Ja jsem si cely v jednom objednal jeste pred vydanim. Od vydani je na Bookdepu vedeny jako nedostupny. Ma ISBN, ale nikdy nevyjde. Zjevne se rozhodli to vydat ve dvou kusech. Pochybuju ze by to u nas slonvydat dohromady. Druha cast navic jeste nevysla.
Milo_Harwey: To je přece zásadní informace, ne. :D
Mimochodem, když si tam na účet zaznamenáváš shlédnuté anime a přečtenou mangu, tak ti to i spočítá, kolik dní si u toho strávil. To je potom solidní psycho.
Fimi: Blade of immortal znám, je to na styl Lone Wolfa, nebo Vagabondu, nečetl jsem, ale prý je to dobrý. Docela mě zaujal The Puma Blues, to jsem neznal vůbec.
Fry ale i tak je jich 25 :-D ale tak nevadí.. Chci teď taky dokompletovat mangu co mám rozkouskovanou. Narazil jsem na další zajímavé mangy co mě zajímají, schválně zda je znáš
The Dtifting classroom
The Puma Blues
Abara
Blade of immortal
Upřímně ty 3in1 edice mi hodně sedí, sbírám takto pár mang a super
Fimi: Děláš mi radost :) o téhle edici jsem vůbec nevěděl, pro tebe asi ideální řešení, protože z těch cca tří volumek už získáš přehled o čem to asi je :)
Teda já mám osobně nejradši Krátké životy, těsně po tom pak následuje Hra o tebe. S odstupem třetí pak Krajina snů na roveň s domečkem pro panenky. A pak mám moc rád Lovce snů.
Hawwwran: já už ho mám taky...podle mě to tady asi vyjde, je to taková krátká dvojhubka, navíc to zde někdo může vydat komplet...nemá to ani 300 stran dohromady...CC vydává hodně Lemira, Crew si může po Thanosovi a Plutoně taky tohle vydat, Paseka klidně příští rok po Underwater Velder a Lost dogs
Z jiného soudku.. Na bookdepu je Trillium deluxe pryč, na enbook také, megaknihach také... Ještě se dá sehnat jinde ale čím dřív tím líp a levněji... Doporučuji... Jsou to ale jen dvě volumka a Lemire tak je nějaká šance že to u nás vyjde třeba když je Lemire u nás v kurzu
Já už mám Vycházející hvězdy objednány, a velmi se těším, při odhalování edičního plánu CC na rok 2020 to pro mě bylo jedno z nejpříjemnějších překvapení. V době kdy jsem s comicsy začínal to pro mě byly stěžejní díla (společně s Krajinou půlnočních stínů ad.), mám ty první dva brožované díly ještě doma, uvidíme jestli to pošlu dál nebo třeba schovám další generaci :) Každý nechť si udělá názor, on stejně pak každý sám si bude říkat "ještě že jsem do toho nešel" nebo "kruci, kde já to teď seženu" ;)
Darker já do toho asi taky nepůjdu. V té době vychází dost věcí které mají šanci být rychle vyprodané a pak stát stejně jako RS. Navíc RS je pravděpodobnost že to lidi budou nakonec prodávat levněji.. Takže já do toho nejspíš nepůjdu...
Fimi: Hele, já to kupovat nebudu, ale až si to přečteš, tak mi to můžeš pak prodat, tak o kilo levněji, kdyby se ti to teda nelíbilo a byla to sračka. Máš moje slovo :)