Forum Všechny příspěvky pohromadě

@MaF:
Vyšlo tu prvních 11 sešitů (ve dvou knihách - v první pět a v druhé šest) a Crew slibuje 34 sešitů.
asi hloupý dotaz, ale ž mi to nemyslí: chápu dobře, že BB art vydal jen půlku Amerického upíra a v omnibusu toho bude dvojnásobek?
takže druhy omnibus sandmana uz nebude podepsany? nebo jak je to s dopisama ve vezeni?
@seneke: uf, neměl jsem úplný iluze, ale tohle je masakr a stačí, aby byl pravdivej jen jeden incident… nemám úplně důvod tomu nevěřit, ale “spis jsem nečetl”.

Tohle bude strašnej cirkus ještě, pro všechny, bohužel.
@seneke: Ty jo tak před deseti minutama jsem četl, a je to docela slušnej brutus O_O
komu kam jak muzu poslat obrazek otevreneho komiksu Traum 1999, ze by se hodil do galerie. Otevrel sem to a myslel ze mam zmetkovy kus ale centrala mi rekla ze je to zamer, tak treba se najde nekdo komu to pomuze aby nebyl v panice jak ja
je lepsi v tom ze treba za rok, nebo mesic za ni dostanes vic penez nez za normalni
@mcleek: Nechtěl jsi se zeptat spíš v čem je jiná?
A v čem je "lepší" ta sběratelská verze Amerického upíra?
Tak se ukázalo, že Neil Gaimanů je větší prase, než jsme si mysleli.
Jasné znamení, že mají pánové radši jezdit vlakem.

kontext:
Za mě je standardní verze o parník hezčí.
4.tier oznámem zatím pouze na facebooku

Určitě jste již zaregistrovali, že běží kampaň na prequel Posla Smrti. Ty 3 mega tam musí padnout, v 5 nedoufám, ale samozřejmě se v tomto případě budu rád mýlit, remaster jedničky by byl fajn.
Každopádně se odvážně zeptám, zda se mnou někdo nepůjde dohromady do odměny "2× Big Box limitka hry"?
@flynander: Tak u mě naopak s přehledem vítěží vizuál standardní verze, těch "ušetřených" 500,- (snad i více, pokud se k tomu půjde zase dostat výhodněji na nějakém jiném eshopu) se bude hodit, když se chystá letos takovýchto fajnovek více..
@Myra82: tak to vypadá hodně goooood :)
pekná cena za Amerického upíra. teraz neviem či to kúpiť alebo nie
Myra82: Oooo tak to ma potešil ten dum u jezera
Z facebooku:
Celkem bude 250, 230 je k dispozici na našem e-shopu. A nebudou číslované, kdyby ano, uvádíme to už v názvu jako u minulých speciálních titulů
Tady u mě obálka limitky vítězí na celé čáře. A ví se, kolik jí bude kusů? Nikde jsem se to nedočetl.
@Zack: 50 krát 50. Ok, díky za info.
Ikona je 50x50, jestli se ptas na obrazek, co nahravas jako ikonu, tak to nijak omezeny neni, doufam, ze nejste uplny dementi, co si do ikony nahravaj 4k wallpaper.
Technický dotaz. Jak veliká může být ikonka?
My všichni jsme Joe!
Otázkou je jestli to má dost komiksového obsahu, když je z části knížka a z části komiks.
Co tohle ( neměl jsem v ruce , jak velkou část zabírá komiks.)? https://www.65pole.cz/kniha/aliance-udatnych-2/
Getter Robo (Ken Ishikawa)
@Norri: Tahle ukázka se mi už nevešla do článku, tak jsem to aspoň dal do sem do artu.
@seneke: Ten art je naprosto nezaměnitelný. Paráda!
@ŠťastaV: - Upravil jsem ti koment, odkazy stačí normálně vložit, nemusíte zkoušet harakiri s BB kódy a tagy ;)
Jinak to je / bylo i normálně v prodeji: https://www.comicspoint.cz/comics--1964-2024/
jen to bylo vytištěno u příležitosti té exhibice...
Já vím, teď mi došlo, že to je půl roku starý, musím najít aktuální.
@Yaromil: jelikož vlastním Sandmana komplet, tak do toho omnibusu nejdu, stejně tak to budu mít s Transmetropolitanem a popřípadě Sto náboji... Ty obálky jednotlivých dílů jsou hezčí :)
Tak jsem si udělal taky svoji osobní topku nejlepších komiksů za rok 2024. Přesně v tomhle pořadí, ale určitě jsem na některé zapomněl.
1-4
https://imgbox.com/EdpKH0ix
5-10
https://imgbox.com/orUHf7iX
Pro mě druhý nejlepší komiks loňského roku (hned za CE od José Roosevelta) a to Excalibur Kroniky hlásí zcela vyprodaný náklad. Lost in Time tudíž kují železo, dokud je žhavé a ohlásili další dvě historické série - Pendragon a pravděpodobně Tête de Chien. Ukázkové stránky zde:
https://forum.komikspec.pl/dzial-ogolny/wydawnictwo-lost-in-time/msg297765/
@yogi: já myslím, že Matio myslí spíš ostatní zatím nevydané doplňky jako Fairest, Jack of Fables, Cinderella: From Fabletown with Live, Cinderella: Fables Are Forever, Werewolves of Heartland nebo Batman vs. Bigby
Matio: a proč by měli vydat zbytek, když jsou všechny díly běžně v prodeji?
@skepsi: Jo, to mě bohužel taky napadlo,... no uvidíme.
Když už CREW oznámila spin-off Mýty: Tisíc a jedna zasněžená noc, tak snad vydají i ten zbytek. O pevné vazbě pochybuju, ale kdyby byla, tak super.
@ŠťastaV: Jen moc nechápu, proč to najednou vydávají v pevné vazbě, viz popisek na eshopu, když celá série vycházela jako paperback. Vím, že to tak vyšlo i v US, tedy to není úplně výtka Crwe. Kdyby to byla alespoň předzvěst toho, že např. Mýty u nás vyjdou v Deluxe provedení v pevné vazbě, vůbec bych se nezlobil :-).
Kdo by to včera náhodou nepostřehnul, Crew ohlásila na leden vydání Fables: 1001 Nights of Snowfall.
felis : není zač, snad se ti to bude líbit. Nezapírá to své pulpové kořeny, ale není to vůbec blbý. Některé příběhy jsou překvapivě silné.