Craig Russell je pro mě synonymum nudy a fušerství, ale četl jsem jen Gaimanovky a Gaiman je pro mě synonymum ultra nudy. Ale tohle zkusím, Nibelungy mám rád (mamnacteno), jen za to asi nebudu dávat peníze. Si to snad budu muset půjčit v knihovně nebo co :o
Do Vějíře 2019 hledáme autory a prodlužujeme deadline pro přihlášky do konce října.
Nikdy jsme tady vlastně neinzerovali ale myslím že je na čase začít. Zároveň pokud víte o někom dalším koho by to mohlo zajímat - kdo chce zkusit vytvořit komiks, napsat k nějakému scénář nebo prostě jen umí kreslit a mohlo by ho to zaujmout, pošlete mu odkaz. http://www.vejir.eu
já nemám žádnou sociální pičovinu, sociální kontakt provádím naživo;) teda pokud nepočítám sociální síť comicsdb.cz a ještě pár podobně marginálních. Ale starší děti mých kamarádů už těma jutupyčoberama žijí. No co už, většina jako třeba ten pičusek Jirka by stejně více než kanálovou mříží přes pysk nezasloužila.
Hele, nový forum! Tak sem hned šoupnu můj report ze křtu Tomb Raidera v Comics Centru, kde jsem si pokecal s Larou, Demnogem a mluvilo se i o této databázi! Takže publicistika jako víno.
Občas narazíme na zajímavé články či videa s comicsovou tématikou, tak se o ně podělme s ostatními. Z domova i ze světa.
* Bez paywallu, předplatných atd.
* Bulvar sem nepatří.
* Filmové novinky sem nepatří.