Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

to Draco Nobilis: rvete oba stejne, obzvlast kdyz jste u sebe a mluvite na sebe, to je fakt. Na druhou stranu jste schopni se bavit o comicsech:)

to Kapis: si pis, nejsem vcerejsi... navic kdyz ti Fantomas prodaval skalni sidlo, tak se me pred tim ptal, jestli nemam zajem. Ale nejak se mi nezdaji ty zlaty vrtule u helikoptery. Do takoveho dopravniho prostredku bych nevlezl ani nahodou:).

to Dark Scaveneger: to rad slysim

1) v Nodu jsi podle me byl na Crweconu, co byl pred Aerem. Takovej ten studenej prostor kousek od Namesti republiky. Jak tam byla ta "italka":)
2) rekl bych, ze z prostoru si unesen nebyl, ale z nas ano... celou dobu jsi spal
3) jestli je pro nekuraky, tak tam nejdu
4) ano, je to zcela urcite tuhle sobotu, nesplet si to ze ctvrtkem prosimte
5) Z pekla ti za 300Kc klidne strelim, zabalene mam uz nejaky patek doma a cekam, az nejaky zoufalec bude bude chtit nebo tim nekoho podaruju. Ale pac za ty 3-4roky nikdo nenasel, tak majitelem muzes byt ty.
Dark scavenger: Pár odpovědí.

Nevím.
Kdo ví?
Jistě.
Samosebou.

Hoši ti rádi pomohou, já nejspíše nebudu disponovati hotovostí. Ostatně Luxor není zas až tak daleko a lze to minimálně pro někoho míti i příjemně po cestě.
Jak tak na to koukám, tím víc mě láká zúčastnit se... Ale měl bych pár otázek:

Byl už jsem někdy v NODu?
Líbilo se mi tam?
Je Komiksfest akce pro nekuřáky?
Je to určitě tuhle sobotu?

A jen tak mimochodem, někde se tady objevila informace, že je k sehnání Z pekla od Moorea za nápadně výhodných podmínek. Jestli to ještě platí, nenašel by se někdo, kdo by mi pomohl s obstaráním jednoho výtisku?
Kapis: Nehledáš extravagantní milenku se zálibou v sexu na veřejných místech a obnažování? Platba samozřejmě v eurech :)
D: Kurwa ty jsi ale konspiratér a já si říkal, jaxe mi povedlo před vámi utajit své skalní podzemní sídlo. Ten taxík mě samozřejmě za rohem přehodil do helikoptéry se zlatými vrtulemi a diamanty vykládanými pákami. Sehrali to kluci ale dobře ne? Karel je můj dvorní sluha, který musí snášet mé vrtochy a když už to je venku, tak ten vlak, kterým pojedu sice není můj, ale jen si půjčuji ten Stalinův (nebo Titův, už ani nevím) na víkend. Na Pařížskou jdu jen po řiti poplácat nové vedoucí mých prodejen a zkontrolovat, jestli se prodavačky chovají dostatečně arogantně na každého, kdo není oblečen jaxe patří a dávají takovým nulám najevo, že taková špinavá lůza by se měla pakovat. (A to jim tam jde dobře;-)) Teď se dívám na ten účet z kterého ti sekretářka posílala peníze a ono to bylo ještě k tomu v eurech. Nu což, pár drobných sem, pár drobných tam.
vasek: Jinako podle mne je snazší se poznávat, ehm... Ale já budu asi poletucha :) A nikdá se neopíjím.

DEmnoG: Já zas nevidím nějak moc velkej rozdíl mezi mým řevem a Markýzovým řevem...
Ehm, jinac jsem si moc dobre vedom, ze sekam jednu hrubajznu za druhou, ale holt jsem jedu 18hodin, pote 3hodiny spal a ted jedu dalsich 6, takze na takovy banality, jako je cesky pravopis z vysoka prdim. Jo a tohle totalni nasazeni se projevuje i tak, ze v kratych pauzach krafam na na auditku, ale to jste si pocitam nemohli nevsimnout:).
to Kapis: aby bylo jasno, tak ja si moc dobre pamatuji, ze kdyz uz to vypadalo, ze u tebe bude spat, tak jsi nam sehral divadlo, ze jsi desne opilej, potom jsi donutil sve bodyguardy, aby se oblekly jakou policajti, v rychlosti jsi koupil policejni auto a jeste si zaplatil Karlovy, aby nam zpival. Takze po tomhle extempore ve mne zacal hlodal cervicek pochybnosti. Nu a taky to, ze kdyz jsem ti na jsem ti kupoval Aarrgh! 2, tak jsi mi mel na ucet poslat 3500Kc a misto toho mi prislo 35 000Kc. Evidenente jsi si ani nevsiml:).

to Vasek: jasne ze kelimkace, proto jsem psal "na stolecku bude vez z kelimku". Cece ale s tou artikulovanou debatou si nejsem uplne jistej... ja si teda moc nejsem jistej ani tou debatou, estli teda ma byt o comicsech. Ale mozna by to mohla zachranit Draco ci Jokerka, ty by treba o comicsech mohli dlouho mluvit. Anebo Markyz, pokud ti nevadi monolog maskovanej za dialog. Nu co, zastav se, za sebe mohu rici, ze te rad poznam nu a kdyz budes zapalenej comicsar, co mluvi jen o comicsu a nehodla se opit do sracek (BlackJag prave place v koutku), tak se halt neda nic delat:). We will see.
DEmnoG: To máš samozřejmě pravdu - chlupatejch a brejlatejch podivínů je na comics-akcích hodně :-) Tuším, že vím, jak vypadá Woffce, tak Vás podle toho můžu zkusit najít. Jo a jinak s tím půllitrem to vlastně nepude... v NoDu se vlastně čepuje kelímkový.

Draco: Tak to já nebyl. Na zahájení jsem se neráčil nalézat prosímpěkně. A Neutrina znám pouze korespondenčně.

Takže... abysme se srazili ňák co nejdřív, než budete u toho stolečku úplně na šrot. Preferuji artikulovanou debatu :-)))
to Kapis: ovsem si zapomel dodat, ze ten vlak je tvuj, ze ano. A kdo taky muze vedet, kolik tech comicsu ve skutecnosti mas? Treba jsi prave, jak uz pise Andre, excentricky miliardar a holt obcas sejdes mezi bezne smrtelniky. Jinac co se tejka veci, co mas u me, tak netusim. Mam doma pripravenou plastovy kufrik, ve kterem jsou veci pro tebe. Ale z toho, co jsi psal je tam vse.

to Draco: ad Vasek, jasne ze napadlo, jsem paranoidni clovek

to AZTeck: v noci me tvoje prispevky pobavili, diky:)

to BlackJag: tak se neuzirej, budes pit vodu a koukat na nas, jak pomalu upadame do opilosti a komatu. Alespon si prutylkyne odpocine:). Jinac kdyby paleni comicsu, tak by to byl takovej hezkej vikingskej pohreb:).
Andre: chyba, píšu se s j ;-) Být miliardář tak tu nešušlím s nějakými trapnými sedmi stovkami komiksů a seru zvysoka na hlavu AZTeckovi i tomu před ním;-) A asi bych nechodil do práce počítám a nezahazoval se tu chatováním s lůzou;-) Takže s tou Pařízšskou to byla jen ironie, jdu tam vskutku jen pro to kafe;-)
Raimund: miliardáři bývaj excentričtí;-)
andre: Ano milý Jene, jsem vše co píšeš, proto přijedu do Prahy vlakem;-)

BlackJag: však se nemusíš nalívat a když tak to těm tvojim játrům vysvětlíme;-)
DEmnoG, Draco nobilis: děkuji za slova podpory :-)) nicméně tuto čerstvou ránu osudu teprve vstřebávám (bože proč, vždyť mi ještě není ani 30!!! :-))), takže se budu doma užírat a dělat svými depresemi peklo přítelce :-) Chuděra, tohle si nezasloužila :-))

Ohledeně sbírky a závěti, no nějak bych to asi sepsat měl, sic po mém skonu bude s tím pode mnou zatopeno :-))
yama: pokud se ti podaří ukořistit takovej alespoň 8místnej stůl, tak by to bylo hezké.

Kapis: butiky v Pařížský? Ty jsi v dozorčí radě tý vaší společnosti? Nebo velkoakcionář?
V sobotu budu v NoDu od rána, takže pokud budete chtít držet stůl, myslím, že nebude problém. Co se týče mojí chlastací účasti, tak moc netušim, jak to se mnou bude vypadat.
Jinak kdo půjde dnes na Davida Rubína? Kromě mě? Mažňák? Losna? Tleskač?
DEmnoG: Napadlo tě, že přesně to měl na mysli? Abys někoho nevinného praštil tím půllitrem místo něj :)
vasek: Neoslovili jsme tě náhodou s Neutrinem na té zahajovací sobotě? Oslovovali jsme jakési velké chlupaté brýlaté individuum vcelku podobné tvé ikonce, ale zapřelo se nám... Jé, já tě chci vidět, prosím prosím, smutně koukám.
Jo a DeGu co to všechno má m u tebe? Aaargh2, 2xpodepsaného Yojimba, H&ny1 a ještě něco, ne?
Abych bral velký batoh;-)
DEmnoG, Woffce a ost.: budu tam trochu dříve, já jsem dostal od své milé ještě úkol skočit přes Pařížskou do Nespresa pro kafčo (a asi si projdu butiky ať nejsem na komiksfestu za šupáka;-):-D) - no to je z hlaváku procházka na 15 minut, 15 minut pak na Dlouhou, aspoň se zas trochu projdu starým městem a tudíž tam budu už asi v cca 14:30. Tak kdybyste už měli žízeň, jakože já ji po svých obligátních třech lahváčcích po cestě z OV mít dozajista budu, tak dojděte dříve;-) No a co chcu koupit?
- SE7EN
- Bosenskou placku (k podpisu)
- Lajku (k podpisu)
- Fell
- Havraní speciál Aarghu + asi si dokoupím ty co mi chybí (kromě jedničky pokud na mně neshlédne svatý Ambrozián)
- Komiksfest revue, ke které bude doufám znovu připojena nějaká spešl vychytávka
-........................................

- jestli už bude ten nový Sandman to asi nikdo neví, co?
- co má ještě vyjít k 7.11?

Nesmím to v té Pařížské příliš přehánět, ať mi něco zbyde na komiksy a na pivo;-):-D
andre: Ohledně Liberce ještě nevím. Tak daleko ještě neplánuju. Ještě nemám ani koupený kalendář na příští rok.

Woffce, DEmnog: žádné zahradní traktůrky, na jaře u mě. Dvě kosy vám připravím ba i naklepu a brousek nachystám.....
vasek: .....ovšem za předpokladu, že u toho stolečku už nebude postávat hlídka městské policie
to Vasek: tak musim rici, ze tvoje fyzicka charakteristika je vcelku neuspokojiva. Vis, kolik tak chlupatych, brejlatych "cosi" s brejlema tam bude? Dyk tam budou umelci a comicsari probuh:). Nohli bysme se domluvit tak, ze az tve oko zri stolecek, u ktereho bude sedet par podivuhodnych opilich panu a slecen, na stolecku bude vez z kelimku, tak se treba zastavis a reknes neco ve stylu "cau, ja jsem Vasek"?
DEmnoG: Jasná páka. Já jsem na každým komiksfestu (Takový to chlupatý "cosi" s brejlema). Takže pokud mi někdo bude chtít dát půllitrem po hlavě,...komiksfest je ideální příležitost :-)
to Vasek: a co ty plantazniku, ty se nahodou nechces doplacat a predstavit se face to face?
Vidis Woffecko, ty jsi se tak bal, ze te Draco zakousne a ona te nakonec posle kupovat trakturek. A misto toho, aby byla jooo zvedava na pana geronta, tak radeji lanari BlackJaga a Darka. No, neni to roztomile devce:)?
Woffce: Že bych konečně vyměnila kosu za traktůrek? Inu... Vem mi taktéž jeden, když už tam půjdeš.

Dark Scavenger: To snad neee... Já mám v pátek zkoušku a nedělám nic jinýho než obíhání festivalů a učení na metodologii vědy a ty bys nepřišel? A navíc, já plánuju na Jožkulipnika zajít... taktéž jako na jiná dívadla :)

blackJag: Já se s oslabenými játry narodila. Plus s ledvinami. Dá se s tím žít, i bez diety. I s kapkou alkoholu. Ale nezbavíš se toho. Přijeď. Já se neožírám nikdy a taky se bavím. Ona se ti časem ta potřeba alkoholu na ožrání sníží. Pak si budeš říkat, jedno pivko a já jsem úúúúplně namooool... A ušetříš. Jako já. Ale faktem je, že na panáky můžeš zapomenout, koktejly jsou max, pivko a víno v pohodě při přiměřené konzumaci. Přijeď.

to BlackJag: tak to jeste neni zas takovej pruser, kazdopadne drz se. Sakra, tak me napada, ze mi doktorka pred asi dvema lety rikala, ze bych se u ni mel zastavit:).

Jo, kdybys chtel psat zavet, tak na pribuzny kasli, ty comicsum neholduji. A kdyz ji napises pred Libercem, tak jedine dobre, clovek nikdy nevi. Trosku cerneho humuro na odlehceni snad nenasere:).

to Woffce: :), ja si to myslel, koukej a kochej se, bezna cena 72tis!

http://www.megaobchod.cz/hobby/al-ko-comfort-t-1000-hd.html?kampan=64#utm_source=Nejlepsiceny.cz&utm_medium=srovnavac
DEmnoG: Cože ?! Traktůrek ve slevě ? Kde, čéče - víš něco bližšího ? Mám sobotu volnou, tak že bych si pro něj zajel...
DEmnoG: no úplně jsem hleděl, když mi to doktorka říkala do telefonu, protože šlo o rutinní krevní testy (doktorka se mi sama ozvala, že už jsem tam dlouho nebyl, tak ať si na to zaskočím). Původně si myslela, že jsem to den před tím přehnal s burčákem :-)) Vtip je v tom, že prakticky jsem už ani nepil a v minulosti jsem alkoholu taky moc nedal (nárazovky, klasika)... No prej by se to mělo spravit, ale že nález na játrech už budu mít furt a nějaké akce alá kaša, malta, potěrák už prý nehrozí. Neštěstí, když se člověk nemůže ani jednou za čas pěkně ožrat :-(
to BlackJag: velmi, velmi neprijemna zalezitost... kdyz se poserou ledviny, tak to se jeste da utahnout s druhou, ale jatra jsou dozivotni pruser. Snad jsi jeste ve fazi "omezim chlastani na minimum, zacnu zdrave jisti a za pul roku/rok budu jako junak".

to Woffce: jsem zvedavej, jestli nahodou nebudes v patek psat, ze musis jit koupit k Bedovi zahradni trakturek , pac jsou zrovna ve sleve nebo tak neco:).

to Dark Scavenger: jsem zklaman a mozna mi to bude i dokonce lito. Makej, makej, mas jeste v podstate pet dnu. A nez prijedes, tak se koukej alespon trosku vyspat:). Co se tejka divadla, tak se mnou radeji nepocitat. Respektive stlizlivyho me tam nedostanes ani za bagr (rypadla neberu).
Vím, že asi budete zklamaní, že vám to možná dokonce bude i líto ;-), ale s mojí účastí na Komiksfestu to nakonec nevypadá vůbec dobře. Poslední dobou jsem se totiž hrozně flákal, takže mě zaplavila šílená hromada restů, kterýma se budu muset prokousat... Ale naděje umírá poslední...

Co se programu týče, tak by mě docela lákal Jožkalipnikjebožíčlověkaneumílhát! od Monstrkabaretu v 16:00. Plánujete na to někdo skočit?
Ne že by nebyla chuť, ale před měsícem jsem měl zneklidňující jaterní výsledky, takže teď mám před očima jen dietu a skutečnost, že už celý měsíc mi nechutná ni pít, ni jíst. V takovém stavu se nedá bavit :-( A to je před námi Silvestr, plesová sezóna nebo monstrózní (dle všech ukazatelů) ožíračka v Liberci.... fuck a duck
Anebo jinak, at se nedohadujeme... v 15:30 v NODu?
to MdS: nahodou i sel, mne tvuj excentricky, agresivni projev prijde zabavnej... mozna si uz nepamatujes, ale jednou jsem na tvy prednasce byl, mam dojem ze tak 2-3roky zpatky v Aeru, kdyz kolem chodil smutny pan Pavlovsky a rikal, ze mu vypadl speaker na americkej comics a ja mu rekl, at si vezme tebe, pac jsi starej exhibicionsta co ma nactenou americkou produkci.

A tusim, ze zhruba v polovine jsem si musel jit "chlapsky odflusnout na hajzl". Ano, tim je mineno to, ze jsem se poblil:).

Co se tejka presnyho casu v sobotu, tak ja bych jeste pockal, co vypadne z Woffce, Slaina a Darka. Estli se teda jeste nekdo neprida? Treba pan Blackjag? Nebo Spider-man... co ja vim:).
4 DEmnoG: Ty bys na mojí přednášku stejně nešel. Spíš se domluvme, v kolik se tam sejdeme na pivo. Pivní MdS
Draco: Me. Zase. A budu s sebou mit tuzku a papir. Tak si vem svuj napad abysme ho mohly nakreslit ;)
Dneska jdu do Francouzského institutu na Le Dernier Cri a do Řehoře Samsy na Nikkarina, tak doufám že tam někoho z Vás potkám, plantážníci.
Já to vidím na železného oře Comenia, tzn. 13:54 na hlaváku. Asi bych se šel mrknout do toho Nodu, něco nakoupit, dát si pivko, pozdravit se a pak by se vidělo co jak;-)
Takze vazeni, jak se domluvime na sobotu? V kolik a kdopak? Jde mi predevsim o mimoprazske, jestli tady uz budu diky spojum nastoupeni treba odpoledne, tak jestli by nechteli jeste pred komiksfestem zajit na obed nebo tak neco.

Mne zajima:

17:00 Nick Abadzis – britský kreslíř osobně představí album Lajka, za které obdržel Eisner Award + autogramiáda
18:00 Max Andersson – přednáška švédského punkáče z Berlína + autogramiáda nového alba Bosenský plackopes

Coz je docela skoda, protoze Max se zrovna krizi s predstavenim se7en a jak vime, tak tyhle casy se jiste nepodari udrzet, tak ani MdS ani nestihnu:).

Jinac pocitam s tim, ze Kapisovi, Slainovi a Andremu prinesu balicky, co se za posledni dva mesice u me pro ne nashromazdily.
AZTeck: to jako ani do Liberce nedorazíš?

Zack: tys jí chtěl z povzdálí pozorovat ..... já chtěl jen vědět, z jakého důvodu;-)
AZTeck: HaHa. To že nemám potřebu se vyjadřovat ještě neznamená, že už nežiju. Vím, je to zvláštní, když mlčím :) Ale sleduji vás od rána.
No jak se zdá, tak lov byl i tak úspěšný. Draco nobilis je zatím nezvěstná :)
Draco nobilis, yama: Ja se nakonec rozhodl, ze mi bude jinde lip. Nic osobniho :)
yama: Děkuju za výtečnou zprávu ! Odpanikařen. :---)
Woffce: Náklad Brutta je kolem 700ks. Včera byl křest a autogramiáda bude příští sobotu. Myslím, že nemusíš panikařit :)
Woffecko, kdybys byvala napsala vcera, tak uz "Brutto" mas a mozna i podepsane od autoru. Takhle te mozna spasi slecna yama.
MUSÍM zkusit malý výkřik do tmy :---): Pokud by byla edice "Brutta" móóóc limitovaná, byl by kdokoli se vztahem ke skopu ochoten zakoupit mi 1 výtisk ? Oplatím v sobotu... Možná panikařím, ale lepčí hysterák s výtiskem než aserťák bez... :---)