@Norri: Plátno, respektive vypadá to jako plátno, ale technicky je to nějaký mix. Ražba je na obou deskách. V duchu ostatních Brubakerů - název a autor.
@Yaromil: snáď sa to dovtedy nevypredá :) Celkom ma prekvapuje prečo Shelton & Felter už nevyšli všetky 4 diely naraz, alebo prečo to nie je v jednej knihe, ak sú iba 4 diely..
@xintax: super, na dalšího Brubakera se už těším :) Vybíral objednán, jako vždy...jinak když už jsme v tom sběratelském klubu, tak nový MDEK už je taky v předprodeji u CREW
Každopádně osobně moc rád vidím, že nakladatelství v rámci řady ERB zavítalo nově i do vod sci-fi. Příští měsíc by měl vyjít v rámci edice ERB ještě Žalozpěv ztracených zemí.
@Yaromil: Zrovna jsem dneska na Aukru narazila na aukci, kde je teď aktuální příhoz 2 290 Kč (protože je NOVÝ ve fólii ;)). To možná bude mít kupující mrzení.
Jak píše Norri, jen poupravím, že tisknout by se to mělo v Itálii a jak bude vypadat box není uvedeno ani u francouzského nakladatelství, tak je na to možná nějaké embargo nebo se to ještě ladí: https://www.dargaud.com/bd/blastempty
Za co jsem ale Argu vděčný je, že to vydají ve dvou svazcích najednou. V originále to vyšlo i jako komplet v jedné knize jako integrál (omnibus?).
Tak jde o to, že to dělají soutiskem, včetně toho boxu. Asi ve Francii, nebo kde. takže informace nepřišla už odtamtud. Limitka v boxu stoji 2 222,-. Běžné vydání má vyjít na 2x998,-. Takže ten box prý budou trošku dotovat.
Tak u MB také nikdy nevíš, s jakou obálkou/boxem dostaneš sběratelskou verzi. Za mě tohle cajk, byť je mi příjemnější přístup CC a Crwe, kteří mají grafiku s předstihem.
nevím jestli přímo ukazují box, ale mám za to že CC, crew, i MB asi i Vybíral když dělají box tak mají představu jak bude vypadat, vědí detaily o materiálu a o všem, tady Argo přímo napsalo, že nemají ponětí jak to bude vypadat a že to bude pro ně stejné překvapení jak pro nás jako pro zákazníka.
Já si moc nevzpomínám, že by někdo předem ukazoval jak to bude vypadat s boxem. Možná Crew? Možná ukazují grafiku, ale ne celého boxu. Nebo mám blbou paměť?
jen aby to nezapadlo, Argo dělá blast, super... limitka bude v boxu, super, ale nikdo ani argo neví jak ten box bude vypadat :D jako je to argo takže to asi není překvapení, ale jako dělat mystery box mi přijde trošku na dělo ne? jako ne že by argo neudělalo dost pičovin, zdravím Klíčníka.
mAGiic: Taky mám až na jednu věc od Mighty všechno a půjdu i do těchto aktuálních věcí. On bude říjen na komiksy finančně náročný celkově, vyjde toho hodně.