UFFFF, to zas byla jazda. Bomba odpoledne/večer/noc i ráno - o půl šesté ráno jak nás opustili i DEG se spící Draco, taxme nevěřícně našli hospodu, kde nám byli ochotni dát ještě pivo, pod podmínkou, že si dáme k tomu panáka....UFFFFF.......tři hodiny spánku, mám trochu obavu, že to na mně dolehne všechno až zítra v práci :/
Zdravím. Sorry, že nereaguji bleskurychle, ale začíná se to kupit :) Autogramiády budou v sobotu 6.11. - z cizích tam bude plánovaně jen Guibert, zbytek Češi - Nikkarin (nová 130), Plachý (Koule a krychle), pak samozřejmě Aargh speciál a podepisování při křestu Čvutixu (Sedm statečných). Navíc Argo vydává novou knížku Egypťan. Dělala to Češka a vypadá to vevnitř dobře (dle mého vkusu a podle ukázek, které jsem dostala), ta taky bude mít křest a autogramiádu. Neplánovaně (tzn není to na programu, ale půjde to) - 6. by měl být stále přítomen Igor Baranko + Stripburgeři. ty nebudou mít plánovanou autogramiádu, ale můžete si je odchytit buď 2.11. na vernisáži Divoký východ nebo v NODu.
Stejně tak si lze odchytit 30.10. v Meetfactory Moki (měla by tam dorazit její nová knížka) a ostatní, co se tam budou potulovat. Snad to není moc zmatené.
Městská knihovna v Praze otevírá novou pobočku – Dům čtení. Tato pobočka bude zaměřena na beletrii a příbuzné obory – komiks, film, poezii, literární teorii, cestopisy atd. Dům čtení bude živou a otevřenou knihovnou s pestrým programem, v němž se na první polovinu roku 2011 připravuje CYKLUS PŘEDNÁŠEK O KOMIKSU a setkání s tvůrci komiksu. V programu jsou dále pravidelná autorská čtení, večery literárních časopisů, kurzy tvůrčího psaní nebo cyklus Duch měst a míst.
Dům čtení se otevírá 22.11.2010 a najdete ho na adrese Ruská 192, Praha 10
(metro: Strašnická; tramvaj: Kubánské náměstí 6,7,22,24) PODROBNÉ INFORMACE DODÁME V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH
Potvrzuji, ze rezervace na stredu probehla... nalevo v druhe mistnosti pred fotbalkem, zatim tak pro 7-8 lidi, kdyz se stane zazrak a bude nas vice, tak zaridim vetsi stul primo na miste:).
to Draco: a byla bys tak hodna a vzala mi tu publikaci "Generace nula: Český komiks 2000 - 2010" nejlepe s nejakyma tema autogramama od autoru? At to mam U Gambace hezky pripravene, Generace + Hellboy:).
Já nebudu řvát, musim se šetřit na víkend. A na křest taky nejdu, normální lidi pracujou. Prostě v 19:00 u Gambáče a kdo by chtěl, můžu mu vzít stejně jako DEGovi sedmýho Hellboye. Pivní MdS
vasek: Neboj, já taky dostala pozvánku a rozhodně si to nenechám ujít :) Mám to po cestě ze zkoušky, pak do Mrtvý Ryby na školně oslavní pivko a nakonec Gambáč, hezky po linii...
To je sice pekne, ale ehm, nevim, co ty comicsari bezne delaji, ale obvykle byvam v 15:00 ve stredu v praci:). Kazdopadne alespon vis, co mas po krestu delat Vasku.
Ve stredu 15.09 od 19:00 se nas par sejde v hospudce U Gambace na par pivek. Klidne se zastavte, nepokouseme vas. I kdyz a MdS a Draco nerucim, ti jsou schopni vseho.
tak ja nevim mili ultrazz DEmnog nemuze a andre mi psal, ze to nakoňec taky nevidi. TakZe se ptam, ma to cenu, kdyz bychom meli byt ve ctyrech ci kolika :)? Nepresunem to na jindy?
Ach jo, sypu si popel na hlavu... mam uz nejakej patek domluvenej vylet do Svycarska, nebavili jsme se o datu odjezdu, jen bylo receno "posledni vikend v cervenci", coz jsem chapal jako 30., 31. a 1.7. A to byla chyba, vcera mi volal kamos, ze hotel je zabookovan a at jsem tenhle patek pripraven na odjezd.
FABULA RASA 2009 - výsledky by bolo vhodné spolu s náhľadmi diplomov nahodiť do http://www.comicsdb.cz/fr.php, zatiaľ sú výsledky iba na hlavnej strane v textovej podobe (Výsledky cen Fabula Rasa 2009 | 18:50:17 30.05.2010 | Toe)
Rekapitulujme kdo jede... DEmnoG, Kapis, andre, Markyz, Draco, já určitě.
Co dál?
Ať vím jak s tím pivem, jestli jedna bečka nebo dvě. Btw možná bych potřeboval pokud někdo pojede autem s tou bečkou asistenci, to bychom se domluvili ještě.
Jinak pokud jedna bečka tak bych bral Bernarda, bude-li k mání. Když dvě o druhé budu ještě přemýšlet. Předpokládám teda, že se začne v pátek odpoledne a skončí v neděli (jedno kdy). Pokud bude potřeba sprchy, vykoupání, je možnost popojet cca 15min mhd do novýho aquaparku v Kohoutovicích - je menší než v Liberci ale sympatickej - je tam perličková vana akorát tak velká pro ultrazz :-D
4 andre: Co blbneš, u grilování se dá během dne v klidu vypít i deset Plzní. Vyzkoušeno již loni. Proto bych byl diktátorsky pro Plzeň. Demokracii si nezasloužíte. Pivní MdS
MdS: demokraticky jsme se dohodli na Bernardovi a vířivce u babičky. .... Nemám potřebu bejt po pátym pivu úplně na sračky. Natož abych se pokoušel jí pít celej den. Plzeň je hezká k jídlu, ale ne na celodenní chlastání. To musíš sám uznat a přiznat, že ty jich taky moc vydržíš.
blackJag: Vicemene jak psala Draco - je tam studena voda, drez... tedy na ranni oplachnuti a cisteni zubu dostacujici... s horkou lazni a virivkou se musi pockat na doma :)) kadibudka inclusive.
Jinak je to chata u lesa cca 10 min od Zebetina, coz je okraj Brna, s centrem spojen MHD. Do Zebetina se da zajit na obed, jsou tam vcelku prijemne knajpy - reference muze dodat DEmnoG :).
andre: Zacit muzem kdykoliv, pokud se vetsine hodi patek vecer, muzem. Nicmene myslim, ze by bylo skoda tam stravit jen noc a neuzit si i denni kratochvile... coz samozrejme v pripade "celovikendovky" je vyreseno. Na druhou stranu nevim, zda bude vsem po chuti travit dve noci bez poradne koupele.
Jinak plzen, bernard muze byt... staropramenum ci starobrnum holduji pouze v pripade nouze nebo po sportovnim vykonu, kdy chutna vsechno :) spacak urcite s sebou. Karimatka netreba, jsou tam nejaky postele, matrace etc.
Vzhledem k tomu, že Slaine a DEmnoG, co už tam byli, teď zrovna vychlastávaj, ujímám se alespoň přibližné rychlé odpovědi já. Chata, počítám žádná koupelna, max záchod, spaní uvnitř a spousta místa pod širým nebem... Neboj, ráno tě kdyžtak ošplouchnem hadicí či kýblem, voda tam je. A nedělěj slečinku! A asi to bude chtít spacák... Asi určitě :)
Hmm, krize (a blížící se legalizace mé hromádky s přítelkou) mi zhatila plány na dovču, takže mne to za vámi láká přátelé... Mám to celkem blízko :-), pivo neřeším (piju z donucení - každá značka je hrozná :-)), jídlo je též vedlejší, ale jak je to tam s noclehem a hygienickým zázemím?