Před dvěma lety jsem některým fans do současné francouzské hudby přivezl aktuální chanson francaise desky, jelikož budu v létě zase v Paříži, ta možnost se zase nabízí. Většinou to nakupuji ve FNACu v akci 4CD=20 ,- euro, čili 5,- euro za desku. Tak třeba bude někdo nové L.E.J. nebo Slimane/Vitaa přivézt, není problém. Když tak mrkněte na stránky Fnacu. Ale pouze CD, vinyly ne, na ně nebude místo.
Kdo jste viděl premiéru Star Wars: The Bad Batch, co na to říkáte? Za mě skvělý začátek, snad to tak bude pokračovat. Akorát mě, s prominutím, se*e, jak Lucasfilm opakovaně přepisuje svůj kánon. Kdo četl komiks Kanan, ví, o čem mluvím.
Kdyby to nedělal NETFLIX tak bych se možná i těšil... Ten malý klučina vypadá už v traileru jako herecký neschopa a že to asi pojede na rodinné vlně - Downeyovic si asi přečetli po večeru jednu sebranou knížku a řekli si, že by to i pro ostatní mohla být zajímavá rodinná podívaná :D Ale tak rád se nechám překvapit...
Fimi: já recenze a celkově ohlasy na internetech nesleduji... podle mě to dobře pracuje s aktuálními tématy a v době stále aktuálního xynofobizmu je Sam Wilson jako Captain America tím ideálním symbolem, ke kterému ta celá série vlastně směřovala.
Ohledně castigu k čemukoliv dalšímu... upřímně ani nevm jestli budu na ten film v budoucnu koukat, takže tak :)
Fr no reakce jsou spíše průměrné či negativní.. Za mě to bylo celkem fajn. Líbilo se mi to víceméně. Každopádně Sam jako Cap byl výbornej a předvedl více akce než jako Falcon za celou svou dobu. Dokážu si představit celou další trilogii s ním, když už Teda potvrdili capa 4 s ním v hlavní roli
Fimi: Když se to tak vezme, tak je Millar jeden z hlavních důvodů, proč vůbec existuje MCU. Bez Ultimate univerza by myšák vybíral popelnice.
Jinak jsem s ním parkrát kecal na Twitteru. je vtipný, jak člověk, který se proslavil hromadou "edgy" komiksů je jeden z nejmilejších lidí na týhle planetě.
Sleduje někdo seriál Irregulars? Docela zajímavá varianta na Čtyřku z Baker Streets, až teda na tu debilní hudbu, za kterou bych tvůrcům nechal lamát prstíky. Jak může někdo do hororového seriálu z viktoriánské anglie dát rap?!
Zdálo se mi to nebo je ve třetím dílu Invincible narážka na komiks Potápěč? Ještě jsem ho nečetl, ale hned se mi to vybavilo, když popisoval, o čem ten komiks je :)