Realne, neda. Az si to budou udrzovat nakladatele, mozna. Jinak je to ciste komunitou udrzovany seznam drbu, o kterych ty treba nevidis nikde zminku, ale v ruznych diskuzich (vcetne tady u Providence :) tim zila komunita tyden :) A pak to Argo zarizlo. Takze dik za pripomenuti, z kalendare to zatim smazu.
Dá sa do kalendára o nasledujúcich vydaniach doplniť aj info o vydavateľovi, prípadne web stránku odkiaľ sa informácia o vydaní zobrala? 22.10. má vyjsť Providence v druhom vydaní a nikde som o tom nevidel zmienku..
pro editory: Album "Komiksový výběr Spider-Man #028: Inferno" neobsahuje sešit "Peter Parker, Spider-Man (Vol. 1) #146" jak je uvedeno na obálce, ale "Spectacular Spider-Man (Vol. 1) 146". Uvnitř knihy už to mají správně.
Nova verze by mela byt do konce roku. Z tech hlavnich oblasti chybi uz jen sbirka, kde sem se ted trochu zasek nad tim, jak to vlastne udelat, protoze jak je to ted, s tim filtrovanim, je to zbytecne slozity. Ale jinak jsem vcelku realisticky presvedceny, ze to do konce roku bude.
trudos: romita, 43ku pryc jsem opravil, u toho dne navic mi prijde, ze to tam v poznamce vidim i kdyz bez podtitulu, tak to necham na Frye nebo Toea, at to pripadne s tebou doladi. Diky moc.
K Ultimátní komiksový komplet #063: Marvel Knights Spider-Man: Dolů mezi mrtvé:
Má uvedeno 160 stran, stejně jako Komiksový výběr Spider-Man #014: Dolů mezi mrtvé, ve kterém jsou ale o dvě čísla víc. I v komentářích někdo píše, že to 160 stran určitě nemá. Viděl bych to na stejný počet stránek jako Ultimátní komiksový komplet #064: Marvel Knights - Spider-man: Jed - 112 stran.
pro adminy: A dnes naposledy, album "Komiksový výběr Spider-Man #025: Jen o den víc" obsahuje ještě příběhy:
- The Amazing Spider-Man 42: Zrození superhrdiny!
- The Amazing Spider-Man 43: Rhinovo řádění!
- Untold Tales of Spider-Man 16: Kluk od vedle
pro adminy: A ještě jedna chybka - u alba "Ultimátní komiksový komplet #090: The Amazing Spider-Man: Konec Spider-Mana" je milně uvedeno v obsahu číslo Amazing Spider-Man 43. Kniha ve skutečnosti obsahuje sešity 44-50, přičemž tak je to uvedeno i na obálce.
pro adminy: Chybička se vloudila. John Romita mezi kreslíři u alba "Komiksový výběr Spider-Man #025: Jen o den" víc je ten starší, ne mladší. Jde o autora Amazing Spider-Man 42 a 43.
Ahoj, nějak mi hapruje editace ve sbírce "Ostatní", kam si zapisuju zahraniční komiksy. Konkrétně mi nejde určitý titul ze sbírky odstranit. Promazal jsem na řádku poznámku, smazal rok, původ i název a nemám jej označený jako "MAM" a přesto tam pořad ten řádek i po aktualizaci či zpětném přihlášení zůstává. Dělám něco špatně? Dík za odpověď...
trudoš: Probereme to, ale za mě ne. Neměli by tu imho být ani Zlouni. Jsou to dětské knížky s obrázky a popisnými texty, které jen nejsou tolik zarovnané v paragrafu jako kdysi, ale moderně volně ložené okolo...
pro editora: Zdravím, asi někomu ujela ruka při zapisování titulu "DC komiksový komplet #094: Mladí Titání: Návrat Donny Troyové". Titáni mají být s krátkým i na konci. Chybka v názvu je pak i v anotaci.
pro editory: Album "Komiksový výběr Spider-Man #023: Zpátky v černé" obsahuje ještě příběhy "The Last Temptation of Eddie Brock" (The Sensational Spider-Man (vol. 2) 38-39) a "The Book of Peter" (The Sensational Spider-Man (vol. 2) 40), které sice v tiráži zmíněné nejsou, ale jsou dostatečně samostatné, aby si zde v obsahu zasloužili být uvedeny. Minimálně to Poslední pokušení Eddieho Brocka (v knize nepřeloženo, vycházím z překladu google translatora) stojí za to.
Skot: Dík za info - počítám je to to samé co vyšlo v pevných deskách? Určitě je to sešit a nemá to hřbet? 100 stran už je na skobu dost. Nevíš náhodou rozměr? Jinak nahazuju...
25.6.20 vyšel jako Časostroj speciál Inspektor Hopkins zasahuje napsal a nakreslil Honza Smolík, sešitové vydání komiksu z roku 2018 vydal Extra Publishing Brno Bubeníčkova 9 61500 Brno Volně dostupné v trafikách. Prosím o prověření do databáze Díky Skot