Forum Všechny příspěvky pohromadě

seneke: Pro mě mají Battle Chasers velkou nostalgickou hodnotu. U nich, pak třeba u Raise the Dead nebo Jungle Girl jsem tenkrát začal objevovat americký komiks. Tohle byla pro mě povinnost si to koupit.:)
@Gmork: Sakra, v téhle fázi bych se na to vyprdnul a radši si koupil tu hru. A to RPGčka moc dvakrát nemusím.
seneke: Tak ne, podle tohoto videa (4 minuta) je tam pouze ten Madureira a spousta dodatkových bonusů.

https://www.youtube.com/watch?v=pzUlWdDnsXE
@Gmork: Jsem zvědavý, jestli to někdy dojede do konce. Madureira na Kickstarteru při vybírání peněz dělal ramena, že ten komiks konečně dokončí, ale jak se říká, uvěřím až uvidím.
seneke: Já už jedny Battle Chasers doma mám, ty vydalo ve Francii v roce 2012 nakl. Soleil, má to 230 stran a jsou tam ty díly od Madureiry. Tahle kniha má 432 stran, tak předpokládám, že jsou tam i ty nové sešity. Jen mohlo nakl. Nagle! tedy vybral lepší obálku, tahle není nic moc a výběr byl převeliký.

https://www.naglecomics.pl/battle-chasers/3-223-194

PS- Koukám, že se na ty Crossed vrhli Poláci zase jako vosy. Limitky už jsou pryč.
@Gmork: Ten Battle Chasers omnibus je jen to, co dělal Joe Madureira před vydáním hry, nebo i to pozdější pokračování?
Na polské gildii právě běží předprodej Crossed.

https://gildia.pl/catalogsearch/result/?q=Crossed%3A+Krzy%C5%BCni%C4%99ci&series=Crossed%3A+Krzy%C5%BCni%C4%99ci

PS- Na Crossed házím zvysoka bobek, ale od Poláků jsem si teď na megaknihách objednal ucelený omnibus Battle Chasers za 650,- To je fajnová věc. Cenu jsem si vygeneroval přes zboží.cz.

https://www.megaknihy.cz/komiksy/26475599-battle-chasers.html
Info pro fanoušky Gothic Doom metalu, švédští Draconian právě vydali novinku In Somnolent Ruin. Koukám, že se kapela vrátila ke starému logu, které deskám sluší více. Taky se s novou deskou hlásí progresivista Einar Solberg - Vox Occulta.

https://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/draconian/in-somnolent-ruin-digipack/

https://www.youtube.com/watch?v=Nvd8IKYsZ9E&list=RDNvd8IKYsZ9E&start_radio=1
Pro koho jsou dlouhá videa moc, stačí otevřít NotebookLM, dát tam ten link a podívat se na krátký výpis, co tam zaznělo, popř. s videem "chatovat", myšlenková mapa, infografika apod.
Mně to přišlo hodně zajímavý a video jsem si pustil hned několikrát. Ani ne tak fakticky jako spíš ty odklony od tématu k obecnému světonázoru a způsob rétoriky. Je fascinující sledovat tu chemii mezi dvěma mluvčími. Škoda že nedělám diplomku z psychologie. Tohle by byl materiál pro analýzu jak víno.
Ja teda počúvam Rudú žeň a na dlhé podcasty som zvyknutý, ale trojhodinová ohlašovačka je fakt moc
@Devilek: Něco z toho už bude součástí tzv. "Fáze 2", jak padlo ve videu. Ta by měla být spuštěna od ledna 2027. Tak nějak to tam Filip říkal.
Konkrétní termíny padly pouze u Sáry a Ostrova miliardářů. Se zbytkem fakt musíte stejně jako já počkat na oficiální edičák.
@Killingjoke: To vyznívá teda celkem odvážně to množství knih na poměry MB. Vzhledem k tomu, že máme skoro červen.
@House:
Nebude ,to má zhruba 150 stran. Teďka říkal že to bude fakt něco malého o “pár” stranách
Další “regulérní” dárek bude tuším až na Vánoce a tam by to třeba byt mohlo.
A pain to bylo i teď :D
@Killingjoke: jestli ta tenká kniha zdarma bude Sea of sorrows, tak budu nastvanej :/ no asi to video v týdnu poslechnu, ale posledně to byl docela pain, když Filip mluvil.
@Killingjoke: Díky moc, je toho docela dost, takže jsem zvědavý, jak to stihne.
@jh666: No hele, trošku jsem z toho ohlášení zmatený...
- v červnu bude předobjednávka dvou kratších knih. Sára + Ostrov miliardářů (Billionaire Island). Když si je předobjednáš obě, dostaneš nějakou tenkou knížku jako dárek.
- další předobjednávky mají být v září + nějaké klubové tituly, ale nic nebylo přesně specifikováno.
- má vyjít Lucky Devil, ale nevím kdy
- pak mají být ještě na konci roku nějaké "vánoční tituly"
- má být ještě jeden druhoválečný titul z alternativního světa. Vzhledem k oblíbenosti Remendera jsem si tipnul, že by to mohl být Escape ;)
- ještě jsem pochopil, že by měly vyjít komiksy, které budou mít jiné rozměry, než doposud měly komiksy Mighty Boys. Mluvilo se něco o Francii a Belgii.
Jinak se spíš jen mluvilo o filmech, knihách a komiksech obecně. Celkem zajímavý pokec. Ale na větší specifikaci budeš muset ještě počkat.
Myslím, že jsem na nic nezapomněl. Doufám... ;)
@Killingjoke: Byl by někdo ochotný udělat shrnutí pro ty z nás, pro které je 3hodinové video moc?
@hotate: Maison Ikkoku mám doma první tři knihy, ale ještě jsem se k tomu pořád nedostal. V poslední době vůbec nestíhám číst.
@seneke:
Takahaši je výborná, Maison Ikkoku si čtu komplet tak dvakrát do roka a Ranma 1/2 mě vytáhnul z nejedný deprese.
Novinky od Mighty Boys...

https://www.youtube.com/live/SMk9q2Ltw-w

Sára potěšila. A doufám, že ten druhý druhoválečný komiks bude Escape od Remendera, i když ten ještě není dokončený a těžko říct, kolik bude mít sešitů. ;)
@hotate: No, každopádně si jako fanynka Harryho Pottera určitě užijete. A na Rumiko Takahaši jsem taky zvědavý. Moc jsem toho od ní nečetl.
@seneke:
Obávám se, že za Mashle jsem se nijak nepřičinila. Já spíš už roky kňourám, že chci nějakou Takahaši. Takže za mě každopádně dobrý, Mermaid Saga už leží na polici a čeká, až na ni dojde řada. :)
Velkou část toho už naznačovali v předchozích ohlašovačkách. Jinak jsem rád, že si paní Křivánková konečně vydupala Mashle.
Nevíte někdo, jestli bude nová Sága? A co se vůbec děje s BBartem? Koukal jsem, že poslední aktualizace na fcb a instg. mají z 10/2025.
Rumiko Takahaši !? Mermaid Saga !? holy moly :0
V oznamovačce na začátku roku říkali Mashle: napůl ano, napůl ne. Hell's Paradise: Spíše ne.
@jh666: Určitě vyzkouším, je tam toho víc Bastard, SSS-Class Revival Hunter vypadají taky zajímavě.
Rumiko Takahaši !!!
@Fort: Taky mohli ten Hell's Paradise ohlásit dřív. Na druhou stranu bych ale pak neměl ten krásný box od Vizu, takže možná výhra pro mě. Ale všem, kdo to nemají v ENG, doporučuju.
@BadBoy: Zrození černé sekery bude zruba půlka knihy. Pak kratší povídky druhá půlka.
Ad mouse guard - bude tam vše nove, zrození černé sekery + baldwin the brave
@jh666: chápu to stejně. Zrození Černé sekery + další příběhy (?Mouse Guard: The Owlhen Caregiver?).
@Ricarderon:
Sranda že prva ho označíš že udělal strašný čin (prodal SVŮJ komiks) pak teda zjistíš že to nebyl on,a ještě mu pak napíšeš že hledá rozbušku tam kde není :D
Ale to si snad začal ty,ne?
Jinak v předposledním příspěvku se se zlordem plně ztotožňuju.
Vaše komunikace na fb opravdu kolikrát vyzní totálně arogantně,i když by se dalo odpovědět úplně jinak a vcelku normálně.
Pak se nedivte že si každý řekne klasické Argo….
@BadBoy: Co jsem pochopil, tak tam bude nové všechno (co se týče toho, co vyšlo v češtině).
Nevíte někdo, kolik nového obsahu bude v té nové Myší hlídce? Jestli to bude jedna kapitolka, tak budu zvažovat, jestli to vůbec pořídit.
Teď koukám, Brodeckova zpráva je přece číslovaná. Tak snadno tehdy identifikovat prodávajícího na aukru, ne? Kor když to bylo jen pár dní po vyzvednutí.
Tak fakt nerozumím kde se vzalo to že jsem to byl já. No ale co už, alespoň tohle už jsme si snad vyříkali.
@Ricarderon:
Omluvu přijímám.
Nevím že bych označoval někoho za dobytka, jestli jo, tak asi ode mě přehnaný.
Nebojkotuju Argo, ani Argokomiks. Jsem rád za Mechaniku (když se z ní teda neloupe parciál) i pár dalších věcí.
Sere mě komunikace a zametání problémů pod koberec (např. Providence) nebo pokusy dělat z fanoušků idioty (pokus o Limitovaný dotisk Lady Mechaniky), arogantní odpovědi zákazníkům (chcete další díl, propagujte první - Mýtus sadu kostí) a podobně.

Nehejtil jsem nidky Argo, nebo samotný komiks, vždy tohle jednání a komunikaci. Stejně jako dnes.
A stejně jako kdykoli v budoucnu, když se s tím setkám.
@Zlord_Antijezis Ad 1 a 2, pokud se pletu, opravdu se omlouvám. Pochopitelně nikdo prodávání nezakazuje, to zase hledáš rozbušku, kde žádná není.
Ad ego. Ani ne, člověče, vůbec se mě nedotýká, že mě označuješ za dobytka. Vůbec se mě nedotýká, že Argomiks trashuješ, kdekoli můžeš, i když ho "bojkotuješ". Ale prostě tak nějak pracovní prostředí je pracovní prostředí. Na profilu už bylo tvých letitých invektiv tak nějak dost. Nesnášíš nás, oukej, ale nemusíš nám to chodit denně říkat domů. Konfrontační způsob komunikace prostě neletí. Řeš si to tady, od toho ty fóra jsou, když to teda Zackovi nevadí.
@Ricarderon: 1. Ani na Aukru, ani jinde jsem neprodával Broedeckovu zprávu.
2. Nikde jsem nezaznamenal, že by se Broedeckova zpráva, nebo cokoli jiného nesmělo prodávat. Kde tuhle podmínku najdu, prosím? Rád bych věděl, co mi hrozí, kdybych se jednou rozhodl něco prodat, protože od Arga něco mám. Teda kromě BANu, ten už mám.

Do Crwe si taky rýpnu, když se mi něco nelíbí. Ale tam nemám pocit že bych se dotknul nečího ega, ale naopak vidím reflexi, minimálně v komunikaci (viz třeba kauza třetí Sandman) a ne klukovskou reakci.
@Zlord_Antijezis: Tak nějak asi už mám dost označování za dobytky a podobně. Hlavně že si sem běžíš hned stěžovat a dál hrotit situaci. :-)
A Brodeckova zpráva v limitu vyzvednutá v roce vydání 22. 12. přímo v tiskárně - což je rozhodně mizerný zákaznický servis, že ano - se objevila na aukru 26. 12.
@Ricarderon: Tvl co to kecáš? Jaký přeprodávání komiksů na Aukru? Kde jsem co přeprodával? Od Arga, nebo kohokoli jiného???
BTW tu druhou věc, že si rád rýpnu, především na FCB, naprosto uznávám. Netušíte náhodou někdo proč??? Sebereflexe nehrozí, co?

PS: Vy, co opravdu prodáváte komiksy co vydalo Argo, tak bacha, to se prý nesmí!!! Hlavně ne na aukru...
@seneke: Rejpnul jsem si na jejich vyhlášený prozákaznický přístup reakcí na kolegu který se dotazoval na to, zda budou ohlašovat a kolik toho tak letos vydají, načež mu Argokomiks tradičně arogantně odpovědělo že vydaj co vydaj. Tak jsem si rýpl dalším komentem "Drž hubu a neptej se, sprostý zákazníku". Čímž jsem se stal nepohodlným a nevítaným zákazníkem. Budiž :D
@ Zlord_Antijezis Jestli to není spíš za neustálé slovní invektivy tady i na Argomiksu a za přeprodávání komisků na Aukru, že jo...
Ježiš to Argokomiks jsou takoví zoufalci! Za narážku na jejich "prozákaznický" přístup na fcb rovnou BAN :o)