Krvinka56, andre: Sorry kluci, ale měli jen jeden kus. Pro vás jsem objednala, příští týden tam nedaleko jdu do inter-zone pro něco od Burnse, tak se tam stavím.
No yeniczech je jasná sestřička. Chtělo by to chtělo změnu, to už je do očí bijící.
U aukci této prodejkyně je třeba pečlivě číst popis, kde není výslovně uvedeno "originál Káji Saudka", tak to nejspíš kreslil Patrik. Originál to je ovšem taký, to je pravda :) Originály od Káji Saudka si ovšem nedovolí prodávat od koruny.
No bělost papíru.... to může být fotkou, osvětlenim, retuší, monitorem,.... já nedávno našel na chatě svazeček mejch obrázků z dětství(80s), který se dostali do dobře uzavřeného a uloženého balíčku (málo vzduchu, tma, poměrně stálá teplota) a kdybych na jeden nenakreslil spolužáky ze ZŠ, tak by mě netrklo, že jsou moje:) ......... Spíš mě zaujalo, že si současný kupující s prodávající už několikrát navzájem něco prodali(prohodili role). Ale třeba to je jenom shoda náhod.
Tak co říkají zdejší saudkologové na "originály" na Aukru? Ten papír jako by ani nestárnul a je stále tak zářivě bílý :) Na druhou stranu prodejkyně taky výslovně neuvádí, že se jedná o originály od Káji Saudka (mimo toho za 68 klacků). Není všechno zlato co se třpytí!!!
Toe: paráda, už jsem ti psal maila, beru všechny;-) Samozřejmě po 1ks, bo na kšeft to nechci. To mě jen přivádí k jedné aktuální události, která, ač se komiksu netýká, docela mi to zasociovalo s tím, co tu řešil BlackJag s Vakuoku. Včera začal předprodej lístků Baník-Sparta. Na poslední zápasy byl stadion vyprodám vždy tak způlky. Teď, když se daří a nevypadá to zle 4 kola před koncem ligy, tak se najednou vyrojilo tolik "skalních fanoušků", že lístky byly vyprodány v 16:40 (kámoš stál 6 hodin a naštěstí se povedlo;-)). No a dostávám se k tomu co jsem chtěl - už včera večer nabízeli lístky některá hovada na netu za 400-500 (normal price 150).
A propro, vymysleli jsme ze Slainem, ze bysme si na vikend mohli zajet do Brna na jeho chatu a zakalit na vikend. Takovej Summer Brno Slez II. Uz jsem se tam byl podivat a podminky jsou dobre, vse potrebne je na miste.... Dokonce jsme aktivne vymysleli, ze Draco se bude starat o grill. Ostatni se budou muset obetovat a chlastat... vim, pekelna podminka.
to Woffce: ach jo, to ti nestaci jeden trakturek alespon na dva roky, to si jako pan Woffecka musi kupovat novej trakturek kazdej rok:)? O plavky mi nejde mizero, ty jsem si uz koupil novy, jde mi kupodivu o tvoji spolecnost. Pocitam, ze ti samou radosti vyskocilo srdceko do krku.
Draco: hmmmm, stejně to kupuju, doufám, že to bude držet. Každá strana Ottových scratchboardů mi stojí za to. Akorát ke koupi té velké monografické publikaci se nějak nemůžu odhodlat.
Woffce: Ehm... dnes jsem tím listovala. Jeden delší a jeden kratší v Exitu nebyly, ten zbytek jsou jednotlivé strany :) A vázaný je to prakticky stejně mizerně jako Exit. Měla jsem při obracení stránek pocit, že mi vypadnou z knihy ven. Ano, vím, že je to pevná vazba. A nevypadá to tak kvalitně jako Cinema a The Number.
DEmnoG: No, myslim, že zůstanu u starýho dobrýho traktůrku ve slevě... :---) Anebo kápnu božskou: Jsem ten víkend samotinký sám v Elektru - kolega Jozef má dovolenou, a někdo ty plázmy e elesdéčka halt vydávat musí :---)... Padly sněhy, a ty bys potřál ty kraťasy, je tak ?
Woffce, co jsi to rikal o tom Crweconu a nejistem prijezdu? Doufam, ze mas nejakou velmi dobrou vymluvu, treba ze kupujes zahradni bazen, a kdyz to stihnes do konce kvetna, tak dostanes jako bonus klicenku Mountfieldu, ktera se ti desne libi.
Toe: Díky, ale moje účast na Crweconu je víc než nejistá. Už jsem požádal Slaina, aby zašel. Tedy, aby zašel... - prozatím jen do Komiksovýho krámu, aby zašel. Tak snad zajde... :---)
Ahoj nadšenci. Neviděl někdo z Vás náhodou při brouzdání na netu k sehnání Zázraky - Marvels? Nepředpokládám totiž, že by je chtěl někdo prodat. Díky za odpověd.
Kapis: To je divný o víkendu jsem jich viděl pár v knihkupectví, ještě jsem přemejšlel, že bych si jich pár "spekulativně" koupil a včera jsem ho někde náhodou zahlíd na nějakym eshopu za nějakejch těch pod 1.300,-
Ty "dobrodružné komiksy" co tu teď přibyly (20tis. mil, ostrov pokladů atd..) to vyšlo kdy proboha? To jsem nikdy nikde nezaregistroval. O co jde, nevíte někdo?
Woffce: Čtverka bude i na Crweconu, pokud vydržíš, tak pro tebe samozřejmě za nejnižší podnákladovou cenu :)
Jinak bude i trojka, kdo by chtěl, jen dvojka už je k dostání pouze u Nerdů a v Seqoy, od té už je opravdu jen pár kousků a od jedničky už dlouho žádný...
Jestli někdo má Ikarii 1990/2, tak je na konci moc pěknej článek o Batmanovi (se spoustou obrázků vč. dvou barevných stran na obálce) a recenze Burtonova Batmana od Neffa.
Woffce: Valčík s Bašírem je pěknej film, ale v komiksový podobě ho mít nemusím.
Xeelee: to je imho další kachna. Viděl jsem ňákej dokument o pedofilech v ústavní léčbě a tenhle "virtuální" materiál je povolenej a užívanej jako terapeutickej prostředek.
Jsem pro, aby to dostal pan domácí. Přeci jenom zajistit nocleh všem návštěvníkům Slezu je hodně velká oběť, která by si zasloužila ocenění. Woffcidoporučující MdS