No to teda byla divočina. Kozy ven a šukačky na stole, toho bych se nenadál:-) Nové, čerstvé dívčí osazenstvo přeqapilo;-) Mám vyfocený i účet, který po odchodu DEmnoG crew zůstal z větší části neproškrtán. Ještě, že se aspoň Pampelišáček v total kómatu vrátil a zaplatil deset piv :-D Nechal jsem tam zbytek obsahu peněženky, ale zdaleko to nestačilo. Ještě, že to tam znáte a paní výčepní to nějak nechala, že se to pořeší:-0 ale říkala, že ten brýlatý, uřvaný (asi tak tušíte, kdo to mohl být) zaplatil jen 4 piva, i když jich v rychlém sledu naklopil aspoň 9! A toho, kdyby viděla přítelkyně, co tam vyváděl to by bylo teprv rodeo :-D
AZTeck: nejslušnější klučina jsem byl, nakonec jsem tam zůstal z nekomiksovým osazenstvem a vedl za pochodu spící přítelkyni domů :-)
No jak říkám morééé pyčo vyvedená akce jak cyp :-)
No já si všimla, že jak jsi Mazkýze držela pod krkem a on se začal bránit, tak v domnění, že ten chlap vedle něj je DEmnoG, se mi zaťal do stehna. Dneska těch pět modřin celkem bolí. Ale to jen naokraj k nudnému večeru.
Nekecej, Markýzi, mezi tou tvojí záplavou vulgarit si nikdo nemohl všimnout ničeho, co bych dělala nebo řekla. Říkám ničeho. A máš štěstí, že jsem teprv opět vstala, jinak bych tě zase chytla pod krkem. Ne, že by se něco takovýho stalo. Jak říkám, nic zajímavýho se nedělo.
Včera celkem dobrá akce. Netušil jsem, že někdo může bejt ještě ostřejší a divočejší než mužské osazenstvo Comics Ultrazzz. No, Draco Nobilis nám to dokázala. Více v chystaném reportu. Popivní MdS
mno kdybych nemel brutalni kocovinu, byla by to krasna cesta. Rozvaluju se na dvou sedadlech a obsluhuje krasna stevardka Kristynka v cernych tangach... Joojo:)
to Woffce: krasny zachvat grafomanie... vtipne. Pane Woffce, pobavil jste me. A mas kliku, ze se pro tebe dnes do Liberce nedojedu a neunesu te do Prahy na pivo. Takze se muzes v klidku aklimatizovat.
DEmnoG (reaguju jen zdánlivě mimo mísu - po týdnu, totiž): Neustále podezříván, osočován, napadán a šikanován, pronásledován, očerňován, shazován a systematicky decimován, ukřivďován, hanoben, zraňován a deprimován """"Woffečka"""" přesto odpovídá: Byl jsem i s další bagáží naložen a odvezen v So 22.8. chvíli po třetí odpolední - a až doteď kompjůtrů prost. A i přes křivdy a demnogo......:---) totiž demagogie veškeré (i zážitky mnohé týdenní ve Švýcarsku, byť Českém) zas rád tu. Doma. Z torturisty Beránka opět KYBERánkem v tomto našem útulném virtuálním domku........uch.....káááp.... (Ne, to nepláču.... To jen déšť.....) :---)))
Jo, a: Ne, OPRAVDU to dnes do té vaší velké hlavní obce nezvládnu zajet - k mé veliké lítosti (a vaší ještě větší škodě :---))) ). Po všech těch "Šutrovicích" a "Stromovech" mám problém se asimilovat i v tomdle pidiLiberci...
Kapis: Shodou okolností jsem to teďka nedávno četl a můžu jen doporučit. Krátké, uzavřené a hodně temné detektivní příběhy volně pospojované hlavními postavami a prostředím - výborná atmosféra a skvěle vypointované morbidné policejní historky...
to Slaine: mne prislo, ze jsi nejakej zmatenej v casove posunutej. Jinac se behanim po pamatkach neni problem, spani u me taky ne, cili mi dej nejak do patku vedet, ejstli v SO prijedes nebo ne. Pac jestli ano, tak se budu v patek budu setrit a nepujdu pit. Coz je vyzva pro ostatni, pac tim padem budu v sobotu pri chuti a besnej.
to Kapis: jestli muzes, vezmi Andremu Artemise, prevezmu a zaplatim.
ajooo nevim proc, ale nejak jsem si to poplet a myslel, ze ta hromadnejsi party byla uz ted a pristi tyden budem davat jen romantiku ve dvou :)) tak supr... no docela rad bych to spojil s necim prohlizecim, abych neprijel jen na pivo :)). Spis bych to videl na sobotu nekdy kolem poledniho treba, ale jeste dam vedet :). Dikec
to Slaine: kdepak, pivo s comicsarema je az 29. srpna, cili pristi sobotu. A estli stojis a chozeni po Praze, tak neni problem, cas mit budu. Pripadne muzes klidne prijet uz v patek. Jak je ctena libost.
Já mám záblesk z půl čtvrté, jak mě milá nasraně vede domů.....ale číslo na tebe Slaine nemám, takže já jsem tež nevinný, i když ty vlastně víš, kdo to byl :-)
DEmnoG: Pockej, dyt ste meli razit s Kapisem, Markyzem, Andraste a spol no ne? :) supr, tak to ja bych si udelal i vylet :) Mel bys treba cas aj na nejaky povodeni po prazskych zajimavostech (pamatky, hospody, priroda, cokoliv :)) behem dne (odpo)? :)
to Slaine: tak ono neni nic divneho na tom, ze jsem vcera byl na pivu, pac kamarad se zenil a byl patek. To je jako kdybys rekl "rano vyslo slunce". Na tom neni nic divneho. Z lidi, ktere znas tam byl jen Andre a o telefonovani nic netusim. Kazdopadne jsem si tam dal 3-4 panaky tullamore, a pac byla zdarma, tak slecna za barem kaslala na mnozstvi, cili kazdej panak byl doublovanej a mala smrt vedomi si pro me prisla uz kolem pulnoci.
Ve finale jsem se potacel v Pocernicich a zaufale se snazil nekde najit taxika. Dopadlo to tak, ze jsem se probudil doma, ale jak jse se sem dostal netusim. Hrdej jsem na to, ze jsem nic neztratil:).
Co se tyce pristi soboty, tak proc pises "kdyby to stale platilo"? Ono to stale plati, takze prijed.
to Woffce: nemas byt nahodou na dovoleny? Jako kdyz se uz clovek vymlouva, tak si musi davat pozor Woffecko:).
Slaine: Neodpovídaj, co ? Nemůžou ani: Kapis je v cele předběžnýho zadržení, MdS maže veškerou korespondenci, která ho s ním spojuje, andre přemýšlí, kde se vzal na košickým nádraží, a DEmnoG sedí před kompem, a neví jak ti to všechno šetrně sdělit. Proto.
vasek: A co-nedostanu nic, co nechci? Co se týče komiksů, ty co chci, mám v profilu. A to, že jsem si v šesti letech naplánovala osmiletý gympl a pak biologii a zatím mi to vychází i s průměrem lehce nad jedna celá pro mě znamená, že co chci a snažím se o to, tak dostanu. Samosebou, chtít soukromý letadlo, oslnivou kariéru či vzít si miliardáře je možná zajímavý, ale já mám jen realistické a přízemní sny... A ty se s trochou snahy vyplnit dají...
AZTeck: Mě nejvíc voní knihy od Crwe a BBartu v pevné vazbě.
Kapis, DEmnoG: Tak to po sobě čtu, a mám potřebu svůj báječnej vtip dovysvětlit: Zítra djíždím s chotí na dovolenou. By nebyla mýlka... (Nějak se v těch svých výmluvách ztrácím, no... :---))
Draco Nobilis se tady přestane holedbat. Ve dvaceti letech neexistuje "dostanu všechno, co chci". V tomhle věku bych Ti věřil tak akorát "nevím co chci, ale nakonec to dostanu." :)
A jinak když jsme u toho, co komu visí na stěně. Tak já mám prosím kalendář z roku 2007 otočenej na první straně. Nějaký nádraží vod Moneta. Ne že by se mi ten obázek ňák extra líbil. Pak už jsem prostě byl línej to sundavat.
Draco nobilis: tebe by si mohli vzít islámští fanatici jako názorný příklad západní zvrácenosti. Už ani ta deflorace není jak se zdá výlučně mužskou doménou. Svět se musí očividně resetovat :-)
Nejlepší čichovo-opojný zážitek zažívám u starých Crwí tisknutých poctivou tiskařskou černí. Ty nové už z tohoto pohledu nestojí za nic. Jenom toxický inkoust. Tfujtajbls :-(
Hele a Take That měli aspoň jednoho dobrýho člena-Robbie Williamse. Má pěkný klipy, když už nic. I když... Sakra, ta muzika... To jsou takový nasládlý nebeský kryptóny, jak bych řekla, žít v Neopolis. Jako srát cukrovou vatu, dámy prominou.
DEmnoG: To já asi takhle nikdy nedopadnu. Já si kupuju komiksy až po tom, co je v knihkupectví přečtu... Za čas se vrátím, vezmu nerozbalený nepoškozený a neošahaný kus a ten si koupím.
A kupuju jen to, co se mi líbí, takže M(a)rvel u mě nemá šanci. Stejně jako spousta ostatních.
Holt ty jsi sběratel kvantitativní, já kvalitativní...
Nemusím mít všecko, ale musím mít všecko, co chci. A nakonec to dostanu. Ale to už jsem jinde než u komiksů.
Kapis, DEmnoG: Rád bych, rád - VELMI rád, ale.... (co tak narychlo vymyslet....?..)....jó!: Od zítřka jsem 9 dní na detoxu. Manželka tomu ovšem říká "dovolená". A: N E K E C Á M , páni ! N E K E C Á M ! ! ! :---)))
O to víc nabyde těšení na Komiksfest - tam se už nevymluvím, tam BUDU... :-)
DEmnog: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to mnohé vysvětluje;-):-D:-D
už se holky a kluci na Vás moc těším, i když se asi nezdržím závratně dlouho. Škoda andreho.........a co ty Woffce? Nechceš nahradit absenci na Crweconu? kterýžto čas si trávil svou nejoblíbenější činností - shoppováním a trapně si to maskoval za nějaké fiktivní koncerty;-)
to Draco nobilis: jake to krasne casy, s nostalgickym sklebem na ne vzpominam. Casy, kdy jsem se treba i tesil na to, ze neco vyjde a sledoval jsem, v kterem knihkupectvi bude book nejdrive, abych si ho mohl jit za usetreny peniz koupit, zhltnou a dat do knihovny na predem pripravene misto.
Ted uz jednou za mesic/dva nakoupim, pridam na kupicku neprectenych, a az je nekdy prectu, tak zjistim, ze od minule uz nemam v knihovne misto... tak si reknu, ze bych si mel najit cas a knihovnu poradne srovnat. Coz mi trva tak rok. A po srovanany po pul roce uz zase neni kam davat.
Kde ty lonske snehy jsou? Asi v dobe, kdy holky, kterym bylo v roce 2003 14nact byly na me mlade:)
Kapis: Hm, hm... Já mám v nejvyšší polici sešity (crew, aargh, zkrat, pot, xxx atd..), českou tvorbu, loba a batmana plus supermana, o polici níž nezávislý komiks a grafický román a pod tím preachera, sandmana, moora atd... Hezkej pohled, barevně i obsahově vyvážený a stále se rozrůstající... Taky ráda přeskupuju, když se jedna police naplní a je třeba hledat nové místo, musí jít beletrie starnou do ostatních knihoven... Sranda je,že vedle komiksů v druhé knihovně,ale ve stejné výšce mám vědeckou a chovatelskou literaturu. Holt moje priority jsou zatím jasný.
Kapis zajimavé že už sem toho Donžona vyděl v jednom knihkupectví na Andělu.A přitom to mají ještě v připravujeme.
MdS jo budeš mít pravdu přiznávám že čeština nepatřila k mým oblíbeným předmětů.Hlavně slohové práce.Jo dyktáty to bylo něco jiného.Jo a má účast je již z 90% jistá
DN: No mám v poličce trochu rezervu pro Sandmany, ale jak booky přibývají, nebojím se je přeskupovat, ostatně to je docela taky oblíbená činnost, hrabat se v knihovně (a prohlížet si ji, i když ji znám;-)). Momentálně to mám spíš tématicky - lehčí čtení je tak nějak pohromadě a ty pro mně významnější věci (Moore, Hellboy, Sandman, Ott, Sin City, Corrigan, McCloud, atd.....) držím taky u sebe. Pak to jsou hromady sešitů a starších věcí (Saudci, 4lístky, fanziny, atd....asi 5 hromad) bokem, na to by byly fajn nějaké pěkné krabice..........
...myslím, že to není nezdravé, taková milá úchylka - pokud nepotřebuješ Thorovo kladivo a plakát s Batmanem nad postelí, aby ses udělala, taxi myslím, že to není třeba řešit;-)
Kapis: A taky má u tebe každý svoje místo, ještě než ho koupíš? Někdy mi na ten který zůstává prázdná kolonka pěkně dlouho, podle finanční situace... A k tomu deflorování-je to takový lehce perverzní a nikdo mi nesebere ten šťastnej výraz z tváře, když to dělám...
Tak mě napadá, že mám ke komiksům jakýsi druh sexuálního vztahu. Není to takové lehce nezdravé? Nějaký adept na adaptování Freuda by se nenašel?
Kapis: Tak to já mám ráda knihy. Už pro ten pocit při listování.
Ale co je na tom nejlepší? Jak jsou nové komiksy zabalené ve foliích, tak tu folii vždycky brutálně roztrhnu a připadám si, jako bych tu knihu odpaňovala... Pak zabořím nos mezi její stránky a nadechnu se tý vůně novosti... A pak ji jako první přečtu a tím je má,náleží mi a nikdo už s ní nenaváže takový vztah jako já. Tak to je podle mě sběratelství.
Hele to pivo bysme mohli udělat trochu oficiálnějš. Páč očekávám i slušný lidi, právě jsem zlomil Andraste s přítelem (smůla Sláine :p ). Něco vymyslím, hodím to během dneška na stránky a DEmnoGa jako svého arcišuka pověřuji zajistit U Gambáče rezervaci. Pivocomicsový MdS
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.