Aaaaach jo... tak mate kliku, nebudu besnej jako Slaine pri svem zachvatu, budu klidni jako beranek. Barman vcera, nevim z jakeho popudu, vytahl lahev Tullamore Dew a to nemel tak uplne delat. Jeden panak je proste malo...
to Draco nobilis: cukyni netreba, ja napriklad vim naprosto presne, co to znamena 68cm... pac vcera jsem hrebelcoval sveho kone.
Draco no v tomhle případě i nějaké bylinky sice je prvda že je to totálně černé jak uhlí.ale je to dobré .Občas si jentak cvaknu.Na neva.Držím palce aby ses uzdravila .Jo a mimochodem Zoner Press připravuje k vydání komiksové provedení Neuvěřitelný příběh Benjamina Butna.Sory pokud sem to napsal blbě ale loni to šlo jako film.
Teď jsem mluvil s CC a Hellboy přijede až zítra. Takže v sobotu s ním popijeme. DEGu mám vzít ty booky co prodávám? Já abych to netáhnul zbatečně. Pivní MdS
to Slaine: tak to moc rad slysim:). Az budes v Praze, tak volej... no a ja zitra misto hospodky zajdu do Caslavsky pro nejaky comicsy a na UP do kina:).
Nebo se chces v Caslavsky stavit v SO? Maji otevreno do 13:00. Kdyz teda chces behat po pamatkach, tak zacit legendarni Caslavkou neni spatna idea.
DEmnoG: Potvrzuju ucast a timto si teda s dovolenim rezervuju u tebe luzko a tvou milou spolecnost :). Videl bych to na prijezd v sobotu mezi 11 a 12 hodinou, to jeste upresnim.
ad Hellboy: Dnes jedu do CC pro Se7en na korektury, takže tam ty Hellboye vezmu. Sleva nějaká bude. Beru měkkou+tvrdou sobě a 2ks pro DEmnoGa a Kapise. Nestihám to do banky, takže finance jsou omezeny. Hellboyovský MdS
krvinka56: Já nepiju tvrdý alkohol, takže panáky nečekej. Asi tak nad tři piva a jednu láhev vína mám nesnášenlivost alkoholu a utíkám uctívat porcelánového boha.. Není tedy obav, že bych se neovládla. A jakou zábavu čekáš od člověka, co jí od úterka jen suchary? dnes ráno jsem do sebe nasoukala půlku suchý housky a připadala jsem si jako hrdina. Asi jako Sláine(čti Slónči), když porazí strach...
Jo a ukecanost si nepleťte se zábavností, ať nejste zklamaní :o)
No má účast je už na 99% jistá sice budu ospalej po 12 ti hodinové smněně ktrá mi končí okolo půl dvanácté večer ale těším se .
Draco he zajímavé tvrzení které tě po pár panácích opustí.Přiznám se já pití taky nedám moc zabrat jednak ho můžu pořád a druhak mne čeká v neděli obdobná smněna jako v pátek.A je jasný že budeš taky vůdkyní zábavy co?
Tak kdo všechno půjde v tu sobotu? Už se těším na přdstavování- ahoj, já jsem Kapis, ale vlastně se jmenuje Zdeněk apod...
Jinak nemoc jsem úspěšně vyléčila, zdá se, jen jsem na dietě suchary-voda, tak se asi s Váma moc nerozšoupnu.
MdS: Bez předchozí domluvy bych nic nekupoval. Psal jsi, že to u tebe není 100% jistý. Já mám času dost a zítra pojedu kolem. Dva kusy navíc pro DEmnoGa a Kapise nebudou problém.
BTW proč tu pořád visí info o srazu z konce minulýho roku? :-)
Já bych možná mohl někomu Hellboye vzít, ale nevím jak na tom budu s hotovostí. Viděl bych to na jeden, maximálně dva kusy. Taky si tam půjdu jednoho ulovit.
4 DEmnoG: Přítelkyně neřídí a i kdyby řídila, tak do služebního Trafficu Passangera bych jí nepustil. Trošku osmimístná krabice. Toho Hellboye zkusím, ale neslibuju na 100%, páč nevím, jak se dostanu z práce. Pracovní MdS
DEmnoG: do soboty mě to myslím přejde. Já jaksi doufala, že mi budete vysílat pozitivní energii, abych se rychleji normalizovala. Jinak prodýchávání a čištění čaker už mám za sebou s matkou, pravící, že i mě by jóga prospěla... S nádechem Slunce, výdech, prodlužuj co nejvíc a myslí na to jak vše špatné dostáváš z těla ven... Přestala mě bolet hlava a vystoupla mi teplota. Asi nějaká mrcha infekce. Že by prasečí chřipka? Ale vzhledem k tomu, že sedím u compu a "relativně" vtipkuji, zdá se, že na umření ještě nejsem.
A číšnice pod míru netočí, nebo se to odpouští podle velikosti výplně výstřihu?
Nebude problem damy, piva a jine dobrutky U gambace roznaseji zeny a jestli mohu posoudit, tak je spis zajimaji chlapy nez zensky:).
to Draco nobilis: a heleme se, co to vidi oko me? Vidi hezky zaklad na "jsem nemocna, neprijdu". Nemoc je psychicka zalezitost, vycisti si cakry a budes v pohode... hlavne spravne dychat!
to MdS: uvidime, co budes rikat po par hodinach... mozna neni spatna idea nechat ridit pritulkyni, od ceho ji jinak mas:). Btw napada me, jestli bys nebyl hodny kluk a nestavil se v CC, kde bys mi vzal v tuhe vazbe noveho Hellboye? Samosebou v SO zaplatim a prihodim pivo. Ja to proste do CC v jejich oteviraci dobe pres tyden nestiham:(.
yama: Nějak mi to nemyslí, co je áčko? A číšníci se ničit musí! Verbež jedna ošidná! (tímto se omlouvám všem číšníkům,co sbírají komiksy a netočí pod míru).
A jestli budu mít dál teplotu, místo bikin si vezmu mokrej hadr na hlavu.
DN: Jestli Ti to bude kecat tak, jak píšeš, myslím, že platit nebude muset nikdo, protože pana číšníka absolutně zničíš :-) Takže se koukej vypotit, ať v sobotu nemáš áčko.
yama: Že by tak oslnivá krása? Jako oidupus prozřící svůj děsivý čin se raději oslepí, tak číšník spatřivše nejkrásnější ženu svého života, která je pro něj však bytostně nedostupná(nejspíš proto, že on nenávidí komiksy), raději zničí svůj zrak, by mu žádná z krás tohoto světa nepřipomínala onu oslnivou, zářivou... yamu.
Komiksákům se nestane nic, protože ani nejkrásnější žena světa se nevyrovná těm nakresleným.
A zaplatit budeš muset, protože jim ten slepec bude nosit špatný drinky(kofolu místo piva apod.).
Berte s rezervou, mám 38 stupňů. Celsia, nikoliv Fahrenheita(to by bylo, kdybych v týhle teplotě přispívala...ach).Takže pevně doufám, že se do soboty uzdravím a nějak se k Vám doplazím.
Vazeni, rezervace probehla, kdyz vejdete do hospudky dolu po schodech, tak po leve strane budete videt bar, po prave strane je dalsi mistnost, kde je TV. No a v teto mistnosti je po leve strane je elkovy stul (jeden velkej a jeden malej), ktery je nas. A vedle nej je fotbalek, jestli bude mit nekdo zajem.
Rezervace je tedy: 29.08. od 16:00
to Draco nobilis: kdyz budes v hawaii, takze bikiny, tak dostanes drink zdarma:).