Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Jinak ale souhlas se Zackem. :-)
Sakraaa... Uz jsem to meeeel!!!!
Upozornuju dopredu, ze to neni zadna bezvyznamna nula, jedna hardcore clenka jednoho z tech vetsich teamu :)
Supervillain my ass :))
Pochybuju, ze tim nekoho dusis, jen je dokonale otravny, jak to protahujes uz druhy den. Nahod to, at muzem jit na dalsi obrazek :)
Eště chvilku vás podusím,cítím se high... :))
Proboha, uz to vybal :)
Nejspíš si hledal ve špatném zdroji :))
Citace: "P is a fictional character, a comic book supervillain in the Marvel Comics Universe."
to už napovědělo hodně,kde hledat... :)
Tak jsem si dal tu praci, a prolezle jsem Marvel Univers - Villinas a podival jsem se na vsechny, kteri jsou pod pismenem P. A bohuzel tohodle chovatel vcel jsem nenasel... takze zbyva jediny. P-MAN!
Dej prvni pismeno ;-)
Maska napovídá o jméně hodně! ale čmelák to není můj pane...
to bude nějakej čmelákman nebo masařkaman podle masky:D
nn,ten je moc známej
hmmm, tak mne napada jen submariner v nejakakym fakt divnym oblecku:).
2.nápověda: je to padouch :)
1.nápověda: je z Marvel stáje...
Zavrhnuta maketa Power Rangera :)
Tak taky absolutně nevím, to bude nějaký souputník Supermana, ne? Ale tak podle toho oka si tipnu na "Flyman" :-D:-D zase nemá ale křídla takže "Flywinglessman" .......ehm....trefa????
Nevim, ale kazdopadne vyhrava cenu za nejblbejsi kostym historie :)
Neusnadnujte to hadani, hazejte ty obrazky nekam, odkud nepujdou snadno vystopovat (jako Tao).
Nj,já vím sem lemra :D
Tohle bude asi dost těžký,vybral jsem old schoolovou postavu na kterou se dávno zapomělo.Pro fajnšmekry
http://taofoto.wbs.cz/neuhadnete_pac_ste_lemry_xD.JPG
Cassandra "Cassie" Hack
můžu nahodit další?

Chci celé jméno :))
Aaaaand the winneeeer iiiiiissss..... Scarface!!!
I kdyz teda nevim, jestli se to takovemu borci vubec ma pocitat, kdyby to nevedel ani ten, to uz by byl konec sveta. :-)
Nevim, to jsem vazne tak stary nebo tak mimo, ze mi to pripada jako... zaklad?
Tak hodte nekdo neco dalsiho. :-)
Mercenary od Segrellese?
Demnog: jo, takhle daleko sem v myslenkach dosel taky, vylozene me napadl nejaky Jodorovsky, ale zas na jeho svety je to takovy nejak krotky. Turloghu, uz nam to reknes? :)
to Turlogh: ... ze by nekdo od Humanoid´s Publishing? Treba z Metabaronu nebo Technopriest? Fakt vystrel od boku:).
to MdS: Ne ne, vedle jak ta jedle. Je to puvodni comicsova postava, zadna predelavka.
4 Turlogh: Není to rytíř Artuš od kulatýho stolu? Na tom brnění to vypadá jako obrázek Merlina. Tipující MdS
to AZTeck: To myslis jako pro ostatni, nebo tim chces rict, ze ani ty nevis? ;-)
No tak lidi, snazte se trochu, zas TAK tezke to prece neni...
Turlogh: asi by to chtělo nějakou nápovědu :)
Netuším...a už asi stejně nic nevymyslím...
co malá nápověda? :))
to Tao Quit: OK, chces neco trosku tezsiho? Zkus treba tohle...
Zack: Nepřišlo mi fér psát celý jméno,páč sem to v podstatě neuhád :)
Tao: dyt ja to vim, proc myslis, ze tam je ta poznamka, ze to je lehky a ze chci cely jmeno? :)
Tao Quit- a já tady furt přemejšlel jak jsi na to přišel a na co si má dávat Zack bacha:)))
Zack:ták ták
a ty si hlavně dej pozor když sem házíš ten odkaz,na to jak se ten obrázek menuje.Já ho uložil a soubor se menoval "lazarus" takže to tak těžký nebylo :)
... aspon ze sem te naucil pouzivat google :)