slo by udelat moznost si pripsat ke kazdemu uzivateli privatni poznamku, ktera by byla viditelna treba v profilu uzivatele nebo v zahlavi v Poste u dotycneho? je tu vcelku hodne lidi a clovek by si rad delal i nejake poznamky, ale nechce se mi to zatim psat externe.
@kinak: Počítám pořád s kartou zvlášť, suším si už měsíc fotky samostatných boxů, ať si to můžete hodit i do sbírky každé zvlášť - jen to logicky nebude svázané, takže recenze budou zvlášť jak pro obě knihy, tak pro soubor v boxu, i když se to liší jen v tom boxu jestli jsem to dobře zachytil?
@Braindead: Netuším co to je, ale asi klidně přidáme jak to půjde, když někdo potvrdí že to má a doplní info - ten e-shop asi přímo autora je dost... no zvláštní.
Uznávám, že jsem si tu "vtipnost" mohl odpustit, a bylo by to asi přínosnější. Pardon. Každopádně jse, rád, že se nakonec ukazuje, že comicsdb je skvělá záležitost. A že zde je spousta funkcí, které jen nejsou vidět.
@Norri:
vic polopate uz to snad ani nejde napsat :D kazdopadne toto je asi to co chtel naprogramovat. stacilo napsat, ze jste mu vysli vstric a programovali to 2 dny jen kvuli nemu tak kam ze mate poslat fakturu
@Fort: On už ti to napsal Velkej šéf, ale tak pojďme po lopatě... Otevři si nějaký komiks, který někdo prodává (třeba tady https://comicsdb.cz/comics/420/alpha-02-bogdanovuv-klan). Jsou u něj záložky - "i", komentáře, hvězdičky, a úplně vpravo je záložka s krabicí. Tak na ni klikni.
@Velkej šéf: Co by to zobrazovalo po kliknutí?
Ideální by bylo, kdyby to ukázalo uživatele, kteří to mají v prodeji, pak už bych si to našel, ale zobrazovalo by se to jen u těch komiksu, které někdo prodává.
@Trip: máme u komiksu poznámku že nám chybí t a žánry, takže doplníme. Možná že to adaptace je, ale spíše to bude chyba kopírováním karet, tzn. ověříme.
Pri komikse Blast je uvedený žáner "adaptace" - aká je prosím predloha? (pri komikse "Cesta", od toho istého autora, je tiež adaptácia a predloha je "Cormac McCarthy" / pri komikse "Brodeckova zpráva" je to zase "Philippe Claudel")
@blackJag: Nene, s tím problém není, je to plnohodnotný komiks, obsahující dva původní sešity (komplet) cca 80 stran, žádný přidáný text navíc. Zarážející ale je, že to vydávají maďaři a udělali i cz vydání viz https://pestikonyv.com/products/a-megszallott-copy?_pos=1&_sid=be0076dd5&_ss=r. Neznám to pozadí, ale takhle na první dobrou je to zvláštní. :)
@hellblazer, Toe: čekal jsem na naskladnění jiného titulu, ale už mám balík od Dobrovského nahlášený, že se připravuje - jakmile to přijde, zkontroluji a můžu nahodit. Tam byly myslím pochyby ohledně poměru komiksové složky a pouhého psaného textu, ne?
Už se to tu myslím řešilo, ale bude se přidávat The Possessed od Steve Nilese? Vyšlo to za nějakých podivných okolností česky a nabízí to pouze Dobrovský. Knihu mám, pokud by bylo potřeba něco dodat. https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/posedly-803001583
chci se zeptat, jak moc slozite by bylo dostat od vydavatelu skeny hrbetu a zadnich stran aby to doplnilo databazi? nabo alespon u nove pridanych knih?