dotiskach, novych vydanich dost hokej, a dokud se nekdo neozve, kolikrat ani nevim, ze neco takovyho existuje. Pokud muzes nascanovat/vyfotit tiraze, pokud je jina obalka, tak i tu, my na to kouknem, overime, pridame. Diky.
V databázi mám trochu problém s dvěma knihami Pavla Čecha, které jsem právě přečetl: druhé vydání knihy Velké dobrodružství Pepíka Střechy v sobě má rok vydání 2016 a tady ho máte s rokem 2018, druhé vydání Tajemství ostrova za prkennou ohradou v databázi zcela chybí.
Máme RSS kanál na nově přidané comicsy: http://comicsdb.cz/rss. Slibuju, že další novinka bude zajímavější pro víc jak dva důchodce, co ještě používáme RSS :)
Nahozeno :) ... Jinak pro příště když máte nějaký komiks doma a na databázi ještě není ... napište tady redakci/lettering a nejspíše bude obratem přidán. Tyto dva údaje jsou většinou jediné (kromě obálky) které nám často chybí :)