Forum Všechny příspěvky pohromadě

@listr: Taky by mě zajímalo, jak jsi dopadl a zda zareagovali z Arga. Bylo by možné případně zde nasdílet i fotku té ražby? Díky.
@listr: Ja som dopadol uplne rovnako. Daj potom prosim vediet, keby sa Argo ozvalo.
@seneke: No já právě myslel, že všichni s napěchovanou peněženkou přešli na Sideshow, Hot Toys, nebo aspoň Necu, že dneska ještě někdo bude kupovat tyhle těžce old schoolový figurky ninža želv by mě fakt nenapadlo. Když máš jako tuny krásnejch akčních figurek. Já právě ty svoje už notně jetý před pár lety vyházel a to jsem měl i trhače :-)
@louza: Ono je to spíše tím, že hračky se teď primárně vyrábí pro nostalgické dospěláky s napěchovanou peněženkou. Proto máš tyhle retro edice.
@shybuj.cz: To si nejsem úplně jistej jestli se stane. Tipuju že za chvíli ho tady máš s jedovou odpovědí.

Jinak na tom Foxterově instáči mě zaujala jeho sbírka Ninja Želv, ten plakát mám taky i ty figurky jsem v devadesátkách kupoval. Nedávno jsem to někde viděl a překvapilo mě, že i aktuální nové v blistru vypadají stejně jako ty staré co jsem kupoval před dekádami. Číňani zřejmě zachovali původní matrice a jedou to na nich až dodneška :-)
seneke :-)
Ta hra je taková ponurá, pořád něco hledáš, ale kde máš možnost si zahrát na obrazovce 8x3 metrů (přibližně)
Hlavně prosím brát můj komentář s nadhledem:)
@shybuj.cz: Už je to tady. Čekal jsem, kdy se někdo ozve.
Když průměrný komiksový autor padne na úplné dno a kvůli své slávě a mamonu začne krást komiksové postavy svých uznávaných kolegů:))) Každopádně tohle mi přijde super...... https://www.instagram.com/p/DUtqKG5CM5F/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
@robur31: Bože, já mám mysl špinavou jak septik. Když jsi řekl zahrát si s joystickem, tak mě napadlo něco úplně jiného:

https://www.youtube.com/watch?v=BYUX2yX_UvQ
@charvos: vinen. Mám mtg ve dvojitých obalech. Ale ne ve trojitých... Nejsem přece magor, žejo...
@Zack: tak to se omlouvám za dezinformaci. Věděl jsem, že o tom ve streamu mluvili, ale myslel jsem, že jim oznámili, že je to neprodejný katalog.
Tak sorry Walome, jestli ses opíral o můj koment.
House: nech ve folii, bude dobra cena a kup za kilo salat na cteni:)
@Braindead: to jsi mě moc nepotěšil, Tomb Raidera mám furt ve fólii :D asi můj největší rest.
@listr: A ty rukavice k Ragemooru byly myšlený abys to v nich četl, nebo jako dárek pro čtení konkurenčních komiksů, abys z nich nechytil prašivinu?
@listr: Každopádně se potom poděl, co ti odpoví.
@Braindead - se to ale v počátcích snad nevyhnulo nikomu. Doteď mám první vydání Year one Batmana od Crwe, kterýmu ostudně opadalo lamino z desek hned při prvním čtení nebo Se7dm od CC, jež mělo bídnou vazbu.
To je sice vsechno skvely, ale kdyz se u limitky za 2k po prvnim cteni oloupe razba, tak bych cely Argo poslal do prdele. Uz davno tu nejsou komiksovy zacatky, kdy se rozsypal Tomb Raider a Darkness pri prvnim cteni. Nebo hruzy, ktery tady vyrabel Netopejr.
... bohužel si kupuju komiksy ke čtení, no moje chyba :). Ale vzpomněl jsem si na rukavice co tak před 15 lety přibalovalo Comics centrum k speciální edici Ragemooru a komiks dočtu v nich + zvážím pytlíky od rohlíku přes ně. Zase jako správný sběratel jsem z 1. Kolosálního Conana dodnes nestrhl ochranou folii přes zlatou ražbu na titulce!
@LuR: Řekl jsem si, ať neotravují jen Pavlovského, plánujete nějakou mangu od Daisuka Igarashiho?
Snažím se při čtení comicsů mít čistý ruce, ale zde jsem očividně nekulturní hovado :D
@LuR: A Journal of My Father? Rád bych spíš The Summit of the Gods, má to pět svazku.
@LuR: Po Louvru? Aby se testlo, jestli tu nejsme jen 3 lidi, co ctem comicsy o tom, jak se nudny, suchy typek jde projit? :)
@Bonpar: Rádo se. Chtěli bychom moc, jeho agentura by po obdržení českých výtisků taky chtěla, což je super, ale tady si ještě chvíli počkáme na prodeje. Myslím, že Walking Man by byl spíš třetí.
myslis jako kdyz si mtg hraci kupuji obaly na karty a ultra zazrani hraci si kupuji obaly na obaly? :D
Když to tady tak čtu, začínám si připadat jako nekulturní barbar, kterému komiks nepatří do ruky :-)
Jasne, ale mam pres ne jeste igelitovy pytlik, abych si je neuspinil.
Vy nečtete v bavlněných rukavicích ? :-D
Já vím, jsem magor......
A vy si ty knihy neobalíte než je vezmete do ruky?
To máte za to, že komiksy čtete a neukladáte si je ve folii do sbírky!

Ja jsem Ženšenové kořeny prečetl v běžné verzi kterou jsem koupil protože jsem netušil o limit e, takže limitku už můžu spojně založit jak se na sběratele patří.
To je hrozný :/ mi se podobně odrbal čtením hřbet kompendia zámku a klíče, zlaté lamino.
To je limitovaná edice nejen ve smyslu provedení, ale i své existence. Po přečtení se sama rozpadne.
Trošku si tu popláču a zároveň budu varovat vás ostatní, dávejte si pozor při čtení Ženšenových kořenů limitované edice. Ražba se mi "rozdrobila" při čtení, když jsem to držel v ruce... Bohužel mi přijde, že ta ražba není moc důrazná, takže název časem takhle úplně zmizí... Napsal jsem do Arga, ale nic, takže si postěžuju tady.
bo je to sebrano primo z tiskarny
knihobot je trziste, antikvariat, blesi trh kde si kazdy muze prodavat co chce prece, v tomhle pripade co se knih tyce. Kdyz budu na aukru prodavat ja nevim neprodejne vzorniky Quelle nebo Avonu z 90. let, ktere byly pridani buhvi k cemu do krabice tak se mam bat ze porusuju legislativu? Ale no tak...
Chapu kdyz by to prodavaly knizni domy nebo internetove obchody novych knizek jako kus na prodej, novy za jejich urcenou cenu. Pak porusuji to, ze je to neprodejny vzorek (Kdyby to lezelo v Luxoru na policce to by byla prca)... ale knihobot? Co kdybych to videl nekde v zapadlem antikvariatu treba v Olomouci? Coz je na stejne urovni jako knihobot, prodej z druhe ruky, maji se bat zasahu URNY?
Sbiral jste nekdo znamky? Ty vzacne co se prodavaly v albech na kartonu. Na spouste bylo napsano "neprodejne" ve smyslu popisu postovni znamky. A nekdo si to koupi do alba..
Kolik jenom v minulosti se na aukru pohybovalo drazed xbox her v zelenych krabicich s prelepkem "recenzni vzorek, neprodejne" ano na Alze ani u Mironetu si to koupit neslo, ale kdyz to nekdo vytahne z pod postele a proda na blesim trhu, je za me propastnej rozdil.
@Zack: tak tady lidičky psali, že jo :D

@Alfi: tak on sám sekundární prodej není čistě legální, víme? Tak nějak obecně. To, že to koupíš na internetech není aukce. @Poniczech: jojo šedá ekonomika. Ale tak pokud s tím je majitel ok, kdož jsem já abych bojoval (!) cizí bitvy.
@Walome: Z mého googlení jsem došla k tomu, že je to asi šedá zóna?

Tak jako tak mi to přijde potenciálně rizikové hlavně pro člověka, co to tomu Knihobotu dal, protože antikvariát smí imho říct, že to "nakoupil v dobré víře" a pak nenést odpovědnost (i když opět je otázka, jak by s tímhle uspěli, kdyby to "neprodejné" bylo velkým písmem hned na obálce).
@Gmork: Práveže prvé dva diely mám, sú naozaj super, len tretí som ešte nikde nevidel tak neviem či mi to len neušlo.
@Walome: ja sa pýtam na “ to muze byt i proti legislative” - aká konkrétna legislatíva??

Ja chápem, že to boli len internetové reči ale príde mi to hodne smiešne
CREW o nic nežádala, bylo to úsměvný stejně jako teď ten katalog. Chill :)
https://www.youtube.com/live/3QI94r6C0kQ?si=6exofZWoih7lBxy9&t=1677
LuR: Moc děkuju za Vzdálené sousedství! Neplánujete od Tanigučiho i další knihy, jako třeba The Walking Man?
@Alfi: tak je tam napsáno neprodejný vzorek a majitel práv toho neprodejnýho vzorku je požádal o stažení ze svých stránek.
Alfi: Na začátku týdne. Ale jestli jsi nečetl žádný díl, tak doporučuji začít od začátku prvním dílem Podivná doba. Je tam dost postav, ať v tom nemáš hokej.

https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/laska-bude-nase-smrt-803207193

1 a 2 díl jsou zrovna ve slevě.
https://www.knihydobrovsky.cz/zvyhodneny-balicek/podivna-doba-801292510
@Walome: Zaujíma ma ten myšlienkový tok, aká legislatíva bráni secondhand predaju vzorkov?