Forum Všechny příspěvky pohromadě

@Onkel 1928: Dík, doplněno

Pokud to někdo bude mít, chybí nám tam ještě nějaké údaje (třeba ISBN jestli je?), tak neváhejte a pošlete ;)
Čili to odpovídá Crwáckému vydání z roku 2008...
Vybaví si někdo přesnou cenu limitky Jaromíra Kočnarová?
@George Walker Bush: zvuk tentokrát cajk, někdy si snad poslechnu i obsah.
@Matio:
Secret War: From the Files of Nick Fury ovšem není komiksový sešit, ale doplňkový materiál: profily postav, přepisy rozhovorů, atp. Pročíst se tím vším bylo snad až úmorné (jak ostatně zmiňují mnohé komentáře zde).
seneke: Na klasické anime je tady asi největší All the anime, to jsou lehce dostupné tituly. Jsem rád, že mi teď do sbírky přišly věci jako Steins: Gate nebo A Certain Scientific Railgun. Pár titulů od nich ještě plánuji. Pokud hledáš nějaký konkrétní titul, tak to zkusit asi přes bluray. com, to je největší databáze, s tím že tě tam fandové i nasměrují.

https://www.alltheanime.com/collections/anime-limited-titles
@Gmork: Já bych toho taky nakupoval hromady. Jenže ty remasterované verze, co dělá Discotek, žádný e-shop v Evropě nenabízí. Nebo jsem ho úspěšně přehlídnul.
@Matio:
Tak dle té již v přehledu rozpracovaných zalistované kartě vydání od Crwe je patrné, že tam je navíc sešit Secret War: From the Files of Nick Fury.
seneke: No, neměl, musím postupně. Mám u anime dost resty, které chci napravit, Wolf Children, The Girl Who Leapt Through Time, Boy and the Heron, Belle apod. Však ono mi to neuteče. Teď chci spíš vychytávat staré japonské špeky jako Sailor Suit and Machine Gun, The Killing Game... Naštěstí je dnes dost butikových vydavatelství, které se nebojí sáhnout hluboko do minulosti a vydávat to ve špičkových edicích. Jen člověk musí počkat na nějaký ten výprodej, leze to do peněz.:)
Tentokrát s mnohonásobným vítězem ceny Muriel, Branko Jelinkem. Tvrdí, že na pivo nechodí, což je škoda, dobře se s ním povídá...

@Gmork: Překvapuje mě, že si ve sbírce ještě neměl Your Name a Silent Voice.
Ahoj, nevíte někdo prosím, jestli je rozdíl mezi vydáním Tajné války z UKK a vydáním Crwe? KOukám, že rozměry jsou takřka totožné, ale rozdíl ve stránkách už je značný (nějaké bonusy?). Díky.
Tak využitý VVV - Velký Velikonoční Výprodej u britských Arrow. Většinou italské giallo a staré, ale kvalitní japonské thrillery z 70 - 80 let.

https://forum.blu-ray.com/showthread.php?p=24036784#post24036784
@Norri: na nic, si nikdo nevsim, ze je to ke schvaleni. Schvaleno.
@Norri: Ikonku na zkontrolování jsi zmáčknul? Jinak v neděli bývá pomalejší kontrola. Taky se mi to stalo.
No ja jsem se ptal proto, že jsem v neděli přidal nový článek a nevím na co se čeká :-D Chápu, že byl v pondělí nahozený článek, který byl pravděpodobně připravený dřív. Ale včera a dneska nic, tak nevím, jestli ten můj nespadl pod stůl :-)
@Norri: Je to primárně podle toho, jak moc času a nálady autor má. Nic ti nebrání publikovat každý den. Akorát ti z toho po určité době hrábne.
@Norri: nejsou. Pokud se casem najde sefredaktor, co to bude chtit smysluplne ridit, tak si nejaky pravidla urci, ale zatim je to kdo chce co chce kdy chce a je to uplne v pohode, ani dva clanky v jeden den nejsou absolutne zadny problem.
@Norri: Ani ne, ale nějak se snažíme (dokud nebude produkce článků kdovíjak vysoká), nebo minimálně já se snažím, aby nevycházely třeba dva v jeden den.
Máte nějaké interní pravidla, kdy a nebo jak často se nahazují nové články?
@Rowan: Jelikož jsme tady často za Kapitána Zřejmého, tak se hlásím opět do služby!
Hele, nejsem tedy majitel, aby bylo jasno... ale asi bych to zvažoval a to se rozhodně nepovažuju za sběratele, co musí mít vše.

Jasně, ta cena je přepal a je tak vysoká schválně. U takhle malého nákladu se prostě neplatí jen za těch 22 stran papíru, platí se hlavně za to, že takových kusů existuje jen omezené množství a druhá šance už nejspíš nebude. To je u podobných limitovaných věcí zkrátka součást hry a hlavní featurka. Nakladatel vlastně jen testuje, kde je nejlepší hranice a rovnováha mezi nákladem a cenou (imho by se to vše prodalo i za vyšší cenu).

Jinak je to pořád jednoduché:
- prodá se to proto, že se najde někdo, kdo je ochotný tu cenu zaplatit a vidí v tom pro sebe hodnotu,
- ta hodnota může být pro každého trochu jiná, stejně i motivace ke koupi - od sběratelství, přes emoce, až po radost z vlastnictví něčeho opravdu "výjimečného", a samozřejmě nemůžeme se tvářit, že neexistují spekulanti, co to chtěj střelit na sekundárním trhu s přirážkou.

Pro mě osobně bylo na tom zajímavý formát a hlavně, že šlo o super lokální a domácí počin. Na tomhle mě spíše štve, že jsem se to dozvěděl, až tady z fóra a když už bylo pozdě. Pořád to považuju za dobrý dílo. A jako jestli bych se u něčeho ušklíbal, pak by to byl asi Pérák - to je fakt čisté WTF, o jehož kvalitách se nedá vůbec hovořit, ale to už jsem tady vyblil asi stokrát :) (... a přesto se to taky vyprodalo, že ano).
U Batman: Ticho (limitovaná edice) je spatne prevedena cena z aukra (je tam 15 kč misto 15200 kč)
@Zack: Aha, já měl za to, že to bylo v nějakém Aarghu. Chybička se vloudila.
To bylo v katalogu CREW.
@flynander: jdi do toho
@flynander: Nejlepší Aargh! komiks je rozhodně ta reklama na ComicsDB, kde se Zack marně snaží schovat kostru Fabuly.
Zanedlouho vyjde Aargh! 25. Říkal jsem si, že by mě lákalo ke čtvrtstoletí magazínu udělat nějakou anketu (otázky ohledně struktury čtenářů, výběr nejoblíbenějších obálek/příběhů apod.). Zajímaly by výsledky někoho z Vás - má smysl to dělat?
To nic nemnění na to co jsem napsal. Kdo to koupil a je zde, mohl by napsat co ho k tomu vedlo a kde to ubytuje prosím
Tohle je reálně fakt uplne mimo jak cena tak format
No nekupte to, když je to tak levný.
22 stran za 5k :D
Cena opravdu lidová
flynander: Kuj železo, dokud je žhavé .... tohle už je fakt sběratelská rarita. Číslo 1. v bláznivosti u mě ale drží Pérák Český superhero
Nápad se mi líbí, ale ta cena...
Specialitka z knihy Těžká rozhodnutí, ve 14:00 k dostání 16 ks ze 40 celkově ... https://www.argo-bibliofilie.cz/knihy/105-jaromira-kocnarova
@Gmork: Na SOS jsem hodně zvědav, protože jsem to v kině bohužel minul...
Avengers vs Votrelci limitovaná obálka 300 ks ak vás také baví: https://www.arkham.cz/vetrelci-vs--avengers/
Jen sem vam vsem, co jste se zucastnili Merche, podekovat a poplacejte se vzajemne po zadech, protoze jste pasaci. Doslova vsechno, co si lidi objednali, si taky zaplatili a odebrali. Zivit bych se tim nechtel, ale bylo to tak v pohode zkusenost, ze za par let udelame urcite zas neco. Podle fora to tak casto nevypada, ale vetsina jste vlastne fajn. Tak dik :)
Dnes na film game naskladnili Primát. Za mě velmi slušný horůrek s zuřivým opičákem, který má zálibu v trhání spodních čelistí. A za pár dní SOS, který mě v kině taky bavil.

https://www.film-game.cz/primat-blu-ray--0934916.html