Ještě pár dotazů:
Ondřej Sekora - Práce všeho druhu Blanka Stehlíková Práh - 2003
Po stopách Rychlých šípů - katalog k výstavě Jiří Stegbauer Muzeum hlavního města Prahy - 1997
Benzin & celuloid Richard Pecha Kolowratovy domy 2016 - je tam zkomiksovaný poslední film hraběte Kolowrata
DC COMICS: Kompletní průvodce světem postav Melanie Scott Slovart - 2020
Encyklopedie komiksového filmu Petr Cífka XYZ - 2024
@Toe: No nevím. Knihu mám před sebeou a komiks je skoro na všech půl strankách.
Těch 15 stranek, které uvadíš, to jsou celé stránky s komiksem. Ale ty půl stránky jsou prakticky všude.
Můžu klidně nafotit a poslat
@NinadeL:
Vtipy ne
Příběh O je tady: https://comicsdb.cz/comics/7853/pribeh-o
Šmoulové a jejich svět možná jo - dříve jsme tu čistě publicistiku / teorii neměli a už si to moc nevybavuju, tak to znovu omrknu a dám případně k posouzení
Octobriana ne, to nemá moc s komiksem ani jako publicistika
Nenašla jsem tu pár titulů, budu ráda za reakci, jestli tu chybí, protože nesplňují pravidla nebo proto, že na ně nedošla ještě řada...
A tohle má být legrační? Hugleikur Dagsson Volvox Globator - 2010
Kreslené vtipy Jiří Brdečka Limonádový Joe - 2020
Příběh O Guido Crepax CREW - 2019
Šmoulové a jejich svět Matt Murray Computer Press - 2012
Octobriana a ruský underground Petr Babák Labyrint - 2004
@Hawwwran: Poslal peníze jako příspěvek na provoz ComicsDB.cz, ale neuvedl platný nick, takže se to nedá přiřadit ke konkrétnímu uživateli, aby třeba měl status mecenáš apod.
Někdo jste poslal na CDB moc hezký příspěvek a podepsal ho John Batt, tak se mi laskavě přihlašte, ať to můžu přiřadit správnému účtu, protože John Batt jsem nenašel :)
Jinak teda, díky :)
No ja jsem se ptal proto, že jsem v neděli přidal nový článek a nevím na co se čeká :-D Chápu, že byl v pondělí nahozený článek, který byl pravděpodobně připravený dřív. Ale včera a dneska nic, tak nevím, jestli ten můj nespadl pod stůl :-)
@Norri: nejsou. Pokud se casem najde sefredaktor, co to bude chtit smysluplne ridit, tak si nejaky pravidla urci, ale zatim je to kdo chce co chce kdy chce a je to uplne v pohode, ani dva clanky v jeden den nejsou absolutne zadny problem.
@Norri: Ani ne, ale nějak se snažíme (dokud nebude produkce článků kdovíjak vysoká), nebo minimálně já se snažím, aby nevycházely třeba dva v jeden den.
Jen sem vam vsem, co jste se zucastnili Merche, podekovat a poplacejte se vzajemne po zadech, protoze jste pasaci. Doslova vsechno, co si lidi objednali, si taky zaplatili a odebrali. Zivit bych se tim nechtel, ale bylo to tak v pohode zkusenost, ze za par let udelame urcite zas neco. Podle fora to tak casto nevypada, ale vetsina jste vlastne fajn. Tak dik :)
@Zack:@Toe: Díky moc za vysvětlení. Na ten chaos už jsem zapomněla, ale je fakt, že mě to jako malou hrozně mátlo, jak ten menhir na zadní obálce někdy nedával smysl.
@Poniczech: Dík, opraveno - někdo kopíroval poznámku a neupravil, tak jsem to v opravě rovnou i upřesnil - možná bude ještě někde, kdyžtak hlaš...
K druhému dotazu jak píše Zack, ale taky je dost pravděpodobně, že jak u Asterixů panoval chaos i u samotného nakladatele (dlouho třeba nebyl upravený a nesouhlasil menhir na zadní obálce s pořadím již vydaných čísel), měla některá čísla třeba v tiráži stejné vydání, i když už to bylo jiné a dříve jsme to moc neřešili - poslední roky bereme "opravdové" pořadí vydaní jako správnější (tzn. má nové ISBN popřípadě výraznější změny) nehledě na uvedené v tiráži s tím, že na toto ale upozorníme v poznámkách a postupně zpětně upravujeme viz nekonečné vydání souborných Rychlých šípů nebo některých Čtyřlístků :)