U komiksu http://comicsdb.cz/comics.php?id=3303 není vazba leporelo, ale klasická, dejme tomu sešit s látkovou vazbou. Leporelo bylo jen u prvního dílu, což je konečně vidět i obou coverů, že jen ten první má látkovou pásku na obou stranách.
Všimol som si, že pri Morissonovi http://www.comicsdb.cz/autor.php?id=625 chýba jedno písmenko v profile:
Jeden z nejUznávanějších britských comicsových autorů
Všimnul jsem si, že uvádíte zvlášť normální a limitované edice. V tom případě asi první limitka byl 1. Hellboy - Sémě zkázy v kožené vazbě. Jinak je stejný jako něžný, ale cena byla vyšší - 999,-
Žánr: horror
Vydal: Comics Centrum
Rok a měsíc vydání: 2013/6
ISBN: 978-80-86839-70-7
Vydání: 1.
Vazba: pevná
Format: 169 x 245 mm
Počet stran: 112
Tisk: černobílý
Náklad: 100 ks
Název originálu: Ragemoor
Vydavatel originálu: Dark Horse
Cena v době vydání: 2000 Kč
Poznámky:
Speciální edice komiksu Ragemoor vyšla v limitované edici 100 číslovaných výtisků. Obsahem edice je kniha ve vázané vazbě s potahem z pravé kůže, zvláštní list se slepotiskovou pečetí a číslem, barevný plakát s obálkou původního amerického vydání ve formátu A3, papírová záložka s motivem komiksu, plátěné rukavice s logem limitované edice, potvrzení pravosti limitované edice na ručním papíře se slepotiskovou pečetí a pořadovým číslem jednotlivých výtisků. Vše je uloženo v ručně vyrobeném pouzdře.
Autoři:
[scénář] Strnad, Jan
[kresba] Corben, Richard
[lettering] Trojan, Martin
[překlad] Kantůrek, Jan
[redakce] Barányi, Marek "Keram"
Bobří stopa přepočítána, je tam opravdu 176 stran, ovšem tiráž na konci je zřejmě okopírována z původního vydání a uvádí 224 stran :) To už je na žalobu jako klamavá informace! :-D Ostatně Čermák i Macek jsou v tiráži též uvedeni, i když tam pravděpodobně (nezkoumal jsem dopodrobna všechny ilustrace) od nich už nic není ;)
Light: Eh? U ostatních Baťáků se ti série nezobrazují? Tu budeš mít spíš nějaký bug, já je tam normálně vidím, s tím se ani nic nedělalo ;) Nezapomeň, že to jsou různé série, jak psal erik, čistě Batman je jen ten Snyderův, ty ostatní jsou Dark Knight a Detective řada...
willis: Určitě, v novém vydání chybí 2 komiksy od Čermáka, mám to v plánu přidat do poznámky, ale čekám na potvrzení někoho, kdo má první vydání, aby to nebyl jen překlep u prvního vydání ;) Měl jsem totiž pocit, že ty komiksy byly nahrazeny novými textovými stranami. Stránky přepočítám a popř. upravím, tam díky za upozornění...
dobrodružství s bobří stopou 2013 má dle internetových obchodů jen 176 stránek (ne 224) a i podle seznamu uveřejněných komiksů neobsahuje vše co první vydání. Bylo by dobré doplnit, pokud je to tak, že jde o opravené, příp. zkrácené vydání...
Mám otázku, všimol som si, že vznikli série Batman Detective Comics - NEW 52, Batman Temný rytíř - NEW 52 a Superman Action Comics - NEW 52. Nebolo by možné spraviť aj Batman - NEW 52 (aktuálne Soví tribunál), nech je to pekne pokope vyhľadateľné?
http://www.iolympia.cz/600-svorni-gambusini.html
Svorní gambusíni a jiné příběhy
(není identické s knihou z roku 1999, obsahuje pouze komiksy Svorní Gambusíni, Mědvědí družina a Kulišáci. )
Rok vydání: 2013, počet stran: 74
Nakladatelství: Olympia
Ilustrace/foto: Bohumír Čermák, Jan Fischer, Jiří Krásl
Autor obálky: Bohumír Čermák
ISBN: 978-80-7376-340-4
Vazba: sešitová
Tisk: barevný
Cena v době vydání: 99 Kč
krvinka56: Nezapomnělo, jen boží mlýny melou pomalu... ;) Každé připomenutí ale popožene proces :-) takže nyní nahozeno.
Mj. to druhé vydání je tam někde uvedeno? Ať koukám jak koukám, tak to tam nikde nevidím... A počítám, že i když to poprvé vyšlo u CREWe, tak to s tím nemá nic společného (už jenom těmi bonusy o autorech navíc), tudíž je to u tohoto vydání první?
Willis: Tož já si nejsem jistý, jestli by se to tam mělo připisovat, protože jestli jsem to nepřehlédnul, tak jak na obálce tak ani nikde uvnitř to uvedeno není, i když to samozřejmě formátem i obsahem zapadá do čarodějnické série (a v originálním názvu tam opravdu je i "Treehouse of Horror", tedy "Čarodějnický speciál"). Uvidíme, co na to ostatní, dle mého bychom měli dodržovat přesnost, tedy zadat přesná data se všemi vydavatelskými chybami, šotky atd...
Do poznámky pak můžeme třebas připsat, že "kniha zapadá do série "Čarodějnický speciál", i když se o tom v tomto vydání český vydavatel nezmiňuje"
Simpsonovi: Zuby jektající děsiál....... Název bych upravil na Simpsonovi:Čarodějnický speciál - Zuby jektající děsiál aby to korespondovalo s názvy ostatních speciálů..
Jean Marc DeMatteis
Kresba Michael Zeck
Překlad Jiří Pavlovský
Svět Spider-Man
Série Ultimátní komiksový komplet 08
Vydavatel Hachette
EAN neuvedeno
Formát 17,5 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 160
Rok a pořadí vydání 2013 (druhé)