* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

vasek, andre, neutrino: Nebylo, protoze se nevybira nejlepsi scenarista, ale scenar. V nominacich nebyla zadna tlacenice, tyhle tri comicsy to vydrtili naprosto spolehlive. Uz v nominacich byli lidi, kteri specialne dali tri body druhemu dilu, nekteri naopak.

willis: ehm :)
ano ano, to je ta obálka :D Chytrému napověz, ...
blackJag: zkus kliknout na aktualizaci stránky s tím Asterixem.
Théseuse nemám, pošli.
AZTec: díval jsem se a přijde mi, že rok se změnil ( jak si říkal ), ale obálka zůstala z drůhého vydání :-)

A toho Théseuse máte ( Ty osobně nebo jiný z Velkých ) nebo mám poslat sken a info? ...to bych se taky nahledal :D
blackJag: obálka opravena, rok opraven. Co se týče roku vydání, tak konkrétně u Asterixe je někdy problém s uvedeným rokem vydání a skutečným (fyzickým) vydáním.
Théseus tady není, ale hledat můžeš dál :)
Asterix a Caesarův vavřínový věnec (3. vydání), tedy Asterix VIII, má v databázi stejnou obálku jako druhé vydání, co se ale dívám na svůj výtisk, tak to tak určitě není ( chybí logo v pravé dolním rohu, oránžový podklad je natažený skoro až po horní okraj ). Navíc u mého je rok vydání 2004.

Chybí mi tu komiks Théseus. Klasický příběh řecké mytologie zpracovaný Františkem Honzákem a Pavlem Augustou, kreslený Václavem Kabátem vydal Albatros v roce 1991. Nebo jsem blbě hledal?
ještě taková drobná chybka .. hlasování probíhá do 31.4.2008 ? :)
Taky souhlasím s vaškem, vypadá to dost divně.
To je pravda, kdyby to byly uzavřený příběhy, tak je to něco jinýho, ale takhle? To by býval mohl Grus rozdělit 1a2 do dvou dílů a už by byl úplně bez konkurence:)
Fabularasa: Hele možná jsem kverulant, jo... ale nebylo by dobrý spojit volemana 1 a 2 do souhrnného podnázvu Voleman? To, že Jirka Grus v některejch kategoriích konkuruje sám sobě mi přijde lehce nablblý.
1) by se do nominační tlačenice mohl vejít i nějaký jiný titul, takhle už vidím ty lidičky, jak nad tím seděj a přemejšlej, jestli se jim víc líbila Volemanova jednička nebo dvojka.
2) Jo jasně, Zack najde třista padesát osm a půl důvodu, proč to tak nejde. Takže se předem omlouvám za cokoli, co jsem kdy řekl :o)
brkowycz: otázkou je, zda se jedná o oficiální publikaci, nebo jenom nějaký dovoz z ústředí te církve netknutým domorodcům v ČR. Každopádně já to nemám, takže to nemůžu posoudit ani vložit. Máš možnost oskenovat obálku, případně poslat nějaké bližší údaje o vydání (pokud jsou uvedena). Díky.
Hlasovani spusteno, zkuste to nekdo a chyby hned hlaste, at to zas nemusim opravovat v pulce hlasovani, dik :)
Xeelee: Iran pridan, dik za pripomenuti, oni uz to po mne chteli admini nejaky ten patek zpatky :)
Já mám návrh. Je to sice debilita, ale určitě to tady někdo bude znát. Je to "comics" NEMILOVANÝ. Rozdávali to sice nějaký ty svědci a lidé z církve, ale myslím že comics to je. Má to dokonce 21 stran. Normálně okýnka, bubliny, lehce nadprůměrná kresba...
Já tím ale chci říct že se pořadí neustále mění. A Já čuměl dobře! Za tu dobu co si hledal písmenka na klávesnici se už pořadí změnilo.
Tohle si hosi reste jinde :)
Tak to si piš, že jsem byl třináctej před andrem. Blbě vidíš. Navíc za poslední měsíc se moje "13" pozice nezměnila. Nejdřív se dvakrát koukni, než něco napíšeš. Jinak od tohoto víkendu mám číslo 14. Pořadnický MdS
MdS - Vidíš, teď jsi už 14 a vsadím se že se to ještě mnohokrát změní.
MdS - Teď už možná jo, ale jsem si jistej že předtím ne ;-)
velkejsef: muzes udelat screenshot a poslat mi ho na mail? Ja nic takovyho neprogramoval, samo se to neudela, tak by me zajimalo, co a kdo se te to vlastne pta :)
Už jsem se tu zorientoval :-)
4 velkejsef: Andre je 14. Šťastnou třináctku mám já ty šťourale. Páteční MdS
Přidejte prosím Írán do nabídky zemí - Marjane Satrapi - série Persepolis
Potvrďte prosím, pro kterého uživatele chcete změnit heslo. A přitom s heslem vůbec nemanipuluju.
A jak se te to prosim te pta? Hlas v hlave? A chce abys obetovat svyho krecka?
Zack - Takže to nejni normální :)
Když chci udělat jakoukoliv změnu v profilu. Vždycky se mě to zeptá jakýmu uživatelovi chci změnit heslo (jsou tam dva uživatelé - velkejsef a velkejsef :) ). Dělá to ještě někomu?
Protoze ma tuhle cast sbirky neverejnou.
Proč Andre nemá v ´´mám´´ nic a je 13.?
Aha, čerstvě přidáno, já už měl strach, že jsem totálně slepej:) Dík
tak uz ho netrap, proboha :)
andre: řešení tohoto problému je v něčem jiném :)
AZTecK: počkej, takže to tady je a akorát to ve vyhledávači nemohu najít?
andre: ne, to není možné :-)
Je možný, že tady nemohu najít "Čtyřlístek: Tajemství Atlantidy" ???
Vyslo to jako priloha v ABC, pokud me pamet neklame... Takze - sorry, nekvalifikovalo se. :-)
Našel jsem doma komiks, který není v db. Jmenuje se: "Tajemství staré čistírny", scénář: "Tom. Just" a kreslil "L. Páv" a má 20 stran. Jinak nic dalšího na něm není a proto nevím nebyl-li přílohou nějakého časopisu.
Chtěl jsem se jenom omluvit, u Vycházejících hvězd od Straczynského mi ujela ruka a omylem jsem místo 80% dal 8%... je to přece jenom comics na trochu větší úrovni takže když se najde nějakej administrátor kterej tenhle kiks smaže, budu jenom rád :-)
... a ja porad nemam cas, jinak bys ho uz mel :)
Zack: tak jsem tu zas, blíží se poslední víkend před uzavírkou FR, tudíž tě opětovně uháním o ten seznam.
sem nemel cas, danove priznani a tak :)
Zack: nechci tě honit, ale čas běží a stále jsem zde neobjevil ten slíbený "nominační" seznam!
Ale to si hosi uz vyreste jinde... zpet k urednim vecem.
MdS: jak myslíš "nefunguješ"? Od Zacka se mi dostalo odpovědi, že mé potřeby budou nejpozději v pondělí ráno uspokojeny, tak nemám v současné době potřebu něco komentovat. Nebo jsi mi psal na mail?
Kdo mluvil o pozemstance, humanoidni nulo? :)
4 andre: Ty nějak nefunguješ nebo co? Zvědavý MdS
Cha a teď nám tu ještě budeš lhát a tvrdit, že něco takovýho porodila pozemšťanka. :) Meziplanetární MdS