Slevy, výprodeje, bazary

S313: Mám to úplně stejně, nakupoval jsem výhradně na Megaknihách, ale v každé objednávce fail..Pak jsem přešel na Pipkin a z něj na Booktook kvůli slevovým akcím. Megaknihy měli dřiv rozdílné ceny na Heurece(i o desítky korun nižší) a přímo v eshopu jestli je to tak pořád to netuším..
MisaNuff: Bohužel, booktook podražil, shodil slevy a už se nevyplatí. Nejvíc mě u nich vždycky dostávaly dvě věci - jednak, že si nechaj platit od zákazníků za předání na vlastní výdejně a druhá věc, že jejich ekologický BookPack není nic jiného než knihy zabalené do potravinářské folie v obyčejné lepenkové krabici.

Bohužel, se po letech budu muset uchýlit k megaknihám, i když mě x-krát zklamaly... vlastně u nich mám víc vadnejch objednávek než úspěšnejch.
faster86: Jsem čekal, kdo se ozve :D
Taky jsem kromě CC nic nenakoupil na BF. Ano, má to každé knihkupectví, ale je v tom pro komiksové nadšence prd. Nejvíc jsem nakupoval přes rok na Booktooku, jak měli kolem 30% běžně slevy a k tomu 20% akci, takže se člověk dostával na skoro poloviční ceny. Teď už to nedělají a já mám naštěstí skoro vše, co jsem chtěl. A už to není ani kam dávat :D Naštěstí letos proběhl upgrade na velký dům a za chvíli proběhne upgrade nábytku, muhahahaha :D
Jjkomiks mal v piatok Batman Černe zrcadlo za 20€, čo si myslím ,že za 300+ stránkový komiks je veľmi slušné.

Ešte sa stále rozhodujem či neobjednať stol z jysku pre počítač ale zľava z 70€ na 55€ nič extra
S313 ty vole asi chodim spatnyma ulicama Hodonina, sem si tam niceho nevsiml
Letos mi naopak přišlo že "Black Friday" udělalo i to nejposlednější knihkupectví z Hodonína, protože jsem viděl nakladatele, o kterejch jsem neměl nejmenší tušení... na druhou stranu, většina těchhle akcí (zvlášť teda na booktooku, Kanzelsbergeru, Dobrovským, albatrosu) byla o nabídce těch nejneprodatelnějších věcí, prostě ležáky ve skladu, který jsou v akcích neustále klidně i několik let za sebou a k nim přihozenejch pár knížek/komiksů, co se třeba i prodávaj, ale ne kdovíjak rychle. U Luxoru byla nabídka o něco lepší, ale zase to byla prostě jen obyčejná akce, kterejch dělaj všichni nakladatelé a knihkupci desítky ročně. Takže jako každej rok jsem nakoupil jen u CC.
Ja tento rok nakupoval na Black Friday vlastne jen u CC. Ostatni jsem nejak nezaregistroval, anebo to nebylo zajimave at uz kvuli cene, anebo nabidce...ale mozna je to i tim, ze uz jsem v podstate nakoupil vetsinu toho, co jsem chtel.
Zdá se mi to, nebo loni byl BlackFriday a vůbec celý víkend nabitější?
Kde jste (krom už propíraného CC s 50 %) nakupovalive slevách a co u vás byl kauf víkendu? Komiks, Kniha...? O co letos rozhodně nepřijít?
Nejenže můžeš, ale máš i výsadní právo mít tu s označením #01
Ehm, když ten můj koment spustil Norriho fanklub, můžu teda taky dostat kartičku? Díky :)

Milo: ehm, hm, mno O.o Tohle mi 20 let nikdo na ten nick nenapsal, ale .. no vidím to taky teď :D Sice dělám mámu 2 dětem, ale holka nejsem.
Já jsem vděčnej za každého, kdo si dá tu práci a napíše recenzi (obzvláště ty, co dávaj hlavu a patu a neodbudou to jednou větou)….

Jen teda u Norriho bych za tu promiskuitu zvážil kárné řízení - jeho nevěra by neměla zůstat bez trestu.
To já se s Norriho vkusem rozcházím snad totálně, ale zase to neodbývá, to je fakt a palec nahoru za to.
Děkujeme za Váš zájem!

Členskou kartičku a potvrzení o registraci zasíláme do 15 dnů od obdržení adresy.

Tým Norriho fanklubu
Hlásím se také do fanklubu!
Milo_Harwey: Pořád je řeč o tom Neviditelném království? :-)
Milo - Jo no, takže nekupujem dokud tam nebude Norriho recenze, která by nás eventuálně přesvědčila o opaku.

Norri - už ti pomalu zakládáme fanklub, takže při další recenzi mysli na to, že s velkou mocí, přichází velká odpovědnost. Hlavně za naše peněženky.
tess - jsme na tom obdobně, nikde nevidím žádný edukovaný názor norriho potutelně se usmívajícího pod své větrem a zkušenostmi ošlehané vousy, zatímco kresba je tak krásná, že mě přesvědčila k nekoupi, tak nic, no...

MisaNuff - já myslel, že jsi podle nicku holka :D
Milo - Na Volání Cthulhu jsem koukala a přesto, že mám Lovecraftovky ráda, tak musím říct, že mě nějak vůbec neoslovila ta kresba, takže do něj nakonec nepůjdu.
MisaNuff: Tak teď se pod plnovousem červenám :-) Díky! Jsem rád, že úsilí, které psaní těch hodnocení věnuji, nevyšumí do ztracena. Teď mám větší motivaci nezačít to odbývat. :-)
Norri: hééj, néé, to já jsem se rozhodl nechat na příští BF podle tvojí recenze :D Mám pro tebe takové poplácání po rameni od neznámého fanouška, dáš si? Jsem tak nějak organicky došel k tomu, že mi tady z těch recenzí hodně sedí tvoje, že máme dost podobný vkus. Máš je zároveň hodně podrobné, takže jsem si našel i rozdíly a v textu si to v poho najdu, jestli mě něco bavit bude nebo ne. Pak jsem si tě všiml i na databáziknih, kde se dají přes uživatele vyfiltrovat všechny příspěvky a projel jsem si tvoje recky zatím za poslední dva roky a doplnil si seznam komiksů k nákupu. Děkuji :)
Když už jste u toho, co tohle? - Volání Cthulhu a Dagon

Aktuálně v Dobrovský
Kapis: To nikdo neví. Je neviditelné...

Já jsem nad ním hodně uvažoval, díval jsem se na videa, díval se na Goodreads a nakonec jsem se rozhodl, že si to koupím případně až na příští Black Friday :-)
A jaké je to Neviditelné království od CC?
Hmmm. V kútiku duše som dúfal, že vybíral chystá opäť taký tichý blackfriday ako minulý rok a doplním ERB... Nuže nepredáva niekto komplet Barakudu a Conquistador 3+4? :P
faster86 - Ale no tak. Já už si tenhle měsíc zakázala nakupovat :D
Dinik: Já ji právě koupil. Už ji netrpělivě očekávám. Ale ještě mám zálusk na dalších pár titulů, které mi zatím unikaly...
mcleeek: To máme za to, že jsme reptali nad limitkou PP a stále ji ještě nevykoupili
Tak to vypadá, že letos Vybíral na Černý pátek nehraje... :-(
https://www.dobre-knihy.cz/kapitan-kloss-kompletni-vydani-20-sesitu-541107.html

Sekce encyklopedie a historie

Mají tam teď slevy AŽ(!) 90%, ale jsou samozřejmě nižší. Kdyby to někoho zajímalo ;)
ZANIR bude mit 25.11.-27.11. slevu minimalne 40% na komiksy a plakaty a Jim Hawkins se odsouvá na konec ledna (vim, ze to nepatri do slev ale stejne si to vsichni prectete)
Rozdíl jednoho prochlastaného sobotního večera v hospodě, to by mě štvalo, taková hezká kocovinka za to mohla byt :)
Fimi - Při prvním zjištění, mě to nehezky pobouřilo :D Ale vzhledem k tomu, že sleva bude z doporučené ceny, jak jsem se dočetla později, tak on by ten rozdíl nakonec nebyl tak velký -> 220,-
T3SS tak to musí řádně naštvat
Koupila jsem si Chlad, abych za tři dny zjistila, že bude v CC black friday. Tak to mám ráda... :D
ted jsem tam našel nějakou pokladničku se zlatounkou z 359 sleva o 108 kč
s313 - dal jsem knihy ve slevě, tam je kniha jedna, různé záložky, hůlky a hrníčky... ta kniha je zlevněná dost, zbytek jsem nekoukal na výši slevy
Milo - na tom dobrovským to je kde? jsem projel celej e-shop a maximálně měli 10 %... btw ta jejich akce Knižíšek je totální výsměch...
cikolb - no jo, díky :D já na to nikdy neklikl :)
Albatros: Po zvolení "pro děti" či "pro dospělé" stačí následně vlevo rozkliknout kategorie a zaškrtnout komiksy. Pro dospělé jsou tam asi 2, pro děti 9. Stejně funguje i na mobilu.
na dobrovsky je ve slevách i dost věcí z Harryho Pottera a Star wars ;)
protože je tam téměř 500 knih a kategorie jsou jen děti x dospělí a když filtruju v hlavní nabídce komiksy, tak taky nemůžu filtrovat dle výše slevy, ať už v procentech nebo hodnotě :D
jasně, ale přímo v tom blackfriday, že bych nějak filtroval jen komiksy ;)
Milo: Ve filtru podle kategorie je možnost zvolit si jen komiksy.