vasek: Shodou okolností jsem si nedávno dělal soupis komiksových příloh z ABC, které mám:
Bílý tesák
Dobrodružství Deža Demetera
Dobrodružství Hucka a Toma
Dobrodružství Ilji Murovce
Dobrodružství Théseova
Druhý dům Usherů
Dvojnásobný podvodník
Erbovní lev
Jáma a kyvadlo
Kapitán Blood
Kapitán Nemo I
Kapitán Nemo II
Labyrint světa a ráj srdce I
Labyrint světa a ráj srdce II
Lancelot
Osobní magnetismus
Po 7 tisíciletích
Poslední vůle
Tajemství staré čistírny
Trojská válka
Tulácká pohádka
Vetřelci
Výkupné
Vzpoura androidů
Určitě byly ještě další. Je také otázka, zda lze Bílého tesáka a Trojskou válku brát jako komiks.
vasek: už se to tu kdysi probíralo. Ve stručnosti: pouze komiksové publikace, které vyšly samostatně a mají nějakého vydavatele, titul musí obsahovat min. 51% komiksu (mimo vyjímky), nestandartní tituly se posuzujou samostatně
vasek: právě tím, že je přílohou časopisu, nesplňuje jednu podmínku... těch příloh bude dost ( relativně ), mám jich kolem 10ti a nevěřím, že je mám všechny :-))
blackJag: čéče já myslím, že právě tohle splňuje podmínky docela dobře. Je to samostatnej sešit (i když vydávanej jako příloha časopisu - může existovat i bez něj). Navíc je to čitokrevnej komiks. Akorát tiráž to bohužel nemá. Docela by mě zajímalo, kolik těchhle všitejch příloh v ábíčku vyšlo. No ale dát to všechno do kupy by bylo asi peklo :)
vasek: řešilo a výsledek je takový, že to nesplňuje podmínky do zařazení do databáze. Časem ale prý dojde i na ten zbytek. Ono se řekne, komiks v Česku, to musí být za chvilku v kupě, ale dát to všechno dohromady bude asi pěkný oříšek...
Už se tu řešily přílohy ábíčka na takovým tom hnusným papíře,sešitový formát A5, bez tiráže???
Mám Druhý Dům Usherů (Scénář Baudis, Krelil Páv)
Tuším vyšlo i něco o Erbovním Lvu.
Dneska jsem projížděl databázi a zjistil, že tu chybí Tom & Jerry. První u nás vydávaná serie "Supet Tom & Jerry" tu sice je, nicméně další od Egmontu zde začíná AŽ rokem 2004. Nevím kdy začala vycházet, ale mám i čísla z roku 99
CONAN: Hrůza z rudé věže
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům , vše dělal sfk Winston, má to obálku z tvrdých desek, logo vydavatele, ale bez data vydání. Kupoval jsem to od nich 1986-1988
Pribehy doktora slizu jsem listoval a neni to komiks, je to cele psane takovym lehce dementnim pismem,-) mozna tam je nejaky obrazek, ale 50% to urcite nebude. Tim nikterak nepopiram, ze to nebude zajimave cteni. Jinak posilam pozdrav z rozzhavene Andalusie, po vcerejsim vitezstvi Spanelu na Euru tu byl fakt maras brutal rachot celou noc, nekteri rvou a troubi jeste ted,-) moc pekny zazitek
Tauren: Opravdu si myslíš, že do databáze KOMIKSŮ a jejich AUTORŮ nepatří AUTOR KOMIKSŮ "Komiksy doktora Slizu" (celkové hodnocení, BTW, 73%) a "Příběhy doktora Slizu" (ten tu chybí) ? Až se dofackuješ, tak se zkus ,případně, i zamyslet - za to jako čtenář zdejšího fóra předem děkuju.
AZTeck: Kdyby nezaslal autor, tak aspoň základní info o "Příbězích...": http://www.minotaur.cz/sfaf/catalog/pribehy-doktora-slizu-p-4882.html
Jsem autorem jedněch komiksů které zde uvádíte a říkal jsem si že bych vám dodal nějaké informace a třeba i foto mě autora... bohužel nemohu COMICS db kontaktovat jinak než takhle protože zde na webu chybí informace o kontaktech... takže máte-li zájem odepište, zaslal bych informace, materiály a případně odpovědi na vaše otázky... Michal Jindra (michal_jindra@seznam.cz)
Je fakt, že toho Sémě zkázy jsem si všiml až teď, a proto navrhuji ho taky hodit samostatně. Co když má někdo všechny tři? To pak má o dva kusy menší sbírku. Jsou to tři různé edice, tak nevidím důvod to cpát dohromady. Druhá vydání a reedice taky nedáváte dohromady, tak proč tři rozdílně dělané knihy? Návrhový MdS
Takovouto vyloženě pozitivní reakci bych od Zacka tedá opravdu nečekal :D :D ...ale bez prdele, bylo by mi ctí, samozřejmě. Zásadní výhodou bych viděl to, že se snažím mít vše ( a jednou budu ) a kupuji i všechny ty pičárny, co je toho dnes jak maku, tak že bych vám odlehčil, nehledě k tomu, že jsem "objevil" pár věcí, co tu jaksi nebyly :-)))
blackjag: pro me za me, klidne ti prava dam. Posledni slovo v tom ale necham AZTeckovi, pripadne Turloghovi (pokud se tu do ty doby ukaze :), precejen data jsou jejich dite, je to na nich, koho si k nim pripusti. Ja bych osobne byl spokojenejsi, kdyby tu bylo adminu vic, 5-10, snizuje to riziko umrti webu s umrtim admina (cim bych chtel poprat AZTeckovi hodne zdravi a tak :)
Když už se bavíte o těch neofiko věcech, tak stejně tak byla i Duna... na Aukru mě to stálo 6 stováků :-( :D:D:D Pokud je zájem, přidám si to do položky "naskenovat a poslat AZTeckovi" ...měl bych se do toho pomalu pustit :-) ...nechcete mě připustit mezi vyvolené? Bych si mohl taky vzít něco na starost ... (ta troufalost, vím) :D