vasek, andre, neutrino: Nebylo, protoze se nevybira nejlepsi scenarista, ale scenar. V nominacich nebyla zadna tlacenice, tyhle tri comicsy to vydrtili naprosto spolehlive. Uz v nominacich byli lidi, kteri specialne dali tri body druhemu dilu, nekteri naopak.
blackJag: obálka opravena, rok opraven. Co se týče roku vydání, tak konkrétně u Asterixe je někdy problém s uvedeným rokem vydání a skutečným (fyzickým) vydáním.
Théseus tady není, ale hledat můžeš dál :)
Asterix a Caesarův vavřínový věnec (3. vydání), tedy Asterix VIII, má v databázi stejnou obálku jako druhé vydání, co se ale dívám na svůj výtisk, tak to tak určitě není ( chybí logo v pravé dolním rohu, oránžový podklad je natažený skoro až po horní okraj ). Navíc u mého je rok vydání 2004.
Chybí mi tu komiks Théseus. Klasický příběh řecké mytologie zpracovaný Františkem Honzákem a Pavlem Augustou, kreslený Václavem Kabátem vydal Albatros v roce 1991. Nebo jsem blbě hledal?
To je pravda, kdyby to byly uzavřený příběhy, tak je to něco jinýho, ale takhle? To by býval mohl Grus rozdělit 1a2 do dvou dílů a už by byl úplně bez konkurence:)
Fabularasa: Hele možná jsem kverulant, jo... ale nebylo by dobrý spojit volemana 1 a 2 do souhrnného podnázvu Voleman? To, že Jirka Grus v některejch kategoriích konkuruje sám sobě mi přijde lehce nablblý.
1) by se do nominační tlačenice mohl vejít i nějaký jiný titul, takhle už vidím ty lidičky, jak nad tím seděj a přemejšlej, jestli se jim víc líbila Volemanova jednička nebo dvojka.
2) Jo jasně, Zack najde třista padesát osm a půl důvodu, proč to tak nejde. Takže se předem omlouvám za cokoli, co jsem kdy řekl :o)
brkowycz: otázkou je, zda se jedná o oficiální publikaci, nebo jenom nějaký dovoz z ústředí te církve netknutým domorodcům v ČR. Každopádně já to nemám, takže to nemůžu posoudit ani vložit. Máš možnost oskenovat obálku, případně poslat nějaké bližší údaje o vydání (pokud jsou uvedena). Díky.
Já mám návrh. Je to sice debilita, ale určitě to tady někdo bude znát. Je to "comics" NEMILOVANÝ. Rozdávali to sice nějaký ty svědci a lidé z církve, ale myslím že comics to je. Má to dokonce 21 stran. Normálně okýnka, bubliny, lehce nadprůměrná kresba...
Tak to si piš, že jsem byl třináctej před andrem. Blbě vidíš. Navíc za poslední měsíc se moje "13" pozice nezměnila. Nejdřív se dvakrát koukni, než něco napíšeš. Jinak od tohoto víkendu mám číslo 14. Pořadnický MdS
velkejsef: muzes udelat screenshot a poslat mi ho na mail? Ja nic takovyho neprogramoval, samo se to neudela, tak by me zajimalo, co a kdo se te to vlastne pta :)
Když chci udělat jakoukoliv změnu v profilu. Vždycky se mě to zeptá jakýmu uživatelovi chci změnit heslo (jsou tam dva uživatelé - velkejsef a velkejsef :) ). Dělá to ještě někomu?
Našel jsem doma komiks, který není v db. Jmenuje se: "Tajemství staré čistírny", scénář: "Tom. Just" a kreslil "L. Páv" a má 20 stran. Jinak nic dalšího na něm není a proto nevím nebyl-li přílohou nějakého časopisu.
Chtěl jsem se jenom omluvit, u Vycházejících hvězd od Straczynského mi ujela ruka a omylem jsem místo 80% dal 8%... je to přece jenom comics na trochu větší úrovni takže když se najde nějakej administrátor kterej tenhle kiks smaže, budu jenom rád :-)
MdS: jak myslíš "nefunguješ"? Od Zacka se mi dostalo odpovědi, že mé potřeby budou nejpozději v pondělí ráno uspokojeny, tak nemám v současné době potřebu něco komentovat. Nebo jsi mi psal na mail?