to Turlogh: Precetl jsem si peclive posledni rekace na moji nevinou noticku k Willisove negaci fr. alb v Levnych knihach a jsem na tom stejne jako Mara... Nemam tuseni, jakym myslenkovym procesem jsi se k otazce BBArtu a sracek dostal:)
"Poucte nas, mistre, co z evropske tvorby nejsou prumerne nebo podprumerne sracky" Zadnou zminku o BBartu nevidim. Nebo to myslis tak, ze VSECHNY evropsky komiksy jsou sracky? Pustil bych se do rozboru sve hypotezy o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne, ale to bych Te asi nastval...
to mara a DEmnoG: Ja bych rekl, panove, ze nepochopeni je na vasi strane. :-) Ja jsem prece prece DEmnoGa nenapadl kvuli zadne skupine comicsu, o kterych by rekl to nebo ono. Jenom jsem polozil jednoduchou otazku: Jestli BBart vydaval sracky, CO neni sracka?
Jinak mám připomínku k vyhledávání. Když zadám třeba Donžon nebo Top Ten, tak mi to hlásí že "nenašel žádný relevantní záznam"což je blbost. Mně osobně to až tak nevadí, protože si najdu komiks třeba podle vydavatele. Ale hlavní funkcí databáze by měla být přehlednost a snadnost vyhledávání pro ty, kteří na nějaký komiks někde narazí náhodně, zaujme je a hledají o něm informace. Těžko budou listovat celou databazí a když jim v rubrice NAJDI nevyjede Top Ten, tak si řeknou že to tu stojí zaprd, což není tak úplně pravda:)))
DEmnog: jo, dvě věci mají docela dobré hodnocení Meteor a Gipsy takže asi nebudou úplně tak špatné a navíc Meteoru vychází už 6 díl, což něco signalizuje.
pro obrance evropskeho comicsu Turlogha & Ogra: Panove, tolik nepochopeni? Mara logickou navaznost pochopil:) Samosebou ze jsem mel namysli francouzska alba z aktualni nabidky Levnych knih. Pokud byste se obtezovali, a vyhledali si na tomto webu Donzon,Troli valky, Nikopol, Ctvrt vteriny na zivot .... zjisti byste, ze od me osubky doslali velmi slusne hodnoceni. A jen co budu mit chvilku, tak nalezite ocenim i serii Meteor, na kterou jsem upozornoval Willise.
pls, kdo se pridava ty Mickey Mouse, pridejte sem MM 18/1993. To je bezkonkurencne nejlepsi cislo. Nebo aspon cislo s nejlepsim komiksem uvnitr, co se z MM jinak trochu vymyka svoji propracovanosti aspon, co se kresby tyka. :)
to Zack: ty netvore. ;-) [by me fakt zajimalo, co bys tam asi tak napsal...]<br>
to willis: nenasel, protoze tu neni. Diky za pripominku, brzo dohodime.
Prodám kompletní Záhadný Spider-man 1 - 34 (1991 -1994) od Semic Slovartu svázaný do třech knih s pevnými červenými deskami a zlatým nápisem Záhadný Spider-man. 100% stav. Za 2500 Kč. Upřednostňuji rychlé jednání a odkup. Poštovné platí kupující.<br>
Nabídky zasílejte na<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
hitman: tech profilu, co by tu chtelo udelat, je fakt hodne... To berte jako vyzvu... pokud se vam do toho chce, tak mi to klidne posilejte, ja to sem budu cpat (s vasimi jmeny, at z toho mate aspon tu nehynouci slavu :)
4 Soudruh Zack: Já, Klaun a Sláine plníme plán jednoletky na 108% soudruhu, víc po nás chtít nemůžeš. To by měli taky trochu máknout mladý pionýři. Předrevoluční MdS
Ad presentace ComicsDB svetu... rekli jsme si (no mozna sem to rek ja a ostatni nejak moc nedrzkovali :), ze prvni rok bude proste plnici, ale zas je potreba, aby plnili i lidi komentare... takze to berte zatim jako testovaci provoz. Az vsechno bude fungovat jak ma a datove to bude aspon trochu zajimavy pro sirsi verejnost, tak potom uvidime odkaz na tyto stranky vsude :)
to DEmnoG: To je dotaz spise na Zacka, ale podle mne je filosofie asi takova, ze se to zacne prezentovat a strkat na jine stranky az kdyz v ty DB neco opravdu bude.<br>
to Ogre: Tak som rad, ze sa ti to pacilo, a ze me nezbijes. :-) Nie, BB art o tom neuvazuje. Veta "dobre by sa to predavalo" je v pripade evropskych serii neprekonatelny oxymoron.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.