Solanin je od autora Punpuna, je to dospělejší věc. Mohu jen doporučit. Celkem depresivní manga, rozhodně to mání žádný Gantz, Titáni, FMA nebo OPM. já to mám v jedné knize, předpokládám že to takhle vydá i Egmont
Zdravím, na instagramovém profilu instageek_cz právě probíhá soutěž o novinku z řady Legendy DC Batman: Černé zrcadlo. Tak když budete chtít zkusit štěstí, dejte follow a zúčastněte se, díky!:)
Darker terminy ještě přímo nejsou, je to rozmezí 22 a 23 takže tak, jsou ještě věci které do toho možná vstoupí. Každopádně bylo řečeno že snad už v lednu přijde Cesta kostí
K Mighty Boys:
Tituly v edičáku vypadají za mě zajímavě všechny. Vkus na komiksy cyboyovi vytknout nikdo nemůže, to měl vždycky dobrý a má načteno, jak málokdo.
Co mě ale hned napadlo a zmíněno nebylo, jestli se opustí model ze Startovače a přejde se na normální vydavatelský model a jestli oznámí, kdy co vyjde (aspoň čtvrtletí) a budou se tyto termíny dodržovat. To mě popravdě zajímá mnohem víc než, co vyjde.
Tak dokud bude prostor pro oprávněné vtipy a kritiku Mighty Boys, tak jen nezmizí :) A když někdo bojoval rok s jednou knížkou a pak jich oznámí hned devět, to pozvedne nejedno obočí ;)
Fry už není autorský komplet ale některé věci jsou kraťasy a jiné celé série kV jednom viz letter 44, Postal ale není to autorský komplet více různých komiksů jednoho autora
Takže MB ohlásili
1. Road of Bones
2. Kill Lock
3. Letter 44
4. Postal
5. Think Tank
6. The Tithe
7. Sea of sorrow
8. Od netvora ke cyberpunku - nekomiksová věc
9. Echoes
Máš pravdu na BB art jsem zapomněl. S tím čtvrtkem to bylo letos jedno. Vstupné je stejné pro každý den, vyjma neděle. Ještě jedna výhoda pro čtvrtek je, že Ti za pultem jsou usměvaví, příjemní a plní elánu. V sobotu odpo jsou za pultem už jen odolní držáci :-) - v podstatě jako na každém veletrhu.
robur31: Ve čtvrtek není úplně den pro veřejnost, to chodí hlavně knihovny a školy. Plnější to bývá až pátek, sobota. Neděle už zase moc ne, ale to je jen poloviční den a často jsou u některých slevy navíc, aby se se zbytkem netahali zpátky ;). BB/CP má klasicky slevy nad 30 jako každý rok, jen to nemá procentuálně, ale klasikou 3 za 2. Letos je to taky možná poslední rok, kdy je Svět knihy na Holešovickém výstavišti - nadchází čas rekonstrukce hlavních sálů na pár let... ;)
Heartlet ani jsem nevěděl, že už to mají skladem.Dík za info.
Ptal jsem se před nějakým časem a nesleduji to.
Právě jsem si na to vzpomněl dnes, když jsem viděl tu nesmslnou cenu na komiksbazar.
Svět knihy 21:
mínusy - nutnost prokázání dezinfekčnosti, roušky, vstup 140 kč, celkově se mi SK zdál o něco menší než předloni.
plusy - Vybíral, host Francie, výstava Zahrada, Argo, stánky menších nakladatelů, audiostánky, málo lidí.
Pokud jdete s pocitem, že návštěva se musí zaplatit, tak si vemte hodně peněz:-) Třeba tam seženete něco, co Vám ten pocit navodí. Ediční plány asi krapet poznamenal nedostatek papíru, musíte dobře hledat. Na přeplněné stoly s EP a dalšími benefity prostě zapomeňte. Slevy nic moc, něco přes 30 jsem našel jen u Vybírala a Arga. Na webu se většina titulů pořídí výhodněji.
Za mne to byl ale celkem podařený podvečer. Rozhodně jsem neodcházel zklamaný. Ukázka knih z Francie je zdařilá (velké množství nových komiksů). Takové malé fr. knihkupectví. Když budete hodní, dostanete zde katalog výběru fr. komiksů za rok 2020.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.