"Čtyřlístek speciál 1999/2: Velký úklid" > má být "Veliký úklid", viz obálka
"Bob a Bobek hrají hokej" a "Bob a Bobek jedou na hory" se asi dá považovat za sérii, první příběh z hor se odkazuje na dění v hokejových příbězích
"Obrázky z československých dějin" asi patří do série "Obrázky z dějin"?
upřesnění chybějících:
Dechberoucí Zázrak 03: Bílá paní - vyšlo 8. 2. 2016
Dechberoucí Zázrak 04: Zrození zla - vyjde 7. 3. 2016
Čtyřlístek #595 a dál
Žánr: závodní
Vydal: Futura
Rok a měsíc vydání: 2002
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 145 x 205 mm
Počet stran: 16
Tisk: barevný
Cena v době vydání: zdarma
Autor:Dalibor Nesnídal
Nakl. značka:Regia
Počet stran:80
Vazba:Pevná
Rok vydání:2016
Jazyk:česky
Pořadí vydání:1.
Dostupnost:
Vyjde 25.3.2016
Magický kraj kolem hory Vladař (Karlovarský kraj) je plný legend, pověstí a tajuplných příběhů. Lidé si je předávali z generace na generaci, události po konci druhé světové války však tuto tradici násilně zpřetrhaly. Pověsti se naštěstí zachovaly a dodnes tak dotvářejí jedinečný genius loci zdejší čarokrásné krajiny. Sochař, výtvarník a ilustrátor Dalibor Nesnídal je zachytil půvabnou obrázkovou formou, která jistě potěší nejen znalce zdejšího kraje, ale i milovníky umění.
Příběhy nás budou provázet mytické postavy čertů, skřítků, lesních žínek, víl a vodníků, ale i postavy reálné, jako byl např. Jan Žižka, který se na vrcholku hory Vladař ubránil přesile katolických vojsk. Zjistíme také, jak hora Vladař ke svému jménu přišla a jak to bylo se slavnou panenkou skákavou. Vstupme tedy do říše pohádek a pověstí, kraj kolem Vladaře nás netrpělivě očekává.
blackJag: Velká kniha o čůrání není komiks, je to v podstatě obrázková encyklopedie, jo, bubliny se tam objevují, ale nemá to žádný příběh. Dvanáct malých hororů je na tom nápodobně, jsou v tom kratší komiksy, ale myslím, že půlku obsahu to nedá.
robert.hladil: Zombíci 2 určitě budou, Nusle se už myslím řešily a byly zamítnuty, Pověsti už mám nachystané a ty další tři tituly upřímně nevím, neviděl jsem, možná některý z kolegů by věděl?
Ahoj, chci se zeptat, zda je možné vložit následující komiksy: Zombíci 2 od Fencla, Nusle od Bažanta, Správné pověsti české od Urbana a Kukačky, Velká kniha o čůrání od Plachého, 12 malých hororů, Angus Burge od Topola.
Moc díky a čest vaší práci.
spagr: Nahoď věk, pomůžeme, poradíme... u těch nejmenších uspěje Prcek Chlupino, u skoropuberty Lobo. V mezidobí záleží na nátuře, ale Asterixe má rád snad každý, fajn komiks je třeba Pozemšťan, Mumínci, Tintin...
spagr: urcite porid asterixe: http://comicsdb.cz/comics.php?id=5433, cetl jsem ho poprve kdyz mi bylo tak 8-9 a porad je to jeden z mojich nejoblibenejsich komiksu
Mám pocit, že Zack něco kutí, ale aktuálně to půjde asi jen přes hledání, jen budeš muset odfiltrovat pár kousků (třeba hned porvní je Alice Cooper, což bych dítěti asi hned číst nedával :D http://www.comicsdb.cz/search.php?searchfor=d%ECtsk%FD
RESTY:
Maryl: Jak píše Draco, spíš ne...
firesnake: Dík, mrknu na to...
jayjay86: varianty obálek rozhodně evidujeme, jestli ti někde nějaká chybí, určitě upozorni... Dokonce jsem začal nedávno evidovat i varianty pod přebalem. U toho co uvádíš musím zjistit, kdo to se dával, jestli to opravdu existuje -> jak sem již uváděl dříve, raději obálky skenuju přímo z toho, co držím v ruce - ta obálka co tu je je dost možná stáhnutá od vydavatele před vydáním a finální byla nakonec jiná... pořešíme...
punisher: Minule uběhl od testovacího provozu též téměř půlrok - bombarduj distribuci - nebo anglicko/francouzského vydavatele ;)
novinky: Dívka, Bart a další... budou! :)
Zatím Pinďa s vámi...
Maryl: Hele, já to mám doma a to není komiks. Je to dětská obrázková knížka, ale ne komiks. Není tam jediná bublina (ted jsem prolistovala medvěda) a asi jen na dvou stranách je víc "panelů" tedy lépe řečeno obrázků v juxtapozici na stránku než jeden.
Zdravím, nenašel jsem v databázi komiksy od autora Frank Tashlin (Svět, který není - Medvěd, který nebyl - Vačice, která se nesmála). Pokud uznáte za vhodné je přidat, budu rád :)
Zack: tj pravda. Já spise ty komentáře beru jako součást hodnoceni. A tak mi dává větší smysl mit jedno hodnoceni jeden komentar. Kdyz se pak dostanu po delsi dobe k nejakemu dilu,tak bych vudel hed na prvni dobrou,jak se mi to libilo. Ale tak nekdo chce zase sledovat vyvoj:)
jirin: nic ti nebrani napsat dalsi komentar zacinajici "po case sem zmenil nazor", naopak by bylo super, kdyby to delalo vic lidi, prltoze prvni dojem i nazor s odstupem maj svoji hodnotu a dost cast se vyrazne lisi.
Killingjoke: jeden sem ti smazal, druhy promazal ty mezery.
Toe: Super, předem Zackovi dík :D A ne, nekopíroval, psal jsem to přímo tady. Celkem si i myslím, že se to původně zobrazilo normálně, ale nejsem si tím jistý. Všiml jsem si toho až dneska, tedy po několika dnech, takže těžko říct jak jsem to dokázal tak blbě uložit. Záhada no...
Ahoj, mohl by mi prosím někdo promáznout mé "dva" komentáře u Děsivých radostí? Teď jsem na to koukal a nevím proč, ale jeden komentář se mi tam uložil 2 x za sebou a navíc mezi celým textem a posledním odstavcem (větou) je velká mezera. Nevím proč se to tak vložilo. Šlo by to promazat? Já bych si to tam zkusil vložit znovu. Když tak moc díky...
Zack: To už jako nebude co naťukáno do cdb, to tu bude strašit až do nejčernější smrti pisatele, aby se nad sebou mohl zastydět (nejmenovaná Entita třeba :) ? To by mě hodně zamrzelo.
Myslím si, že by bylo fajn, pokud by člověk mohl upravit/smazat svlj komentář. Změnit hodnocení jde (bylo by fajn, dkyby šlo třeba i odstranit), byl oby fajn dle mě pokud by to šlo i u příspěvků. Někdy si všimnu nějaké hrubky, či bych to chtěl uprvit a nelze (resp. lze asi jen nějakých 15 minut po přiání či kolik). Co přispívám na csfd, či databazeknih, tam jde upravovat stále...