• Gamerr95
    Gamerr9517.8.2012 03:19Iron Man: Extremis
    Jak píšou i ostatní, kresba je hodně nevšední a vypadá mnohem víc realistcky, než u jiných komiksů stejnýho žánru. Příběh mě ale zase tak už nezaujal, je to zajímavé čtení a ani by mě nevadilo, kdyby se podle toho nechal Iron Man 3 inspirovat. Jako komiks je to ale vcelku nezáživné, nějak jsem si taky komiksovýho Iron mana moc nepřipustil k tělu kvůli tomuhle vydání.
  • Gamerr95
    Gamerr9517.8.2012 03:12Tajná válka
    Podařená kresba a skvělá týmovka. Jediný, co mě trošku zarazilo byla velikost databáze S.H.I.E.L.D.u. Myslel jsem si, že jsem za půlkou a přitom jsem to už měl dočtený. Jinak zpracování knihy, papíru atp. je také kapitola sama osobě. Krása si tím jenom listovat :)
  • Gamerr95
    Horší jak návrat, lepší jak Odhalení (třetí díl mě ještě čeká). I tak se člověk do toho začte a neodejde dokud to nedočte :)
  • Gamerr95
    Návrat mě sice uchvátil víc, i Odhalení je skvělej komiks. Trošku mě ale zklamal hlavní villain. Nebylo mu dáno moc místa, Spidey si to půlku komiksu spíše žehlil ve svém osobním životě. I tak dávám celé téhle sérii (The Amazing Spider-man) 4*.
  • Gamerr95
    Jeden z mých prvních komiksových příběhů o Spider-manovi, co jsem kdy četl. The amazing spider-man série je hodně podařená a tohle je jeden z nejlepších dílů. Morlun byl skvělej, Spidey házel vtípek za vtípkem a Ezekiel byl taky hodně zajímavej. Určitě doporučuji všem nadšencům do pavoučího muže :) A to i těm, kteří chtějí s čtením téhle komiksové série začít.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 6 (cca 2404 Kč)
Chci: 1 (cca 399 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0