Nejspíš si hledal ve špatném zdroji :))
Citace: "P is a fictional character, a comic book supervillain in the Marvel Comics Universe."
to už napovědělo hodně,kde hledat... :)
Tak jsem si dal tu praci, a prolezle jsem Marvel Univers - Villinas a podival jsem se na vsechny, kteri jsou pod pismenem P. A bohuzel tohodle chovatel vcel jsem nenasel... takze zbyva jediny. P-MAN!
Tak taky absolutně nevím, to bude nějaký souputník Supermana, ne? Ale tak podle toho oka si tipnu na "Flyman" :-D:-D zase nemá ale křídla takže "Flywinglessman" .......ehm....trefa????
Tohle bude asi dost těžký,vybral jsem old schoolovou postavu na kterou se dávno zapomělo.Pro fajnšmekry
http://taofoto.wbs.cz/neuhadnete_pac_ste_lemry_xD.JPG
Aaaaand the winneeeer iiiiiissss..... Scarface!!!
I kdyz teda nevim, jestli se to takovemu borci vubec ma pocitat, kdyby to nevedel ani ten, to uz by byl konec sveta. :-)
Nevim, to jsem vazne tak stary nebo tak mimo, ze mi to pripada jako... zaklad?
Tak hodte nekdo neco dalsiho. :-)
Demnog: jo, takhle daleko sem v myslenkach dosel taky, vylozene me napadl nejaky Jodorovsky, ale zas na jeho svety je to takovy nejak krotky. Turloghu, uz nam to reknes? :)
Zack:ták ták
a ty si hlavně dej pozor když sem házíš ten odkaz,na to jak se ten obrázek menuje.Já ho uložil a soubor se menoval "lazarus" takže to tak těžký nebylo :)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.