Čau. U Harley Quinn jsem si všiml chyby u hodnocení. Trochu se tam ztratil kamarád. Tedy lépe řečeno, nějak se tam zatoulal do hodnocení komiks Ztracený kamarád.
Alfi: malokdy tu padne neco novyho, tim se vubec netrap, od toho tu tohle forum je, ja si dokazu odfiltrovat prispevky s nulovou pridanou hodnotou. Lepsi nez kdyby se sem bali lidi neco napsat :)
S narůstajícím počtem comicsů, které vycházejí v různých variantách, se stala fragmentace komentů a hodnocení hmatatelným problémem, na který jste nás nezapomněli aspoň jednou týdně upozornit. Prošli jsme těch několik tisíc comicsů, pospojovali do skupin a výsledek je ten, že od teď jakoukoliv variantu comicsu otevřete, uvidíte komenty a hodnocení i z ostatních. Plus je u každého i seznam variant a za celkovým hodnocením najdete v závorce průměrné za celou skupinu.
Propojování comicsů byla čistě manuální práce, takže určitě narazíte na comicsy, které jsou buď zařazeny špatně nebo vůbec. Dejte, prosím, vědět, opravíme, doplníme, děkujeme :]
Jaka uvaha? Nabidl jsem, ze vam udelam forum na diskuze serii, pak padlo par zbytecnych poznamek, ale zadna odpoved, tak jsem to pustil z hlavy. Primo diskuze u serii je na seznamu, ale prioritu to nema. Jestli sem mel uvazit neco dalsiho, tak jsem to nejak vytesnil :)
To se tu parkrat resilo, pokud te zajimaj detaily, tak zalistuj. Ve zkratce, smysl by to melo a je to v procesu. Optimisticky bych to videl tenhle tyden, realne tenhle mesic :)
Ahojte, len návrh na zmenu funkcionality. Nemalo by zmysel, ak ide o to isté dielo skopírovať komentáre v rámci rôznych vydaní?
Príklad: Hellboy kniha jedna je v troch záznamoch, DC Rebirth je kazdá kniha 3x, pricom komentáre zvycajne hodnotia dej ktorý je pre vsetky vydania identický.
Napríklad ich dat na spodok s tým, ze je to komentár z knihy Hellboy Seme skazy druhé vydanie.
Walome: no nevim, behem Fabuly byl hodne prekvapeny a pri "dekovacce" dost unavene celou kauzicku pripomnel, coz mi neprijde jako reakce nekoho, komu reakce nejakyho Lennyho vrasky nedela.
Doppel: týpek z egmontu byl na Crweconu a je evidentní, že mu nějaký Lenny a pár hardcore komiksáků vrásky nedělá - a to nemyslím zle. Je mu jasné, že cílovku to tady má obří (překvapivě děti) a vydává to prostě tak, jak je potřeba, aby si to ta cílovka koupila.
mcleek: Je to mozny, on je v tech dotiskach, novych vydanich dost hokej, a dokud se nekdo neozve, kolikrat ani nevim, ze neco takovyho existuje. Pokud muzes nascanovat/vyfotit tiraze, pokud je jina obalka, tak i tu, my na to kouknem, overime, pridame. Diky.
V databázi mám trochu problém s dvěma knihami Pavla Čecha, které jsem právě přečetl: druhé vydání knihy Velké dobrodružství Pepíka Střechy v sobě má rok vydání 2016 a tady ho máte s rokem 2018, druhé vydání Tajemství ostrova za prkennou ohradou v databázi zcela chybí.
Máme RSS kanál na nově přidané comicsy: http://comicsdb.cz/rss. Slibuju, že další novinka bude zajímavější pro víc jak dva důchodce, co ještě používáme RSS :)
Nahozeno :) ... Jinak pro příště když máte nějaký komiks doma a na databázi ještě není ... napište tady redakci/lettering a nejspíše bude obratem přidán. Tyto dva údaje jsou většinou jediné (kromě obálky) které nám často chybí :)
Darth Raelchi: co znamena presne v tomhle pripade to DIY? Ze sis to vytisknul sam nebo toho autor vytisknul aspon par desitek kusu a rozdal/prodal mezi lidi? Pokud to prvni, tak to sem nepatri, pokud to druhy, tak klidne a posli co mas (treba na Frye :)