Slevy, výprodeje, bazary

Rooty Myslíš to knihkupectví na Výstavišti? A Fryi já vím,že je. Ale dokud ho neseženu,tak nekoupím další díly.
Flash: Vetřelci 1 - vyprodáno
Ostravsko to asi nevytrhne, ale nějaké omibusy jsem zahlídl v Levných knihách v Brně, v centru u hlaváku. Mají to za pultem vystavené, konkrétní tituly jsem nezkoumal, ale 5-6 různých tam mohlo být...
Flash - V Ostravě je nejlepší knihcentrum v centru ( bývalý Librex) Mají tam snad všechno a co nemají, tak si můžeš objednat v e-schopu, kde mají navíc až 24% slevu a za poštovné neplatíš nic, když si to necháš připravit na prodejně (teď mají tuším limit nad 500,- Kč, aby bylo zdarma, ale to mám vždycky objednávku přes). Já nakupuji pouze tam.
Já si nestěžuju, jen sem chtěl říct,že u nás na Ostravsku to stojí za hovno,kromě dobrovského ale i tam některé věci nejsou.
Kapis : Tak víš jak já mám doma zatím 8 omnibusů achci si sehnat vetřelce ale marně sháním 1. Tak sem se ráčel tam podívat a tam nic,že jo. Ale když už ty omnibusy kupuju, po 3-4 .A nestěžuju si. Já si to hold objednám z CP ale budu muset,zas přes talíř poštovné cálovat nechci. 10x nakoupíš tágo v prdeli.
Flash: chodím tak 1-2x týdně to omrknout a dneska jsem tam pro jistotu skočil hned zrána...a máš pravdu, všechno stáhli, prý se to dá koupit v Praze na prodejnách:/ Ale na druhou stranu, nevím proč si stěžuješ, že se to stane jsem čekal mnohem dřív, protože to tam leželo snad víc jak rok a paní mi říkala, že kromě mě to nikdo nekupoval...já bral jednu měsíčně, takže jsem jich stihl koupit dost, holt příště je třeba čapnout příležitost za pačesy dokud je čas;) Nicméně podle mně jim toho musely zůstat doslova hromady a budou se to snažit ještě udat někde.
Kapis ty si tam asi hodně dlouho nebyl? že?
Flash: V Levné knize u Sýkoráků mají furt všechny Omnibusy po 299 - tedy všechny - samosebou jen Masky, Vetřelce, Predátory atd... Star Wars a Indiana Jones do lsev zatím nikde nešly (a podle mně ani nepůjdou)
Praha matka všech měst a komiksů,dneska k nedostání pevné vazby nového batmanů, Praha město všech nakladatelů, po omnibusech v levných knihách v Ostravě ,ani zřetelů. Praha Comics point je daleko hodně, pokud se tu už neozvu,tak je po mě.(?mně). Praha,sháním ukk nechcu platit poštovné,aha.
dnes knihy dobrovsky 20%sleva. Teda alespon ocl letnany-prahA
V Penny marketu jsem tento týden narazil na dve ruzne komiksove knihy Futuramy,kazda za pouhych 49Kc, pocitam, ze by tomu melo tak byt na vsech pobockach.
Ahoj, jen se zeptam. Maji taky ty omnibusy v Českých Budějovicích v levných knihách. Já tam tento týden pojedu tak bych si je koupil.
V Táboře je bohužel nemají.
Děkuji za odpověď.
blackJag: Válečníky jsem tam koupil všechny tři díly, dále je tam furt Šinkl a ještě pár kousků + samosebou všechny ty Omnibusy, které skupuju jeden až dva měsíčně, do konce roku bych to mohl mít všechno;) Když se pak člověk podívá na těch 16 knih, že mají původní cenu přes 14 tisíc, tak to je docela palba...., ale to jem odbočil, chcu říct, že vidím taky v antikvariátech hodně věcí z LK, za ceny odovozené z cen původních. Ale vzhledem k cenám výkupním pochybuju, že se takovýhle kšeft nakoupovat v LK a prodávat do antiků může vyplatit, ani za ten Omnibus s cenou 899 člověk nemůže dostat víc než ty nákupní 3kila...
Když se na aukru objevuje některý z komiksů podezřele často, obyčejně to má jediného původce - Levné knihy :-) Nově k dostání pár věcí od Kopla ze stáje Zoner a Fragment (Dracula, Procitnutí, Wetemaa) - za 49,- Taky jsem tam zahlédl první díl kočičích Válečníků...
na stránkách comics centra probíhá momentálně předprodej
Hellboy 9: Divoký hon 359,-
Image hitovky v Humble Bundlu (cbr/pdf a tyhle digi formaty)
http://www.humblebundle.com/
Kdo by měl zájem o nějaké ty mangy a komiksy od Kopla v jetějším stavu, ovšem za 69kč, může sehnat v akci níže!
http://www.zonerpress.cz/inshop/scripts/shop.aspx?action=ViewTemplate&Path=vse-za-69
comicscentrum: goon 2 plus jaka koliv jina kniha (krome limitovek) za 499
V Kanzelsbergu mají všech 5 dílů Komiksové historie světa zlevněných na 199,- (Nevím jestli to zde již neproběhlo)
to ANDRE: Všechny, dnes jsem kupoval u DOBROVSKÉHO v Plzni....
dnes 27.12. maji v knihy dobrovsky (alespon v oc letnany-praha) 30% slevu na veskery sortiment. Napr. kaja saudek za 1393,-
Nevím, jestli to sem někdo už psal, ale v LK jsou dostupné některé BB-artovské omnibusy (Maska, Predátor, Terminátor) za krásných 299 Kč.
Zack:
Stihl, díky za info :)
MB: A stihl jsi ten Chew? :))
Zack:
Vyřešeno. Za nemožnost platby Paypalem mohlo comiXology, jejich support si nasypal popel na hlavu a už to jde. Musím ale uznat, že jsou rychlí, ozvali se mi asi tak za hodinu.
Za nemožnost platby Visou zase mohla banka, ten platební portál comiXology používá jakýsi podivný netradiční formát plateb, který měla banka bloknutý, ale už to odblokovali. Takže vše ok.
MB: Mam normalni ceskou kreditku (mastercard), ale jeste to jde pres Google Wallet jako vsechno, co koupis pres android.
Ale uprimne, to co popisujes bych cekal v minulem stoleti, ted bych to asi resil spis s comiXology, resp. s bankou, neni to bezne a vubec to nedava smysl. Leda, ze ses na nejakym blacklistu.
Zack:
A nepoužíváš náhodou platební kartu vydanou v USA, případně virtuální kartu, která se pro prodejce tváří jako vydaná v USA? Některé americké obchody to tak mají nastavené, že pro určité transakce vyžadují takové karty, i když to tedy obvykle jde obejít.
MB: Bez problemu, na tabletu to znamena zmacknout dve tlacitka.
Zack:

Ono jde na comiXology i nakupovat? Je to jediný obchod na světě, který odmítá mou Visu, kterou běžně platím po celém světě a přes Paypal tam taky platit nejde, rovněž mi to odmítne platbu, přestože peněz na účtu mám dostatek.
V časopisu Pevnost č. 11/2013 vyšla komiksová příloha, kniha Petra Kopla DRACULA a příští měsíc bude příloha komiksová kniha HORORLAND (cena časopisu a knihy je 129,-)
Pánové, nemáte zač :-) Taky jsem si to rád koupil, jen Petr Kopl asi nemá moc velkou radost, že se mu to tam objevilo...
blackJag: i já děkuji, Kopla mám čím dál víc rád
blackJag: dik za info, kniha zakoupena, toto forum mam asi nejradeji:)
Kdo zatím váhal nad koupí Psa baskervillského od Petra Kopla, už váhat nemusí. V některých z prodejen Levných knih se tato pěkná věc pohybuje za bezvýznamných 29,- Dnes jsem kupoval ve Zlíně, ještě tam 2 kusy byly.
prodám http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4895 za 300,- z místa. Čtené jednou a je to pecka, jdu do hardbacku :))

email walome@seznam.cz
V Kenvelu sleva 50% na trička s Avengers, Garfield, Simpsons, Family Guy,....
V Levných knihách teď mají za 29kč South Park Comic Annual 2011. Je to velká vázaná knížka, v angličtině, obsahuje dva docela dlouhý komiksy (2 epizody - známou anální sondu a tu druhou jsem neviděl). Přestože vypadaj, jako kdyby je někdo ofotil přímo z tv obrazovky, podle mě za tu cenu stojí:))
Luigi: V Brně třeba kdysi měly asi 4, teď už je to vyprodaný
V LK mají jen první díl K2, nebo všech pět? Já na stránkách viděl právě jen první.
zdravím,
nebyla by tu nějaká dobrá duše co má občas cestu do LK a nekoupila mi tam první tři díly K2 po těch 9.-? Podařilo se mi sehnat už jen 4 a 5 dnes v M.Boleslavi a tak bych to rád komplet, takže pokud by se někdo našel, předem děkuji za pomoc...můj e-mail - monty.cl@centrum.cz
Luigi: Na jejich stránkách se to dá lehce najít. Ale mrkni ještě na www.levne-knizky.cz tam to mají teď za 13,-!!! + doprava za 70,- takže to máš za 96,-
až domů :-) teda na poštu. V LK za 2 x 39,-